«Zero Dark Thirty»: Στα άδυτα της CIA με αφορμή την εξόντωση του Μπιν Λάντεν

Μακράν η πιο αμφιλεγόμενη συμμετοχή στα φετινά Όσκαρ, ήδη αντικείμενο έντονων αντιπαραθέσεων και αποδέκτης πάμπολλων επικρίσεων, το «Zero Dark Thirty» ήταν γραπτό να προκαλέσει αντιδράσεις ήδη από την στιγμή που η σκηνοθέτις του ανακοίνωσε την πρόθεσή της να ασχοληθεί με ένα θέμα τόσο εύφλεκτο και επώδυνα νωπό στην

Kristen Stewart: Η... λιγότερο sexy ηθοποιός του Χόλιγουντ!

Τελικά το σκάνδαλο με την «απιστία» μάλλον της κόστισε ακριβά...

Η Kristen Stewart ψηφίστηκε ως η λιγότερο σέξι ηθοποιός του Χόλιγουντ σε ψηφοφορία του δικτύου MenKind, ενόψει της τελετής των βραβείων Όσκαρ στις 24 Φεβρουαρίου.

Η Irina Shayk δε σε αφήνει να την ξεχάσεις!

Πρόσφατα, η Irina Shayk κατάφερε να κάνει ακόμα περισσότερους άντρες να την ερωτευτούν με την έβδομη κατά σειρά εμφάνισή της στο περιοδικό «Sportrs Illustrated Swismuit».
Το δεύτερο «καυτό» χτύπημα της συντρόφου του Cristiano Ronaldo έρχεται με το μοντέλο από τη Ρωσία να φοράει τα καινούργια μαγιό της

Shanina Shaik: H νέα αγαπημένη των αντρικών περιοδικών

Αγαπημένο μοντέλο των αντρικών περιοδικών η Shanina Shaik πέταξε για άλλη μια φορά τα ρούχα της και φωτογραφήθηκε για το αντρικό περιοδικό «GQ». Η Shanina Shaik γεννήθηκε πριν από 20 χρόνια στη Μελβούρνη της Αυστραλίας από Λιθουανή μητέρα και Πακιστανό πατέρα.

Επιμένει η Mila Kunis για τον ρόλο στις «50 αποχρώσεις του γκρι»

Εξακολουθεί να επιμένει η Mila Kunis για τον πρωταγωνιστικό ρόλο των Πενήντα Αποχρώσεων του Γκρι, του μυθιστορήματος που έχει γίνει παγκοσμίως γνωστό.

Με ένα μεγάλο όνομα, όπως αυτό της Mila Kunis να παραδέχεται ότι την ενδιαφέρει ο ρόλος, το πρότζεκτ δείχνει ακόμα ζωντανό.

Κωνσταντίνος Λάγκος: «Με τη Νάντια Μπουλέ έχουμε απίστευτη χημεία»

Ο Κωνσταντίνος Λάγκος, καλεσμένος στο «Όλα μπάχαλο» το βράδυ της Τρίτης μίλησε για τη συνεργασία του με τη Νάντια Μπουλέ στη θεατρική μεταφορά του μιούζικαλ "Fame".

Χρήστος Μενιδιάτης: «Αν δεν ήμουν γιος του Μενιδιάτη, δεν θα γινόμουν τραγουδιστής»

Ο Χρήστος Μενιδιάτης σε πρόσφατη συνέντευξή του σε εβδομαδιαίο περιοδικό μίλησε για το πρώτο του παιδί, που θα έρθει σύντομα στον κόσμο, αλλά και για τον πατέρα του, ο οποίος έφυγε από τη ζωή μέσα στο 2012.

Στράτος Τζώρτζογλου: «Πήγα στο Άγιο Όρος»

Ο Στράτος Τζώρτζογλου μίλησε στο περιοδικό «ΕΓΩ» για την πιο άσχημη στιγμή της ζωής του. Μάλιστα παραδέχτηκε πως κάποια στιγμήν ένιωσε να τον εγκαταλείπουν όλα και έτσι πήγε στο Άγιο Όρος

Τα απίστευτα ανοίγματα της Kimberly Wyatt

Για επτά ολόκληρα χρόνια (2003-2010) η Kimberly Wyatt ήταν η ψυχή των Pussycat Dolls. Τώρα η εκρηκτική Kimberly απολαμβάνει την ομορφιά της κάνοντας φωτογραφήσεις και διαφημίσεις για διάσημα γιαπωνέζικα καλλυντικά.

Carmen Electra: Η σεξοβόμβα κολάζει για ακόμα μια φορά

Αυτό το κορίτσι καταφέρνει πάντα να αναστατώνει! Ο λόγος για την… πολυτάλαντη Carmen Electra που, παρά τα 40 της χρόνια, δεν φαίνεται να έχει χάσει ίχνος από την σεξουαλικότητά της και σε αυτό τη βοηθάει πολύ και το κορμί της.

Η Amal Fashanu τα δείχνει… όλα!

Το όνομα της είναι γνωστό, μιας και η Amal Fashanu είναι ανιψιά του πρώην πρωταθλητή του τένις και παρουσιαστή, John Fashanu.

Όμως, φαίνεται ότι η Amal κατάφερε να γίνει γνωστή και από μόνη της: εκτός από το μεγάλο σκίσιμο του λεοπάρ φορέματός της, η 24χρονη προχώρησε και σε άλλες αποκαλύψεις, δείχνοντας και σημεία του κορμιού της

Τα ευφάνταστα λουκ που ακολουθούν βάζουν χρώμα στις χειμωνιάτικες νύχτες μας και μας δίνουν αέρα σταρ του σινεμά.

