Σαουδάραβας δισεκατομμυριούχος Ο νέος έρωτας της Kim Kardashian

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από τις Ηνωμένες Πολιτείες η Kim Kardashian έχει ξελογιάσει ένα ζάμπλουτο..

Δεν έχει πει ακόμα το «ναι» Προταση γάμου για την Madonna από το 24χρονο αγόρι της!

Μπορεί να είναι 30 χρόνια νεότερος από εκείνη όμως αυτό δεν εμπόδισε τον χορευτή Brahim Zaibat να κάνει πρόταση γάμου στην 53χρονη σύντροφό του και βασίλισσα της ποπ, Madonna..

Χαμογελαστός ο Τσάβες στις πρώτες φωτογραφίες μετά την εγχείρηση στην Κούβα

Καλά στην υγεία του και ευδιάθετος εμφανίζεται ο πρόεδρος της Βενεζουέλας μετά την εγχείριση στην οποία υποβλήθηκε στη Κούβα για την αφαίρεση όγκου στη λεκάνη..

Στα χέρια πολιτοφυλακής Βρετανοί δημοσιογράφοι κατηγορούνται για κατασκοπεία στη Λιβύη

Με την κατηγορία της κατασκοπείας κρατά πολιτοφυλακή της Λιβύης δύο Βρετανούς δημοσιογράφους που εργάζονται για το τηλεοπτικό δίκτυο Iran Press TV..

Δολοφονία Γουέλς 17Ν - Είχε άνθρωπο στην πρεσβεία;

«ΤΑ ΝΕΑ» σε συνεργασία με το Wikileaks δημοσιεύουν αποκλειστικά για την Ελλάδα τις απόρρητες πληροφορίες που περιλαμβάνονται στην ηλεκτρονική αλληλογραφία της Stratfor, της αμερικανικής ιδιωτικής υπηρεσίας πληροφοριών που έχει χαρακτηριστεί ως «σκιώδης CIA»
Το ενδεχόμενο εμπλοκής υπαλλήλου της αμερικανικής..

ΝΙΚΗ ΜΕ ΑΝΩ ΤΟΥ 63% ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Πούτιν: «Νικήσαμε σε μια ανοιχτή και τίμια μάχη»

Ο Πούτιν εμφανίστηκε μπροστά στο πλήθος, έχοντας στο πλευρό του τον απερχόμενο πρόεδρο, Ντμίτρι Μεντβέντεφ. Με τον αέρα του νικητή απευθύνθηκε στους χιλιάδες οπαδούς του ο Βλαντιμίρ Πούτιν, δηλώνοντας ότι κέρδισε μια τίμια μάχη, μετά την ανακοίνωση των προκαταρκτικών αποτελεσμάτων που δείχνουν άνετη επικράτηση από τον πρώτο γύρο των..

Όσοι νόμιζαν ότι ο ΠΑΟΚ θα αποτελούσε ένα ακόμη θύμα στην πορεία του Παναθηναϊκού προς τον τίτλο «έσπασαν τα μούτρα τους»!

Όσοι νόμιζαν ότι ο ΠΑΟΚ θα αποτελούσε ένα ακόμη θύμα στην πορεία του Παναθηναϊκού προς τον τίτλο «έσπασαν τα μούτρα τους»!..

Επόμενος σταθμός, Αυστραλία Βαρκελώνη, τελευταία μέρα: Ταχύτερος ο Ράικονεν!



Ολοκληρώθηκαν οι χειμερινές δοκιμές εξέλιξης με τον 32χρονο Φινλανδό να σημειώνει τον ταχύτερο χρόνο με τη Lotus.
Ο Iceman πέτυχε αυτή την επίδοση λίγο πριν την..

1500 ΟΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ 200 νεκροί από έκρηξη στο Κονγκό

200 νεκροί από έκρηξη στο Κονγκό Περίπου 200 άνθρωποι σκοτώθηκαν και ακόμα περισσότεροι τραυματίσθηκαν από σειρά εκρήξεων στη Μπραζαβίλ..

