Αναγκαστική προσγείωση για πτήση με προορισμό την Αθήνα - Λιποθύμησε ο πιλότος

 

Ένα απίστευτο περιστατικό έζησαν οι επιβάτες μιας πτήσης με προορισμό την Αθήνα, καθώς την στιγμή που το αεροπλάνο ήταν στον αέρα, ο πιλότος λιποθύμησε.

Στιγμές τρόμου έζησαν οι επιβάτες πτήσης με προορισμό την Αθήνα, καθώς λιποθύμησε ο πιλότος, την στιγμή που το αεροπλάνο πετούσε.


Σύμφωνα με την dailymail.co.uk, το περιστατικό σημειώθηκε στις 26 Δεκεμβρίου και η αγγλική ιστοσελίδα το αποκαλύπτει σήμερα 28 Δεκεμβρίου.

Το παγοθραυστικό που συνεχίζει εκεί όπου τα άλλα πλοία σταματούν – Δείτε το θηρίο «Γιαμάλ» της Ρωσίας (Video)

 

Είναι ο τιτάνας των παγοθραυστικών όλου του κόσμου.

Όχι τόσο για το μέγεθος του αλλά για τις δυνατότητες που έχει να προχωράει και να σπάει τον πάγο εκεί που όλα τα άλλα παγοθραυστικά σταματούν. Πρόκειται για το Ρωσικό πυρηνοκίνητο παγοθραυστικό με την ονομασία «Γιαμάλ».
Το όνομα του το έχει πάρει από τη Χερσόνησο Γιαμάλ που βρίσκεται στη βορειοδυτική Σιβηρία και που στην τοπική διάλεκτο σημαίνει το «τέλος της γης». Το πλοίο έχει πλήρωμα 189 ανθρώπους, εκτόπισμα 23.000 τόνους και μπορεί να αναπτύξει ταχύτητα 20,6 κόμβων. Το μήκος του «Γιαμάλ» είναι 148 μέτρα. Ναυπηγήθηκε επί Σοβιετικής Ένωσης το 1986 αλλά καθελκύστηκε το 1989. 

Η Ρωσία «βρυχάται»: Θέλει να εξοπλίσει με υπερηχητικά βλήματα τα Su-57 (Photos/Video)

 

Για το επόμενο -τρομακτικό για τους αντιπάλους της- βήμα φέρεται να είναι έτοιμη η ρωσική Πολεμική Αεροπορία, η οποία πριν από λίγες μέρες παρέλαβε το πρώτο stealth μαχητικό 5ης γενιάς Su-57, σειριακής παραγωγής.

Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων TASS, η πρώτη «παρτίδα» των Su-57 μαζικής παραγωγής θα μεταφερθεί το Νοέμβριο του 2021 στο κέντρο δοκιμών του Akhtubinsk, προκειμένουν τα νέα μαχητικά να χρησιμοποιηθούν σε δοκιμαστικές πτήσεις μεταφέροντας τα υπερηχητικά πυραυλικά συστήματα που τα τελευταία χρόνια αναπτύσσει η ρωσική πολεμική βιομηχανία.

Το Λιμενικό πιάστηκε «στα πράσα» να επαναπροωθεί βάρκα με πρόσφυγες στο Αιγαίο (Video)

 

Νέο βίντεο καταγράφει από αέρος σκάφος του Λιμενικού Σώματος, το ΛΣ-70, και συνοδευτικό σκάφος να μεταφέρουν πνευστή σχεδία τύπου liferaft γεμάτη ανθρώπους και να την εγκαταλείπουν ακυβέρνητη στα κύματα ανοιχτά στο Αιγαίο το πρωί της 24ης Δεκεμβρίου, δηλαδή παραμονή Χριστουγέννων!

Το βίντεο έχει γυριστεί από μέσο εναέριας επιτήρησης του τουρκικού Λιμενικού και δημοσιοποιήθηκε ανήμερα τα Χριστούγεννα από τουρκικά μέσα ενημέρωσης. Οι πληροφορίες καταγραφής που αποτυπώνονται στο βίντεο έχουν σβηστεί, πλην της ημερομηνίας και της ώρας, προφανώς για να μη δοθούν στοιχεία για τα μέσα

«Παραιτηθείτε, πονάει η ψυχή μου» Πρώην Υπουργός της ΝΔ κατά πάντων

 

 πρώην υπουργός της Νέας Δημοκρατίας και γιατρός στο επάγγελμα, Κωνσταντίνος Κιλτίδης, με ανάρτηση του στο Facebook και με αφορμή το θάνατο της νοσηλεύτριας Ζωής Ιωάννου από κορωνοϊό ζητά από όσους «ασκούν διοίκηση και δεν έπραξαν τα δέοντα», να παραιτηθούν, κάνοντας λόγο για «ντροπή» και επισημαίνοντας ότι «δεν αρκεί η θυσία των εργαζομένων και τα δάκρυα».

«Η πανδημία έχει και θα έχει.. απώλειες, αλλά αυτά που έγιναν στο πολύπαθο Νοσοκομείο μας είναι εγκληματικά», δηλώνει επίσης ο κ. Κιλτίδης, αναφερόμενος στο νοσοκομείο του Κιλκίς».

Παρέμβαση του Ρουβίκωνα στο ιατρείο του Χρ. Λιάπη στην Κηφισιά

 

Καταγγελία του φεμινιστικού τομέα του Ρουβίκωνα για απόπειρα βιασμού εθελόντριας του ΚΕΘΕΑ από στέλεχος αυτού.


Ο Φεμινιστικός τομέας Ρουβίκωνα έκανε παρέμβαση στο ιατρείο του Καλαμπακιώτη προέδρου του ΚΕΘΕΑ Χρίστου Λιάπη στην Κηφισιά, ζητώντας την παρέμβασή του για διαλεύκανση της υπόθεσης.


Αναλυτικά η καταγγελία:

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ 3 ΕΩΣ 7 ΗΜΕΡΩΝ ΠΟΥ ΕΚΔΟΘΗΚΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 27-12-2020 / 1300 B ΚΑΙ ΙΣΧΥΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 29-12-2020 ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 02-01-2021

 

Όπως μετέδωσε το βράδυ της Κυριακής το ΑΠΕ - ΜΠΕ στα ορεινά της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων και σε υψόμετρο πάνω από 1000 μέτρα ξεκίνησαν οι χιονοπτώσεις.

Μέχρι τώρα, σύμφωνα με όσα δηλώνει ο αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης δεν έχουν δημιουργηθεί προβλήματα στο οδικό δίκτυο το οποίο είναι ανοικτό, ενώ στην όλη προσπάθεια συνδράμουν 8 μηχανήματα της Π.Ε. Τρικάλων.