Αστείρευτη γοητεία
Σμαραγδί πινελιές βάφουν με στυλ τα βλέφαρα, ενώ ροζ λάμψεις χαρίζουν μια γλυκιά νότα στα χείλη: ένα αχτύπητο ντουέτο για εμφανίσεις που μαγνητίζουν τα βλέμματα.
Για το λουκ χρησιμοποιήθηκαν:
Το φον ντε τεν και το κονσίλερ Lumi Magique, η παλέτα σκιών Color Riche Les Ombres, Hidden Gems, τα μολύβια ματιών Color Riche Le Smoky, Midnight Black, και Color Riche Le Khôl, Rainforest Green, η μάσκαρα Volume Million Lashes Excess, το ρουζ True Match Blush No 35, το λιπ γκλος Glam Shine 6H No 102 και το βερνίκι νυχιών Color Riche Le Vernis No 116, Creamy Angor. Όλα τα προϊόντα είναι από το μακιγιάζ της L’ Oréal Paris.

Το PlayStation 4 παρουσίασε η Sony

Τα βασικά στοιχεία της νέας της παιχνιδοκονσόλας, το PlayStation 4, παρουσίασε σε εκδήλωση στη Νέα Υόρκη η Sony, λανσάροντας στην ουσία τη νέα γενιά στο gaming.

«Μπλεγμένος» στη διχτυωτή φούστα της Rihanna ο Chris Brown

Aγκαλιά με τον Chris Brown πέρασε τα 25α γενέθλιά της η Rihanna.

Οι δυο τους απαθανατίστηκαν από το φακό των παπαράτσι να απολαμβάνουν ιδιαίτερα προσωπικές στιγμές σε παραλία της Χαβάης.

Οι προσοδοφόρες κινήσεις του Μέργου Αλμα από τη ΔΕΗ στη ΓΕΚ-ΤΕΡΝΑ!

Οι προσοδοφόρες κινήσεις του Μέργου
Με μισθό κοντά στα 11.000 ευρώ μηνιαίως, δηλαδή 150.000 ευρώ τον χρόνο μαζί με τα δώρα, είχε τοποθετηθεί τον Ιούνιο του 2009 στη θέση του προέδρου της ΔΕΗ Ανανεώσιμες ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Οικονομικών Γιώργος Μέργος..

Κυβερνοπόλεμος ΗΠΑ-Κίνα για τις επιθέσεις χάκερ

Έντονος πόλεμος ανακοινώσεων και αναφορών έχει ξεσπάσει μεταξύ ΗΠΑ και Κίνας με αφορμή τα κρούσματα ηλεκτρονικών επιθέσεων σε πολλά συστήματα αμερικανικών εταιρειών. Οι ΗΠΑ κατηγορούν ευθέως την Κίνα για κατασκοπία με την Κίνα να απαντά ότι τις κατηγορίες στερούνται αποδείξεων.

14 ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Παραιτείται η κυβέρνηση της Βουλγαρίας

Παραιτείται, μετά τις πανεθνικές διαδηλώσεις κατά της λιτότητας και της υψηλής τιμής του ηλεκτρικού ρεύματος, η βουλγαρική κυβέρνηση, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο πρωθυπουργός της χώρας, Μπόικο Μπορίσοφ.

Αρβανιτόπουλος: Αν χρειαστεί να βάλουν πλάτη οι εκπαιδευτικοί θα το κάνουν

«Εάν χρειαστεί σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία να βάλουν οι εκπαιδευτικοί μας πλάτη για μία ή δύο ώρες, νομίζω ότι θα το κάνουν. Αλλά όλα αυτά θα τα δούμε συνολικά. Θα τα δούμε μαζί με τη μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε όσον αφορά στο σύστημα επανατοποθέτησης των εκπαιδευτικών μας για να μειώσουμε το φαινόμενο,

Εισιτήριο υγείας για όλους τους ανασφάλιστους

Την εφαρμογή του εισιτηρίου υγείας για τους πολίτες που δεν είναι ασφαλισμένοι, ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Λυκουρέντζος, ο οποίος είχε απόψε συνάντηση με τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Μεταξύ Μυκόνου και Νάξου πέρασε τουρκική κορβέτα

Σε ελληνικά χωρικά ύδατα εισήλθε σήμερα το πρωί η τουρκική κορβέτα BOZCAADA, μεταξύ της Μυκόνου και της Νάξου.
Μεταξύ Μυκόνου και Νάξου πέρασε τουρκική κορβέτα

Σοβαρό επεισόδιο στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ

Οξύτατο φραστικό επεισόδιο που λίγο έλειψε να μετατρέψει σε αρένα τα κεντρικά γραφεία του κόμματος σημειώθηκε το μεσημέρι στην Ιπποκράτους, με αφορμή τις διαδικασίες εκλογής συνέδρων.

Εξοδος χωρίς όριο ηλικίας για 160.000 ασφαλισμένους

Στο Δημόσιο και στα ειδικά Ταμεία -φορείς των ΔΕΚΟ και των τραπεζών- ισχύει για τους παλαιούς ασφαλισμένους η συνταξιοδότηση με 35ετία
Πάνω από 160.000 ασφαλισμένοι έχουν τη δυνατότητα να βγουν στη σύνταξη ανεξαρτήτως ορίου ηλικίας,