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΑΝΩ ΤΟΥ 56% Νίκη Πούτιν από τον πρώτο γύρο με 58%-59% δίνουν τα exit polls

Νίκη Πούτιν από τον πρώτο γύρο με 58%-59% δίνουν τα exit polls Ξεκάθαρη νίκη από τον πρώτο γύρο για τον Βλαντίμιρ Πούτιν στις σημερινές προεδρικές εκλογές δείχνουν οι πρώτες δημοσκοπήσεις εξόδου από τα εκλογικά τμήματα (exit polls) των εταιρειών VCIOM και FOM..

ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ Η ΚΗΔΕΙΑ Χιλιάδες για το τελευταίο αντίο στον Λούτσιο Ντάλα

Πάνω από πενήντα χιλιάδες άνθρωποι θέλησαν να αποτίσουν φόρο τιμής στον αγαπημένο τους τραγουδοποιό Λούτσιο Ντάλα η κηδεία του οποίου τελέστηκε σήμερα στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Μπολόνια, ανήμερα των γενεθλίων του..

Σκορ Premier League στην Λιβαδειά, με τους Λεβαδειακό και Κέρκυρα να προσφέρουν γκολ και θέαμα

Σκορ Premier League στην Λιβαδειά, με τους Λεβαδειακό και Κέρκυρα να προσφέρουν γκολ και θέαμα, αλλά τους Βοιωτούς να βγαίνουν κερδισμένοι της..

Ένα γκολ μόλις στο 7ο λεπτό ήταν αρκετό για να επιβεβαιώσει ο Λεωνίδας Κυβελίδης το… ένδοξο όνομά του και η Δόξα Δράμας το δικό της. Οι «μαυραετοί» επικράτησαν έτσι 1-0 του ΠΑΣ

 Ένα γκολ μόλις στο 7ο λεπτό ήταν αρκετό για να επιβεβαιώσει ο Λεωνίδας Κυβελίδης το… ένδοξο όνομά του και η Δόξα Δράμας το δικό της. Οι «μαυραετοί»..

Ποιος είδε τους Ισπανούς του Αστέρα και δεν τους φοβήθηκε.

Ποιος είδε τους Ισπανούς του Αστέρα και δεν τους φοβήθηκε.
Τσίμο Ναβάρο και Ρούμπεν Ράγιος έκαναν ότι ήθελαν την άμυνα του Εργοτέλη και οι Αρκάδες πήραν τη νίκη 3-0 απέναντι στους Κρητικούς..

Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ 0-1 Σε εξέλιξη βρίσκεται το B ημίχρονο 55 ΛΕΠΤΟ

Σε εξέλιξη βρίσκεται το α’ ημίχρονο στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ, στο άδειο λόγω τιμωρίας ΟΑΚΑ. To τρίποντο που θα τους..

Εχοντας για άλλο ένα ματς κορυφαίο τον Τζαμέλ Αμπντούν που είναι ιδιαίτερα ανεβασμένος το τελευταίο διάστημα, ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος από τον ΟΦΗ σε όλες τις γραμμές και νίκησε δίκαια με 2-0 τους Κρητικούς

Εχοντας για άλλο ένα ματς κορυφαίο τον Τζαμέλ Αμπντούν που είναι ιδιαίτερα ανεβασμένος το τελευταίο διάστημα, ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος από τον ΟΦΗ σε όλες τις γραμμές και νίκησε δίκαια με 2-0 τους Κρητικούς στο κατάμεστο «Γεντί Κουλέ», πιάνοντας κορυφή και περιμένοντας τη γκέλα του Παναθηναϊκού..

Συμφωνία Κύπρου - Ισραήλ για την εγκατάσταση καλωδίου ηλεκτρικής ενέργειας

Συμφωνία για την εγκατάσταση υποθαλάσσιου καλωδίου μεταφοράς ηλεκτρικής ενέργειας υπέγραψαν Κύπρος και Ισραήλ, όπως μεταδίδει το Dow Jones Newswires..

