Περιγράφει τον ιδανικό άνδρα Ελένη Φουρέιρα: Πότε και γιατί θα εγκατέλειπε το τραγούδι;

Κατά καιρούς η Ελένη Φουρέιρα έχει πει πως θέλει να κάνει οικογένεια. Σήμερα αποκάλυψε στο «Πρωινό Αnt1» τα στοιχεία που πρέπει να έχει ένας άντρας προκειμένου να..

Μια «γεύση» από το «Marry The Night» της Lady Gaga

Ξαπλωμένη σε ένα φορείο και χωρίς τις αισθήσεις τις εμφανίζεται η Lady Gaga στο βίντεοκλιπ για το νέο της single «Marry The Night»..

Με όπλο τη φιλοσοφία Φερέιρα

Ο Βαγγέλης Νερατζιάς γράφει στο sday.gr για το «τεστ» του Παναθηναϊκού στο Καραϊσκάκη κόντρα στον Ολυμπιακό, όπου έχει ως όπλο τη φιλοσοφία του Φερέιρα.
Να κάνει το τρία στα..

Ντέρμπι «αιωνίων»; Όλοι στις θέσεις τους!

Το μεγάλο ντέρμπι της Α1 μπάσκετ των ανδρών πλησιάζει… Την Κυριακή στο ΟΑΚΑ, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός συγκρούονται στην πρώτη φετινή «μάχη αιωνίων» και το www.sport-fm.gr σας βάζει στο κλίμα,..

Εκτός ντέρμπι ο Ιμπαγάσα

Χωρίς τον Άριελ Ιμπαγάσα θα πάει ο Ολυμπιακός στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ο Αργεντινός δοκίμασε να προπονηθεί, αλλά δεν τα..

Παναθηναϊκός Κωνσταντίνου: «Δεν είμαι αισιόδοξος για το deal»

Τις αμφιβολίες του για το κατά πόσο το deal με τον Αλ Σαούντ μπορεί να ολοκληρωθεί, εξέφρασε μέσω του NovaΣΠΟΡ FM ο Βασίλης Κωνσταντίνου. «Δεν έχω λόγους να πιστεύω ότι υπάρχει συγκεκριμένος λόγος γι’ αυτήν την καθυστέρηση»,..

Δηλώσεις για το ντέρμπι Ζέτερμπεργκ: Πάντα τον πρώτο λόγο ο Θρύλος

Ο Σουηδός παλαίμαχος άσος του Ολυμπιακού, Περ Ζέτερμπεργκ, μίλησε στο woop.gr για το αυριανό ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στο Φάληρο..

Πρεμιέρα με την Λετονία

Καταρτίστηκε την Παρασκευή (18/11) το πρόγραμμα της Εθνικής μας στον 7ο προκριματικό όμιλο του Μουντιάλ 2014. Πρεμιέρα με την Λετονία εκτός έδρας στις 9 Σεπτεμβρίου 2012. Δείτε το πρόγραμμα της Εθνικής..

Μεταξύ των νεκρών και ένα παιδί Συρία: Νέα αιματοχυσία με τουλάχιστον δύο νεκρούς και 20 τραυματίες

Οι υπηρεσίες ασφαλείας της Συρίας άνοιξαν πυρ σήμερα για να διαλύσουν χιλιάδες πολίτες οι οποίοι διαδήλωναν εναντίον του καθεστώτος σε πολλές πόλεις με..

Λίγο πριν τις εκλογές… Μία γυμνή φωτογραφία αναστατώνει την Αίγυπτο

Είναι φοιτήτρια, είναι ακτιβίστρια και έχει καταφέρει όλη η Αίγυπτος να ασχολείται μαζί της και με τη σελίδα της στο Facebook..

«Ο λαός πρέπει να πάρει πίσω όσα ανήκουν στις τράπεζες» Ακτιβιστές κατέλαβαν τα γραφεία της UBS στο Λονδίνο

Περίπου δώδεκα ακτιβιστές κατά του καπιταλισμού που ανήκουν στο κίνημα που έχει κατασκηνώσει στο Σίτι του Λονδίνου κατέλαβαν σήμερα τα άδεια γραφεία της ελβετικής τράπεζας UBS στη βρετανική πρωτεύουσα, ανακοίνωσε το κίνημα "Καταλάβατε το χρηματιστήριο του Λονδίνου".
Η αστυνομία ανέφερε ότι "παρακολουθεί την κατάσταση", ενώ η UBS ανακοίνωσε ότι έχει "λάβει τα κατάλληλα μέτρα"..

Deutsche Bank και Citibank δανείζουν την ΠΓΔΜ

Η Βουλή της ΠΓΔΜ ψήφισε το νόμο για τη σύναψη δανείου του Δημοσίου με τις τράπεζες Deutsche Bank και Citibank, ύψους 130 εκατ. ευρώ.

Υπέρ του νόμου ψήφισαν οι βουλευτές της συμπολίτευσης, ενώ η αντιπολίτευση απείχε από την ψηφοφορία, αφού προηγουμένως είχε εκφράσει ενστάσεις, κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι αυξάνει συνεχώς το δημόσιο χρέος της χώρας..

Έφυγε στα 31 Πλάτωνας Καπρίδης Νέα στοιχεία για τον αδικοχαμένο μπασίστα

Μια ημέρα πριν από τη γιορτή του, το βράδυ της Πέμπτης, ο Πλάτωνας Καπρίδης, ο μπασίστας του συγκροτήματος του Μύρωνα Στρατή, βρήκε τραγικό θάνατο στην Ελευσίνα. Το ίδιο βράδυ, το protothema.gr μετέδωσε την είδηση του άδικου χαμού του νεαρού Πλάτωνα, ο οποίος ήταν μόλις 31 ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αδικοχαμένος μπασίστας, επισκέφθηκε με την ομάδα του Μύρωνα Στρατή, ένα εγκαταλελειμμένο..

Αμετακίνητη η Σόφια για τον αγωγό Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολη

Δεν έχει αλλάξει η θέση της βουλγαρικής κυβέρνησης για την κατασκευή του αγωγού Μπουργκάς Αλεξανδρούπολη, δήλωσε ο πρωθυπουργός Μπόικο Μπορίσοφ, ερωτηθείς..

Αναμένεται άμεση προσφυγή της στο Μηχανισμό Στήριξης Διάσωση ζητά και η Ουγγαρία!

Καταρρέει και η  Ουγγαρία, που βρίσκεται πλέον  ένα βήμα πριν την προσφυγή σε μηχανισμό στήριξης, όπως δήλωσε ο ίδιος ο πρωθυπουργός Βίκτορ Όρμπαν και επιβεβαίωσε και η..

Μεμονωμένα επεισόδια στην πορεία για το Πολυτεχνείο

Με μεμονωμένα επεισόδια ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 19:00 το απόγευμα της Πέμπτης η μεγάλη πορεία για την 38η επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της Αστυνομίας, στις πορείες πήραν μέρος τουλάχιστον 15.000 άτομα, ενώ σε επιφυλακή βρίσκονται μέχρι και αυτή την ώρα χιλιάδες αστυνομικοί..