Αυτές είναι οι πέντε συνήθειες που επιμηκύνουν κατά 10 έτη τη ζωή σου, σύμφωνα με τους επιστήμονες

Έκπληξη, σύμφωνα με τους επιστήμονες που διενέργησαν την 30ετή έρευνα, ο αριθμός των επιπλέον ετών, που φτάνει τα 12 χρόνια για τους άνδρες και τα 14 για τις γυναίκες.Οι άνθρωποι που έχουν βάλει στην καθημερινότητά τους πέντε συγκεκριμένες υγιεινές συνήθειες, μπορούν να προσθέσουν πάνω από μια δεκαετία στη ζωή τους, σύμφωνα με μελέτη.

Πρωτομαγιά 2018: Ολοκληρώθηκαν οι συγκεντρώσεις σε όλη τη χώρα

Ολοκληρώθηκαν οι απεργιακές συγκεντρώσεις για την εργατική Πρωτομαγιά σε όλη την Ελλάδα, οι οποίες χαρακτηρίστηκαν από μαζικότητα. Ωστόσο, μετά το τέλος των κινητοποιήσεων, σημειώθηκε μικροένταση γύρω από το Πολυτεχνείο με νεαρούς με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους να πετάνε πέτρες κατά δυνάμεων των ΜΑΤ.
Απεργιακή συγκέντρωση στην πλατεία Κλαυθμώνος πραγματοποίησαν ΓΣΕΕ -ΑΔΕΔΥ -ΕΚΑ για να τιμήσουν την Εργατική Πρωτομαγιά με κεντρικό σύνθημα το αίτημα για «Δημοκρατία, Δικαιοσύνη, Ισότητα, Ελευθερία, Ειρήνη, Εργασιακά Δικαιώματα».

Το νέο εντυπωσιακό γκράφιτι για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στην Καλλιθέα

Μπορεί ο Γιάννης Αντετοκούνμπο να μην κατάφερε, παρέα με τους Μπακς, να περάσει στην επόμενη φάση των πλέι οφ του NBA, όμως για κάποιους είναι «ο πρωταθλητής του ΝΒΑ για το 2018».Αυτό αναφέρει στο βίντεο που ανέβασε στο διαδίκτυο ο "rebel_same 84", για να δείξει το νέο γκράφιτι με το οποίο τιμά τον Έλληνα σούπερ σταρ και παίκτη των Μιλγουόκι Μπακς.
Μετά το γκράφιτι στο γήπεδο των Σεπολίων, η νέα αυτή δημιουργία με κεντρικό πρόσωπο τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, βρίσκεται σε αυλή σχολείου στην Καλλιθέα.

Οργή Δημήτρη Γιαννακόπουλου κατά Μπερτομέου

Η ασέβεια του Μπερτομέου στο βαρύ πένθος της οικογένειας Γιαννακόπουλου, προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.
Ο «ισχυρός άνδρας» του Παναθηναϊκού προχώρησε σε προσωπική δήλωση εναντίον του εκτελεστικού διευθυντή της Ευρωλίγκας.
«Αν τα υπόλοιπα μέλη της Ευρωλίγκας δεν αποφασίσουν ότι δεν μπορεί ένας άνθρωπος που δεν σέβεται θεσμούς όπως η οικογένεια, που δεν σέβεται ούτε καν το πένθος του άλλου, να κάθεται στο ίδιο τραπέζι με εμάς, πόσο μάλλον δε να διοικεί τη διοργάνωση, ο Παναθηναϊκός δεν πρέπει και δεν θα έχει θέση σε αυτή την παρωδία», αναφέρεται μεταξύ άλλων.

Βασιλακόπουλος: «Ξεπερνάει τα όρια της χυδαιότητας η Ευρωλίγκα»

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Γιώργος Βασιλακόπουλος, υποστήριξε πως η Ευρωλίγκα είναι ο θύτης και το ευρωπαϊκό μπάσκετ το θύμα στη «διαμάχη» που έχει ξεσπάσει.
Για αμερικανοποίηση του ευρωπαϊκού μπάσκετ έκανε λόγο ο Γιώργος Βασιλακόπουλος. Παράλληλα, ο πρόεδρος της EOK επισήμανε μεταξύ άλλων σε συνέντευξη του στον «ΣΠΟΡ FM» ότι το ΝΒΑ φθίνει, στάθηκε στην ενίσχυση της Εθνικής Ανδρών με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ενώ μίλησε για το επίπεδο του Basketball Champions League και την κόντρα της FIBA και του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με την Euroleague. Τέλος, ο πρόεδρος της ΕΟΚ προέβλεψε πως το μέλλον σε συλλογικό επίπεδο θα είναι το Basketball Champions League και όχι η Euroleague.