Πριν ψηφίσετε, ρίξτε μια ματιά στις καταθέσεις τους

Οι τελευταίες αποκαλύψεις για τις «εξαγωγές -..

Και το πρωθυπουργικο αεροπλανο γιατί ,πηγαινε παραλληλα με τη American Airlines


Το αυτοκρατορικό όραμα του Πούτιν Μία υπερδύναμη αντάξια του βασιλικού και σοβιετικού παρελθόντος της προπαγανδίζει ο πρώην πράκτορας που άλωσε το Κρεμλίνο

Εκλέγεται πρόεδρος της αχανούς Ρωσικής Ομοσπονδίας σήμερα, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, για τρίτη φορά, χωρίς ουσιαστικό αντίπαλο ούτε σαφές πολιτικό πρόγραμμα. Η φιλοσοφία του συνοψίζεται σε ένα πράγμα: την αποκατάσταση του «ρωσικού μεγαλείου». Η συνταγή της κυριαρχίας του; Ισχυρή οικονομία, βασισμένη στον ενεργειακό πλούτο, χειραγώγηση της..

Kαθημερινός αγώνας για την επιβίωση στη Δαμασκό Πάνω από 5.000 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στη Συρία από τότε που ξακίνησαν οι διαδηλώσεις κατά του Ασαντ

Από το ξέσπασμα των διαδηλώσεων στη Συρία, πριν από ένα χρόνο, έχουν χάσει την ζωή τους περισσότερα από 5.000 άμαχοι, σύμφωνα με στοιχεία του ΟΗΕ. Οσο οι διεθνείς κυρώσεις στενεύουν τον κλοιό γύρω από το καθεστώς, η ήδη δύσκολη καθημερινή ζωή των Σύρων γίνεται ακόμη δυσκολότερη..

Εντός του 2012 το πρώτο γεωτρύπανο, έσοδα σε μία επταετία

Tα άκρως ενθαρρυντικά αποτελέσματα του διαγωνισμού για σεισμικές έρευνες σε Iόνιο και N. Kρήτη καθιστούν πιο εφικτό τον στόχο για λειτουργία του πρώτου γεωτρύπανου μέσα στο 2012 σε μία από τις δύο περιοχές. Θα είναι το..

Ιρλανδία: Το «ναι» στο δημοσιονομικό σύμφωνο επικρατεί Σύμφωνα με 2 δημοσκοπήσεις υψηλό είναι και το ποσοστό των αναποφάσιστων

Οι Ιρλανδοί ψηφοφόροι τάσσονται υπέρ του συμφώνου της ΕΕ για την επιβολή αυστηρότερων κανόνων δημοσιονομικής πειθαρχίας, αλλά το ποσοστό των αναποφάσιστων είναι υψηλό, σύμφωνα με δημοσκοπήσεις οι οποίες είδαν το φως της δημοσιότητας χθες..

Μεγάλοι παίκτες για τα πετρέλαια σε Ιόνιο, Κρήτη Οκτώ εταιρείες υπέβαλαν προσφορά

Οκτώ εταιρείες υπέβαλαν δεσμευτική προσφορά για έρευνες πετρελαίου στη Νότια Κρήτη και το Ιόνιο. Η συμμετοχή στον ανοικτό διαγωνισμό που προκήρυξε το υπουργείο Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής ξεπέρασε κάθε προσδοκία, ενώ ιδιαίτερα θετικό κρίνεται το..

Καλάβρυτα και πέριξ Παιχνίδια στα χιόνια και γνωριμία με την υπέροχη φύση του Χελμού και του Βουραϊκού!

