Πότε θα λειτουργήσει η ρόδα στο Σύνταγμα

«Η Ρόδα του Συντάγματος θα λειτουργήσει μόνο όταν ολοκληρωθούν όλες οι διαδικασίες που θα διασφαλίζουν τη νόμιμη λειτουργία της», απαντά ο Δήμος Αθηναίων σε όσους εξέφραζαν τους φόβους τους για την ασφάλεια της ρόδας, που έχει τοποθετηθεί στην πλατεία Συντάγματος. 

Ευχές για τις γιορτές από τα αστέρια των ελληνικών ομάδων (vid)

Οι πρωταγωνιστές των ελληνικών γηπέδων αλλά και των παρκέ του μπάσκετ στέλνουν τις δικές τους ευχές στους φιλάθλους μέσα από σπαρταριστά βίντεο που φέρνουν το χαμόγελο στα χείλη. 
Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, ντυμένοι στα χρώματα της ομάδας και των ημερών,

Ο Λεμπρόν Τζέιμς παραδίδει σε οικογένεια 1,3 εκατ. δολάρια σε μετρητά... (vid)

Το συναίσθημα να βλέπεις μπροστά σου 1,3 εκατομμύρια δολάρια αφενός δεν το βιώνεις συχνά, αφετέρου πρέπει να είναι εκπληκτικό. Το συναίσθημα αυτά τα χρήματα να γίνονται δικά σου και μάλιστα να στα παραδίδει σπίτι σου ο Λεμπρόν Τζέιμς, το λες πια και αδιανόητο...

Χιλή: Υλικές ζημιές από τον σεισμό των 7,6 Ρίχτερ (pics)

Μόνο υλικές ζημιές προκλήθηκαν από τον σεισμό των 7.6 Ρίχτερ που «χτύπησε» την Χιλή ανήμερα Χριστούγεννα. Χιλιάδες άνθρωποι εγκατέλειψαν τις οικίες τους και δεν υπάρχουν αναφορές για νεκρούς.

Οι κάτοικοι εγκατέλειψαν τα χριστουγεννιάτικα πλάνα τους και έτρεξαν να σωθούν με τα πόδια, με αυτοκίνητα, μερικοί ακόμη και με άλογα, προς περιοχές με μεγαλύτερο υψόμετρο, παρά την καταρρακτώδη βροχή, αφού είχε εκδοθεί προειδοποίηση για τσουνάμι.

Χριστούγεννα στο Λονδίνο του Brexit

Οι Βρετανοί λατρεύουν τα Χριστούγεννα. Από τα κάλαντα στους δρόμους ως τις Χριστουγεννιάτικες κάρτες που ανταλλάσσουν όλοι, από τα φωτεινά στολίδια και τα Χριστουγεννιάτικα δέντρα ως τις χάρτινες κορώνες που φορούν στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι κι από τις στολισμένες βιτρίνες ως τις τηλεοπτικές διαφημίσεις των μεγάλων καταστημάτων,

Πέθανε ο Τζορτζ Μάικλ σε ηλικία 53 ετών-Careless Whisper (Official Video)

O Τζορτζ Μάικλ των μεγάλων pop στιγμών που εκτοξεύθηκε στο πάνθεον της δισημότητας ως ένας από το ντουέτο των Wham! στα 80s για να συνεχίσει τη σόλο καριέρα του με αναρίθμητες επιτυχίες, πέθανε σε ηλικία 53 ετών, ανακοίνωσε ο publicist του καλλιτέχνη.
Ο κυπριακής καταγωγής καλλιτέχνης "απεβίωσε ειρηνικά στο σπίτι του" αναφέρει η λιτή ανακοίνωση. Οι αστυνομικές αρχές ανέφεραν ότι κλήθηκε ασθενοφόρο σε κατοικία στο Goring του Oxfordshire στις 13:42 ανήμερα των Χριστουγέννων.

Έφυγε από τη ζωή ο Τζορτζ Μάικλ Στα 53 του χρόνια Βιντεο.

Πέθανε σε ηλικία 53 ετών ο δημοφιλής τραγουδιστής της ποπ Τζορτζ Μάικλ.

Ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του καλλιτέχνη ανακοίνωσε ότι ο τραγουδιστής πέθανε ήσυχα στο σπίτι του.

Η αστυνόμια δεν θεωρεί το θανατό του ύποπτο. Η οικογένειά του αρνήθηκε να σχολιάσει περαιτέρω .