Τανκς, τανκς και ξανά τανκς, ζητά το Κιέβο! Και όμως…

 Πως λένε στο ποδόσφαιρο; Όταν χάνεις, άρχισε να κάνεις τρίπλες, τουλάχιστον για να εντυπωσιάσεις τον κόσμο σου!!!

Έτσι ακριβώς και στην Ουκρανία. Ενώ όλες οι «γερασμένες δυνάμεις της Δύσης» έχουν πέσει πάνω να «τελειώσουν» τη Ρωσία (όπως σχεδίασαν), με τα χέρια και τα πτώματα(τελικά) των Ουκρανών: Ενώ χάνουν συνεχώς έδαφος και αυτοευτελίζονται (μαζί με τα «ενημερωτικά» υποχείρια εργαλεία τους), διαδίδοντας ότι να, να σε λίγο ΘΑ(ΘΑ, ΘΑ, ΘΑ)

Τα ρωσικά στρατεύματα μπήκαν στο Ugledar Σύμβουλος του Πουσιλίν Κιμακόφσκι: Τα ρωσικά στρατεύματα μπήκαν στο Βούγκλενταρ και περιχαρακώθηκαν στα περίχωρα

 МОСКВА, 26 янв — РИА Новости. Российские войска вошли в Угледар, сообщил советник врио главы ДНР Игорь Кимаковский.

Российские войска вошли в Угледар

Кимаковский уточнил, что ВСУ пытаются контратаковать, но по противнику наносит удары российская артиллерия.
Την Τρίτη, ο αναπληρωτής επικεφαλής του DPR, Denis Pushilin, μίλησε για την πρόοδο στην κατεύθυνση Ugledar. Ανακοίνωσε επιτυχίες στην περιοχή Velikaya Novoselovka.

Ο Πούτιν συνεχάρη την ηγεσία της Ινδίας για την Ημέρα της Δημοκρατίας

 RIA Novosti, 1920, 26/01/2023

Ο Πούτιν συνεχάρη την ηγεσία της Ινδίας για την Ημέρα της Δημοκρατίας

Ο Πούτιν είναι πεπεισμένος ότι η Μόσχα και το Νέο Δελχί θα αυξήσουν τη συνεργασία


Κρατούμενος: Η SBU αναγκάζει τους πολίτες να κάνουν σαμποτάζ εναντίον της Ρωσίας

 GENICHESKY (περιοχή Kherson), 26 Ιανουαρίου - RIA Novosti. Η Υπηρεσία Ασφαλείας της Ουκρανίας (SBU) στρατολογεί πράκτορες μεταξύ του πληθυσμού της περιοχής Χερσώνα και, μέσω εκβιασμού και δωροδοκίας, τους αναγκάζει να οργανώσουν αντιρωσικές ενέργειες και να σαμποτάρουν την εκπαιδευτική διαδικασία στα σχολεία, κάτοικος της περιοχής Αντρέι, ο οποίος στρατολογήθηκε από την SBU τον Μάρτιο του 2022, δήλωσε στο RIA Novosti.

Σύμφωνα με τον κρατούμενο, συμφώνησε να συνεργαστεί με τις ουκρανικές ειδικές υπηρεσίες λόγω των φόβων για τη ζωή και την υγεία των παιδιών του που ζουν στην περιοχή που ελέγχεται από το Κίεβο.

Στην Κριμαία, υποσχέθηκαν να «αντεπιτεθούν πλήρως» σε περίπτωση επίθεσης από το Κίεβο

 ΣΙΜΦΕΡΟΠΟΛ,  Ιανουαρίου - RIA Novosti. Εάν οι αρχές του Κιέβου επιχειρήσουν να επιτεθούν στην Κριμαία, θα δεχτούν ένα αντίποινα, δήλωσε στο RIA Novosti ο επικεφαλής του κοινοβουλίου της Κριμαίας, Βλαντιμίρ Κονσταντίνοφ.

Όπως ανέφεραν αυτή την εβδομάδα οι New York Times, η κυβέρνηση του προέδρου των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν αρχίζει να αναγνωρίζει ότι το Κίεβο μπορεί να χρειαστεί πρόσθετες δυνάμεις για να χτυπήσει την Κριμαία.

