Η Catherine Zeta-Jones πιο ανανεωμένη από ποτέ -Μήπως ο χωρισμός της... πάει;

Στην πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά την ανακοίνωση του χωρισμού της από τον Michael Douglas
Kαι μπορεί πριν καιρό ο φακός να την απαθανάτισε πιο αδυνατισμένη και εξουθενωμένη από ποτέ, τα πράγματα όμως φαίνεται πως άλλαξαν και η Catherine Zeta-Jones άρχισε να παίρνει και πάλι τα πάνω της, μετά το χωρισμό της από τον σύζυγό της, Michael Douglas.

Σέξι φωτογράφηση- Marloes Horst: Η μικρή Ολλανδέζα με εσώρουχα

Το ντεμπούτο της στην πασαρέλα η Horst το έκανε τον Σεπτέμβριο του 2008 όταν περπάτησε στα catwalks στο Μιλάνο για τον οίκο Prada.

Για τα νέα εσώρουχα της Victoria’s Secret πόζαρε η καλλονή από την Ολλανδία Marloes Horst, η οποία είναι ένας από τους ομορφότερους, κατά αντρική ομολογία, αγγέλους της εταιρείας.

"Breaking Bad" και "Modern family" οι μεγάλοι νικητές των Emmy

Δείτε αναλυτικά ποιοι κέρδισαν

Οι τηλεοπτικές σειρές "Modern Family" και Breaking Bad" κέρδισαν χθες τα κορυφαία βραβεία Emmy της αμερικανικής τηλεόρασης κατά την 65η τελετή απονομής των βραβείων αυτών που θεωρούνται τα τηλεοπτικά 'Οσκαρ.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε στο Nokia Theater του Λος 'Αντζελες.

Jenna Lyons: Ένα νέο style icon που αξίζει να γνωρίσουμε

H γυναίκα που ντύνει την Αμερική, ως διευθύντρια του οίκου J Crew -ο οποίος διαθέτει ρούχα για όλες τις ηλικίες σε οικονομικές τιμές – έχει ένα δικό της προσωπικό στυλ που όχι μόνο δεν περνάει απαρατήρητο αλλά έχει βρει και πολλούς μιμητές.

To Oktoberfest έρχεται στη Θεσσαλονίκη!

Η μέρα της μεγάλης γιορτής της μπύρας φτάνει στη Θεσσαλονίκη.Το «Oktοberfest 2013» θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, στον προαύλιο της Γερμανικής Σχολής Θεσσαλονίκης, από τις 11 το πρωί.

Miley Cyrus, Britney Spears, Katy Perry: Whose New Song Is Best?

Over the past month, three female pop superstars have unleashed new tracks to precede their highly anticipated fall albums. The latest offerings from Miley Cyrus, Britney Spears and Katy Perry have our heads spinning; but which song will be included in every playlist you create to the end of 2013 and beyond?

Πτήσεις που κόβουν την ανάσα με το 2ο Athens Flying Week-Στην Παραλία Παλαιού Φαλήρου και στο στρατιωτικό αεροδρόμιο του Τατοΐου

Το show θα αποτελέσει πόλο έλξης για όλους όσους επιθυμούν να μυηθούν στην ομορφιά της αεροπορίας και να γνωρίσουν από κοντά τον μαγικό κόσμο των πτήσεων
Ένα τριήμερο πτήσεων από κορυφαίου πιλότους θα είναι αυτό που θα ξεκινήσει την Παρασκευή στα πλαίσια του 2ου διεθνούς αεροπορικού show με τίτλο Athens Flying Week.

Πανεπιστήμιο Αθηνών και Πολυτεχνείο αναστέλλουν την ακαδημαϊκή τους λειτουργία

Προαναγγέλλουν προσφυγή στη δικαιοσύνη κατά του μέτρου της διαθεσιμότητας και συντονίζουν τις επόμενες κινήσεις τους
Σε πλήρη αναστολή της ακαδημαϊκής τους λειτουργίας προχωρούν Πανεπιστήμιο Αθηνών και Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο με αποφάσεις των Συγκλήτων των δύο ιδρυμάτων.

Τσίπρας για Χρυσή Αυγή: Είχαμε τόσο καιρό το φίδι στον κόρφο μας..

Και τώρα απειλεί να μας πνίξει, προειδοποίησε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ και ζήτησε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να επιδειχθεί πολιτική βούληση για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα με αποφασιστικότητα - Παπούλιας: Συμφωνώ, το υπέρτατο καθήκον μου είναι να υπερασπιστώ τη Δημοκρατία και το λαό από τη λαίλαπα που έρχεται.

ERTOPEN.COM-Είδήσεις-Ελλάδα-Κόσμος:Θύελλα στην ΕΛ.ΑΣ.: Παραιτήσεις λόγω Χρυσής Αυγής

Θύελλα στην ΕΛ.ΑΣ. μετά το μπαράζ αποκαλύψεων για τη δράση της Χρυσής Αυγής. Δύο παραιτήσεις ανώτατων αξιωματικών και αντικαταστάσεις και μετακινήσεις για άλλους.

