Elle Macpherson: Μας κάνει πλάκα! Δες σώμα που έχει στα 51 της ( picture+video )

Δεν πήρε τυχαία τον τίτλο "Τhe Body" εδώ και τόσα χρόνια. Η Elle Macpherson μπορεί να πάτησε τα 51, όμως συγκαταλέγεται στην κατηγορία των γυναικών που θα ζήλευαν (εύκολα) δύο ή και παραπάνω 20άρες. Το supermodel από την Αυστραλία, θεωρείται ακόμα και σήμερα μια από τις πιο hot γυναίκες του πλανήτη.

Με Γαλάζια Σημαία 395 παραλίες και εννέα μαρίνες στην Ελλάδα...Δείτε ποιες είναι οι παραλίες με Γαλάζια Σημαία.

Η Ελλάδα αναδείχθηκε 3η παγκοσμίως ανάμεσα σε 50 χώρες, σύμφωνα με την Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης. Δείτε ποιες είναι οι παραλίες με Γαλάζια Σημαία.
Τριακόσιες ενενήντα πέντε ελληνικές ακτές και εννέα μαρίνες κέρδισαν, φέτος, το διεθνές βραβείο ποιότητας «Γαλάζιες σημαίες», τοποθετώντας την Ελλάδα στην 3η θέση παγκοσμίως ανάμεσα σε 50 χώρες,

ΗΠΑ- Εκτροχιασμός τρένου: Έρευνα για τα αίτια του δυστυχήματος – Βρέθηκε το μαύρο κουτί (vid & pics)

Έρευνα για τα αίτια που οδήγησαν στον εκτροχιασμός μιας αμαξοστοιχίας, χθες το βράδυ (12/5) στη Φιλαδέλφεια ξεκίνησε το Εθνικό Συμβούλιο Ασφαλείας Μεταφορών των ΗΠΑ - Εντοπίστηκε και εξετάζεται το μαύρο κουτί - Στους έξι οι νεκροί.
Το δυστύχημα προκάλεσε τον θάνατο έξι ανθρώπων και τον τραυματισμό άλλων 200 – εκ των οποίων οι οκτώ νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ψηφίστηκε η ΠΝΠ για την Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης και τις ληξιπρόθεσμες οφειλές

Ολοκληρώθηκε η συζήτηση και ψήφιση του νομοσχεδίου για την κύρωση της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου, με κατεπείγουσα ρύθμιση για τη βιωσιμότητα της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης και τις ληξιπρόθεσμες οφειλές.

Η Σπάρτη άφησε γρήγορα πίσω την ήττα της πρεμιέρας και νίκησε 2-0 τον Πανθυρεατικό

Η τζάμπα ήττα της πρεμιέρας στην Κυπαρισσία, δεν μπορούσε να ανακόψει την ορμή της Σπάρτης στον δεύτερο, πρώτο εντός έδρας, αγώνα της με αντίπαλο τον Πανθυρεατικό.

Λάρισα – ΑΕΚ: Η γκολάρα του Πλατέλλα (photos+video)

Ο Βαγγέλης Πλατέλλας με ένα τρομερό σουτ έξω από την περιοχή άνοιξε το σκορ για την ΑΕΚ απέναντι στη Λάρισα.

Μέτριο ήταν το θέαμα στην αναμέτρηση για την 4η αγωνιστική των play-off ανόδου ανάμεσα σε Λάρισα και ΑΕΚ. Παρόλα αυτά, η Ένωση σε μία από τις λίγες ευκαιρίες που δημιούργησε, κατάφερε να ανοίξει το σκορ.