Рогов: ВСУ планируют весной контрнаступление на Бердянск и Мелитополь

 ΣΙΜΦΕΡΟΠΟΛ, 26 Ιανουαρίου - RIA Novosti. 

Ο ουκρανικός στρατός μπορεί να επιχειρήσει μια αντεπίθεση στα τέλη Μαρτίου - αρχές Απριλίου, δήλωσε στο RIA Novosti ο Βλαντιμίρ Ρόγκοφ, μέλος του κύριου συμβουλίου της διοίκησης της περιοχής Ζαπορόζιε.

«Αυτές είναι οι ημερομηνίες που το καθεστώς Ζελένσκι θα μπορέσει να επουλώσει τις πληγές του και να προσπαθήσει να σχηματίσει νέα σώματα για να τα πετάξει πάλι στη σφαγή.


 

Захарова ответила на угрозы Эстонии ограничить судоходство судов России в Финском заливе

 

Η Ζαχάροβα απάντησε στις απειλές της Εσθονίας για περιορισμό της ρωσικής ναυσιπλοΐας στον Φινλανδικό Κόλπο

https://russian.rt.com/world/news/1101999-estoniya-su..

Ο Ζελένσκι της Ουκρανίας στέλνει ερωτική επιστολή σε αμερικανικές εταιρείες, υποσχόμενος «μεγάλες επιχειρήσεις» για τη Wall Street

 Σε μια ομιλία βίντεο προς έναν όμιλο εταιρικών λόμπι των ΗΠΑ, ο Ουκρανός ηγέτης Volodymyr Zelensky ευχαρίστησε εταιρείες όπως η BlackRock, η JP Morgan, η Goldman Sachs και η Starlink, επιμένοντας ότι «όλοι μπορούν να γίνουν μεγάλη επιχείρηση» επενδύοντας στην Ουκρανία, όπου «υπερασπιζόμαστε την ελευθερία και ιδιοκτησία".

Ο υποστηριζόμενος από τη Δύση ηγέτης της Ουκρανίας Volodymyr Zelensky έστειλε μια ερωτική επιστολή σε αμερικανικές εταιρείες, ευχαριστώντας «τέτοιους γίγαντες του διεθνούς χρηματοοικονομικού και επενδυτικού κόσμου όπως η BlackRock, η JP Morgan και η Goldman Sachs» που εξαγόρασαν τα περιουσιακά στοιχεία της χώρας του.

Ουκρανία: Σφοδρές μάχες στη Σελεντάρ – Αποσύρθηκαν οι ουκρανικές δυνάμεις

 Σε δρόμο κοντά στην πόλη Σολεντάρ, Ουκρανοί στρατιώτες στέλνουν κατασκοπευτικό drone προς την περιοχή όπου βρίσκονται οι ρωσικές δυνάμεις, καθώς προετοιμάζονται να αποκρούσουν νέα επίθεση.

Ο ουκρανικός στρατός παραδέχθηκε χθες Τετάρτη πως οι δυνάμεις του αποσύρθηκαν από τη Σολεντάρ, πόλη στην περιφέρεια Ντονέτσκ όπου εκτυλίχθηκαν οι σφοδρότερες μάχες από την έναρξη της ρωσικής εισβολής στις 24 Φεβρουαρίου.


Βόμβες διασποράς θέλει να στείλει στο Κίεβο ευρωπαϊκή χώρα

 Τα πυρομαχικά διασποράς αποτελούνται από έναν φορέα (βόμβα, οβίδα) μέσα στον οποίο βρίσκονται τα λεγόμενα «υποπυρομαχικά», που διασκορπίζονται σε μεγάλη έκταση. Eνοχοποιούνται για αναρίθμητους θανάτους αμάχων.

Ευρωπαϊκή χώρα επιδιώκει να προμηθεύσει με βόμβες διασποράς τις ένοπλες δυνάμεις της Ουκρανίας, καθώς κρίνει πως τα πολύ αμφιλεγόμενα όπλα αυτά —η χρήση των οποίων από τη Ρωσία έχει πυροδοτήσει επικρίσεις— θα ήταν χρήσιμα στα πεδία των μαχών, δήλωσε αξιωματούχος χθες Τετάρτη.