Παραιτήσεις δύο ανώτατων αξιωματικών από τα υψηλότερα κλιμάκια της Αστυνομίας, υποβλήθηκαν μετά την υπόθεση που σχετίζεται με την τοπική οργάνωση της Χρυσής Αυγής στην Χαλκίδα, όπου έγινε έρευνα προχτές και βρέθηκαν διάφορα αντικείμενα.

Η Μερσεντές έφτιαξε το αυτοκίνητο που κινείται αυτόνομα,Πες το κι έφυγε... Έρχεται το αυτοκίνητο του μέλλοντος!

Το αυτοκίνητο που κινείται αυτόνομα, χωρίς κάποιος να χρειάζεται να πιάσει το τιμόνι του, βρίσκεται πλέον πολύ κοντά στο να γίνει πραγματικότητα.
Η Μερσεντές έφτιαξε ένα τέτοιο πρωτότυπο και το δοκίμασε στην καθημερινή κίνηση, κατά τη διάρκεια της ετήσιας Έκθεσης Μηχανών της Φρανκφούρτης. Το όχημα κάλυψε 100 χλμ, χωρίς να συμβεί το παραμικρό.

Οι μεγάλοι νικητές των τηλεοπτικών βραβείων Emmy για το 2013

Οι τηλεοπτικές σειρές “Modern Family” και Breaking Bad” κέρδισαν χθες τα κορυφαία βραβεία Emmy της αμερικανικής τηλεόρασης κατά την 65η τελετή απονομής των βραβείων αυτών που θεωρούνται τα τηλεοπτικά ‘Οσκαρ.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε στο Nokia Theater του Λος ‘Αντζελες.

Για πολλοστή φορά χτες στο βάθρο ακούστηκαν αποδοκιμασίες την ώρα που μιλούσε ο Φέτελ στο βάθρο των νικητών.

Ο Αλόνσο παίζοντας το παιχνίδι του κόσμου τους χαιρέτησε και αυτοί ανταπέδωσαν με επευφημίες. Όλα αυτά σε απευθείας μετάδοση με εκατοντάδες εκατομμύρια τηλεθεατές να παρακολουθούν.
Ο Γερμανός πρωταθλητής βρίσκεται στα καλύτερα του με την RB9 να είναι άπιαστη και τον ίδιο να σημειώνει τη μια νίκη μετά την άλλη. Χτες βράδυ στη Σιγκαπούρη πήρε την 3η συνεχόμενη, μετά την καλοκαιρινή ανάπαυλα είναι ο μόνος που κερδίζει και πλέον με διαφορά 60 βαθμών από τον Αλόνσο βρίσκεται αγκαλιά με τον 4ο παγκόσμιο τίτλο.

Επεισόδια και διακοπή στο ντέρμπι Μπεσίκτας-Γαλατάσαραϊ

Δεν τέλειωσε ποτέ το ντέρμπι ανάμεσα σε Μπεσίκτας και Γαλατάσαραϊ, με τους οπαδούς της πρώτης να εισέρχονται στον αγωνιστικό χώρο και να τα σπάνε
Απίστευτες σκηνές στην Κωνσταντινούπολη στο μεγάλο ντέρμπι της Μπεσίκτας με την Γαλατάσαραϊ. Ενώ απέμεναν μόλις λίγα δευτερόλεπτα για να ολοκληρωθεί το ματς, οι οπαδοί της πρώτης «μπούκαραν» στον αγωνιστικό χώρο και άρχισαν να σπάνε ό,τι έβρισκαν μπροστά τους.

«ΜΑΣ ΠΕΙΣΜΩΣΕ Ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ», ΕΙΠΕ Ο ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ Με Ουντότζι αλλά χωρίς Κύργια στην Ξάνθη

Με συνολικά τέσσερις απουσίες θα ταξιδέψει ο Άρης στην Ξάνθη για τον αγώνα με τους «Ακρίτες» την Δευτέρα (23/09, 19:30). Ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς δεν θα έχει στην διάθεση του τον Κύργια που υπέστη θλάση στον δικέφαλο χθες (21/9) αλλά και τους Παπαδόπουλο και Ρένια που επίσης ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς.

ΒΟΥΚΙΤΣ! Ο... λυτρωτής που έρχεται από τον πάγκο!

Το χθεσινό γκολ του Ζβόνιμιρ Βούκιτς, που έκρινε την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Πλατανιά, ήταν το τέταρτο για τον 34χρονο Σέρβο στη μέχρι τώρα καριέρα του με τον δικέφαλο στο στήθος και το δεύτερο διαδοχικό που δίνει νίκη.

Σούπερ Λιγκ: Στο 0-0 έμεινε ο Ολυμπιακός, πλησίασε στον έναν βαθμό ο ΠΑΟΚ

Δείτε όλα τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής
Τους πρώτους βαθμούς στο πρωτάθλημα έχασε ο Ολυμπιακός πο ήρθε ισοπαλία 0-0 με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Κερδισμένος βγήκε ο ΠΑΟΚ που μετά τη νίκη του με 1-0 επί του Πλατανιά στην Τούμπα έφτασε τους 12 βαθμούς και πλησίασε στον ένα βαθμό τους ερυθρόλευκους.