«Για σήμερα η ημέρα φαίνεται να ξεκινάει με νεφώσεις. Στη συνέχεια, κάποιες νιφάδες ίσως κάνουν την εμφάνισή τους στο βουνό. Σε λειτουργία θα είναι οι αναβατήρες Ερμής, Αχιλλέας, Δάφνη και Θέτις. Aρτεμις και Στύγα .. Η ποιότητα του χιονιού είναι άριστη!»
Η παραπάνω ανακοίνωση έγινε από το χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων  το οποίο εκδίδει καθημερινά δελτία καιρού..

Ορεινή Κορινθία: Εκδρομή στη χιονισμένη Ζήρια


Ζήρια ονομάζεται η κορυφή του βουνού Κυλλήνη (2.376 μ.), που είναι το δεύτερο υψηλότερο στην Πελοπόννησο..

ΗΠΑ Νίκη του Ρόμνεϊ και στην Ουάσινγκτον

Ο Μιτ Ρόμνεϊ κέρδισε στην μη δεσμευτική εσωκομματική ψηφοφορία του Ρεπουμπλικανικού κόμματος για την ανάδειξη του υποψηφίου του στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου στις ΗΠΑ, η οποία διεξήχθη στην πολιτεία της..

"Αγγελα Μέρκελ το παρακάνεις!" Αντιδράσεις στο «μποϊκοτάρισμα» του Ολάντ από τη Μέρκελ

Το γαλλικό Σοσιαλιστικό Κόμμα αντέδρασε έντονα στις πληροφορίες που δημοσιεύθηκαν στον Τύπο, σύμφωνα με τις οποίες η γερμανίδα καγκελάριος Αγγελα Μέρκελ και άλλοι ευρωπαίοι ηγέτες έχουν συμφωνήσει να μην συναντήσουν τον σοσιαλιστή υποψήφιο για την γαλλική προεδρία Φρανσουά Ολάντ..

ΦΑΒΟΡΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ Ανοιξαν οι κάλπες στη Ρωσία

Ανοιξαν οι κάλπες στη Ρωσία Αρχισε η ψηφοφορία για την εκλογή νέου προέδρου στη Ρωσία, η οποία όμως διεξάγεται με φόντο έντονης λαϊκής δυσαρέσκειας, που προκλήθηκε από ισχυρισμούς για εκτεταμένη νοθεία κατά τη διάρκεια βουλευτικές εκλογές του Δεκεμβρίου..

Θεσσαλονίκη ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ 5 Ρίχτερ στον Θερμαϊκό

5 Ρίχτερ στον Θερμαϊκό Σεισμική δόνηση 5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 5.30 α ξημερώματα στη θαλάσσια περιοχή του Θερμαϊκού κόλπου.

Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Αστεροσκοπείου Αθηνών, το επίίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 30 χλμ. δυτικά της χερσονήσου του Άθω, ενώ το εστιακό βάθος είναι στα 10 χλμ.
πηγη

Μακεδονία: Καϊμακτσαλάν: η αφρόκρεμα!

Εκατόν δεκαέξι χιλιόμετρα έχω διανύσει μέχρι τη διασταύρωση για τον παραδοσιακό οικισμό του Παλαιού Αγ. Αθανασίου (+ 1,5 χλμ.) στο βόρειο τμήμα του νομού Πέλλας και από κει άλλα 17 χλμ. μέχρι τον τελικό μου προορισμό, το χιονοδρομικό κέντρο Καϊμακτσαλάν..

Θεσσαλονίκη: Στο εργοτάξιο της Νέας Παραλίας

Μπουλντόζες και γερανοί, βουνά από μπάζα, σίδερα και καλούπια, χωματόδρομοι... Ενα απέραντο εργοτάξιο εκτείνεται σε μήκος περίπου 3 χλμ. στη Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκης από την περιοχή των ναυταθλητικών ομίλων μέχρι το Βασιλικό Θέατρο. Το πιο χαρακτηριστικό κομμάτι της..

