Dr Dre: Από τις συμμορίες του Λος Άντζελες στη λίστα του Forbes και τα σαλόνια της Apple

Από τους πιο άγριους δρόμους του Λος Άντζελες έως τη θέση του πλουσιότερου αστεριού του hip hop, ο Andre Young -γνωστός και ως Dr Dre- διένυσε μεγάλη απόσταση. Σε αυτή του τη διαδρομή, τον βοήθησε ένα ζευγάρι πολύ cool ακουστικών.

Το ξεκαρδιστικό cartoon επιστρέφει Πώς να εκπαιδεύσετε το δράκο σας 2 - Αποκλειστικό clip

Αποκλειστικά στο protothema.gr το νέο clip της ταινίας που έσπασε τα ταμεία. O Ψαρής και ο Φαφούτης είναι εδώ για να προστατέψουν την ειρήνη - Gerard Butler και Jonah Hill δίνουν... ρέστα
To συναρπαστικό δεύτερο μέρος της τριλογίας “Πώς να εκπαιδεύσετε το δράκος σας” μας γυρίζει πίσω στον φανταστικό κόσμο του Ψάρη και του Φαφούτη, πέντε χρόνια αφότου οι δυο τους έχουν ενώσει δράκους και Βίκινγκς στο νησί Μπερκ.

Στις παραγκουπόλεις του Μπουένος Αϊρες -Από την Αργεντινή μάς έρχεται η ταινία «Λευκός ελέφαντας» του Πάμπλο Τραπέρο

Από την Αργεντινή μάς έρχεται η ταινία «Λευκός ελέφαντας» του Πάμπλο Τραπέρο, γύρω από τη σύγκρουση δύο απλών παπάδων με το κατεστημένο αλλά και τα καρτέλ, στην προσπάθειά τους να κτίσουν ένα νοσοκομείο.
Ενώ, στην άλλη πιο ενδιαφέρουσα ταινία της βδομάδας, «Δυο μέρες στη Νέα Υόρκη», η ηθοποιός/σκηνοθέτρια Ζουλί Ντελπί προσφέρει μιαν απολαυστική κωμωδία.

Τα μεταλλαγμένα στο πιάτο των Ευρωπαίων πολιτών – Μια συμφωνία με τη σφραγίδα Βενιζέλου - Μανιάτη

Ομόφωνο ναι στην καλλιέργεια μεταλλαγμένων ειδών είπαν τα κράτη μέλη της Ε.Ε. στη Σύνοδο των μόνιμων αντιπροσώπων των 28 κρατών μελών της Ε.Ε. Η συμφωνία προβλέπει, πως κάθε χώρα που διαφωνεί θα μπορεί να απαγορεύει την καλλιέργεια γενετικά τροποποιημένων οργανισμών στα δικά της εδάφη, απαγόρευση ωστόσο, σαθρή, καθώς δεν θα βασίζεται σε λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας ή περιβάλλοντος.

Πάτρα:O Θάνος Μικρούτσικος Γιάννης Κότσιρας και Ρίτα Αντωνοπούλου στις 7 Ιουλίου 2014 στον υπαίθριο χώρο του ΕΑΚ Δ. Τόφαλος .

Τον περασμένο χειμώνα ήταν και οι τρεις παρέα αφήνοντας με το πρόγραμμα τους «Λυπήσου αυτούς που δεν ονειρεύονται» εξαιρετικές εντυπώσεις. Έτσι είπαν να συνεχίσουν και το φετινό καλοκαίρι «οργώνοντας» όλη την Ελλάδα ενώ στις 7 Ιουλίου 2014 ο δρόμος θα τους φέρει στην Πάτρα, στον νέο ανοιχτό συναυλιακό χώρο της πόλης, στο προαύλιο του ΕΑΚ Δ. Τόφαλος στο Προάστιο που θα διαχειρίζεται η ομάδα του "Μικρού Πρίγκιπα".

Πάτρα: Ξεκινά αύριο το τριήμερο «Jazz+Πράξεις 2014» του Διεθνούς Φεστιβάλ

Με δυναμικό τρόπο ανοίγει τις πύλες του το Διεθνές Φεστιβάλ Πάτρας, που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Πατρέων, με το τριήμερο της τζαζ «Jazz+Πράξεις 2014», την Πέμπτη 29 Μαϊου και ώρα 21.00 στο Αίθριο του Παλαιού Δημοτικού Νοσοκομείου.Δυο εξαιρετικά σχήματα θα ανέβουν στη σκηνή.

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΤΟΥΜΠΑΝΑΚΗ-ΑΛΕΚΟΣ ΟΡΦΑΝΟΣ

Η «βασίλισσα» Κέιτι Πέρι φωτογραφίζεται για το Cosmopolitan και προκαλεί...

Πανέμορφη με ένα σφιχτό μίνι φόρεμα που αγκαλιάζει το τέλειο σώμα της, η Αμερικανίδα τραγουδίστρια Κέιτι Πέρι φωτογραφίζεται για το εξώφυλλο του Cosmopolitan, αλλά για πρώτη φορά θα υπάρχει το ίδιο εξώφυλλο σε 62 χώρες!
Η βασίλισσα της ποπ, Κέιτι Πέρι αποδεικνύει ότι είναι το πιο δημοφιλές θηλυκό του πλανήτη,

Εντυπωσιακές εικόνες από την εκτόξευση του Σογιούζ Πρός τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό. -( picture+video )

Με επιτυχία εκτοξεύτηκε σήμερα από το κοσμοδρόμιο του Μπαϊκονούρ στο Καζακστάν ο πύραυλος Σογιούζ που μεταφέρει τριμελές πλήρωμα στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό. 

Η Αλεσάντρα Μουσολίνι ξανά ευρωβουλευτής

Ποιος μπορεί να ξεχάσει τις ερωτικές πόζες της στο Playboy με περιβολή Εύας; Ο Σίλβιο που την έχει εντάξει στο ψηφοδέλτιο του «Φόρτσα Ιτάλια» κάτι ήξερε - Είναι γνωστή και για την κοφτερή... γλώσσα της
Με την εκρηκτική παρουσία της η ανιψιά της Σοφίας Λόρεν και εγγονή του Ντούτσε, θα καθίσει στα έδρανα του ευρωκοινοβουλίου αναστατώνοντας τον ανδρικό πληθυσμό.

One night stand Σεξ της μιας βραδιάς: Πώς το βλέπουν οι άντρες και πώς οι γυναίκες; - Bild: Πρώτοι στο σεξ παγκοσμίως οι Έλληνες!

Σεξ της μιας νύχτας: Σεξ χωρίς το «προστατευτικό πλαίσιο» μιας σχέσης, σεξ για μια νύχτα ή ίσως και περισσότερες. Αλλά σίγουρα μια σεξουαλική επαφή...χωρίς να ξέρεις εάν θα υπάρξει συνέχεια...

J2US: Δείτε πως εμφανίστηκε στη σκηνή ο Μάρκος Σεφερλής και έκανε τη Στέλλα Καλλή να σταματήσει να τραγουδάει

Σε ένα ζεϊμπέκικο απολαύσαμε απόψε την Στέλλα Καλλή και τον Μάρκο Σεφερλή στην πρώτη τους εμφάνιση. Οι δυο τους τραγούδησαν το «Για τα Μάτια του Κόσμου», ενώ κατά τη διάρκεια του τραγουδιού, η τραγουδίστρια-«δασκάλα» ξέσπασε σε γέλια, από τις γκριμάτσες του «μαθητή» της, αλλά και το τεράστιο δαχτυλίδι που φορούσε!

J2US: Το πρώτο 10αρι στο σόου πήραν η Μυριέλλα Κουρεντή και ο Γιώργος Παπαδόπουλος

Η Αγάπη Αργεί τραγούδησαν στην πρώτη τους εμφάνιση Μυριέλλα Κουρεντή και Γιώργος Παπαδόπουλος και καταχειροκροτήθηκαν από κοινό και κριτική επιτροπή.

Φλώρα Τζημάκα Γεννήθηκα και μεγάλωσα σε νησιά. Κως, Άνδρος, Σύρος. Μια αλληλουχία του μπλε. Αυτή η παραλία είναι δική μας!

Γεννήθηκα και μεγάλωσα σε νησιά. Κως, Άνδρος, Σύρος. Μια αλληλουχία του μπλε. Μέχρι δεκαπέντε ετών ζούσα πλάι στη θάλασσα. Οι «αποσκευές» μου είναι η αλμύρα, τα χρώματα του μελτεμιού, η άμμος που τρύπωνε στα αυτιά. Θυμάμαι τα πλοία που έμπαιναν στο λιμάνι, την προσμονή του καινούριου. Αυτή τη λαχτάρα να μάθεις νέα, καθώς οι μπουκαπόρτες άνοιγαν σαν παράθυρα στον κόσμο φέρνοντας ανθρώπους, ιδέες, ιστορίες και μαζί εφημερίδες, βιβλία, τα πρώτα μου κόμικ...