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Spiegel Πανευρωπαϊκό συνασπισμό κατά του Ολάντ συγκροτεί η Μέρκελ!

Συνασπισμό εναντίον της υποψηφιότητας του Γάλλου σοσιαλιστή και υποψήφιου Προέδρου της 5ης γαλλικής Δημοκρατίας Φρανσουά Ολάντ..

Θα συναντηθεί με τον Βαρθολομαίο Ιστορική επίσκεψη Νταβούτογλου στο Φανάρι

Την ικανοποίησή του για την αλλαγή στάσης της τουρκικής κυβέρνησης απέναντι στο Φανάρι εξέφρασε ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος..

Ο Ινιέστα ήταν ο ηγέτης της Μπαρτσελόνα

Ο Μέσι απουσίαζε, αλλά ο Ινιέστα ήταν αυτός που οδήγησε την Μπαρτσελόνα στη νίκη επί της Σπόρτιγκ Χιχόν (3-1) στην
26η αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος..

«Πάγωσε» το Άνφιλντ με Αρτέτα

Ήταν το 48ο λεπτό της αναμέτρησης ανάμεσα στην Λίβερπουλ και την Άρσεναλ στο "Άνφιλντ" όταν ο Μίκελ Αρτέτα σωριάστηκε στο έδαφος..

Με το "χρυσό" γκολ του Νίκου Λαζαρίδη στο 79' ο Άρης πανηγύρισε μια πολύ σημαντική νίκη στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Με το "χρυσό" γκολ του Νίκου Λαζαρίδη στο 79' ο Άρης πανηγύρισε μια πολύ σημαντική νίκη στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Ο αρχηγός του Άρη εκμεταλεύτηκε την κακή έξοδο του Αραμπατζή μετά από..

Πανιώνιος-Ατρόμητος 1-2

Ξεκάθαρα αυτή ήταν η βραδιά του Κώστα Μήτρογλου. Ο φορ του Ατρόμητου έκρινε με δύο γκολ την πλάστιγγα του παιχνιδιού υπέρ της ομάδας του Περιστερίου σε ένα πολύ κακό ποιοτικά παιχνίδι, αλλά με πολύ σασπένς και ένταση στο φινάλε..

Γκολ ο Γκέκας – Ελπίδες για παραμονή η Σάμσουνσπορ

Με τον Φάνη Γκέκα να ανοίγει το σκορ, η Σάμσουνσπορ επέστρεψε στις νίκες και έτσι διατήρησε τις..

To... προκλητικό στριπτίζ της Τάμτα!

Προκλητικό είναι το νέο βίντεο κλιπ της Τάμτα για το τραγούδι «Νιώσε την Καρδιά», στο οποίο η ίδια η τραγουδίστρια κάνει… στριπτίζ!..

Μπροστά η ΝΔ – Στο 4% το κόμμα Καμμένου

Μπορεί η ΝΔ να προηγείται στην μέτρηση της Public Issue για την Καθημερινή της Κυριακής με 10 μονάδες από την Δημοκρατική..

35 ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ Κυνήγι για την εξάρθρωση μεγάλης σπείρας αρχαιοκάπηλων

Δεκάδες ήταν οι συλλήψεις κατά την διάρκεια μεγάλης αστυνομικής επιχείρησης σε 13 νομούς της Βόρειας Ελλάδας, της Θεσσαλίας, αλλά και της Στερεάς Ελλάδας, για την εξάρθρωση μεγάλης σπείρας αρχαιοκάπηλων..

Το φράγμα Ουαραγκάμπα του Σίδνεϊ γέμισε νερό Eκτεταμένες πλημμύρες και ζημιές στην Αυστραλία

Χιλιάδες κατοικίες εκκενώθηκαν σήμερα στη νοτιοανατολική Αυστραλία εξαιτίας των σφοδρών βροχοπτώσεων που προκάλεσαν εκτεταμένες πλημμύρες, από τις χειρότερες των τελευταίων 125 χρόνων..