Τεχνολογία: Nexus 6 και παιχνιδομηχανή (τύπου Apple TV) από τη Google

Το νέο smartphone με την ανανεωμένη έκδοση του Android (5.0) έχει οθόνη 5,9 ιντσών, φοράει τον τετραπύρηνο Snapdragon 805 στα 2,7 GHz, θα είναι διαθέσιμο σε εκδόσεις των 32 και 64 Gb και η τιμή του στις ΗΠΑ ξεκινά από τα 649 δολάρια
Η Google αποκάλυψε τα Nexus 6 και 9, όπως και ένα streaming top box για την τηλεόραση, το οποίο λειτουργεί και ως παιχνιδομηχανή. 

Η σερβική αστυνομία συνέλαβε τον αδελφό του Αλβανού πρωθυπουργού ως υπεύθυνο για το επεισόδιο!

Η σερβική αστυνομία συνέλαβε τον Όλσι Ράμα, αδερφό του Αλβανού πρωθυπουργού Έντι Ράμα, ως υπεύθυνο για το επεισόδιο με την αλβανική σημαία που στάθηκε αφορμή για να διακοπεί ο ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ Σερβίας και Αλβανίας.
Ο Όλσι Ράμα συνελήφθη στην εξέδρα των επισήμων όπου καθόταν αντιπροσωπεία από την Αλβανία.

Η Τουρκία κλιμακώνει τις προκλήσεις στην Κύπρο - Στέλνει και 3 πολεμικό σκάφος!

Εντείνει τις προκλήσεις η Άγκυρα και μετά την Κορβέτα Bafra και τη Φρεγάτα Gelibolu στέλλει και την  φρεγάτα Gokceada, ενισχύοντας την παρουσία της στην περιοχή.
 
Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, η «Ίμβρος» όπως είναι το όνομά της στα Ελληνικά της Gokceada, έλαβε σαφείς οδηγίες να βρίσκεται στην περιοχή και να ελλιμενίζεται παράνομα στο λιμάνι της Αμμοχώστου μαζί με την κορβέτα τύπου Α-69

Οι ρωσόφωνοι προειδοποιούν Γάλλους-Γερμανούς : Θα καταρρίψουμε κάθε UAV που θα πετάξει στην περιοχή

Ο εκπρόσωπος της ΛΔ του Ντονέτσκ, Μπόρις Λιτβίνοφ, δήλωσε ότι οι πολιτοφύλακες θα καταρρίψουν κάθε μη επανδρωμένο εναέριο όχημα που βλέπουν πάνω από τα σύνορα με τη Ρωσία.
 
Η δήλωσή του έγινε σε τηλεφωνική συνέντευξη με τη γερμανική εφημερίδα  Bild, σύμφωνα με ουκρανικό δημοσίευμα (του Unian).

«Κατρακύλα» δίχως τέλος στο Χρηματιστήριο Αθηνών

«Μαύρη Τετάρτη» στο Χρηματιστήριο Αθηνών, με τον Γενικό Δείκτη να… καταρρέει στις 888,93 μονάδες εν μέσω του κλίματος αμφισβήτησης της πολιτικής σταθερότητας.

 Το κύμα ρευστοποιήσεων στο Χρηματιστήριο Αθηνών συνεχίστηκε για τα καλά την Τετάρτη, βυθίζοντας τον ΓΔ κάτω από τα επίπεδα των 900 μονάδων.

Σαμαράς: Καμία παρέκκλιση από τη συνταγματική τάξη

Σφοδρή επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ τον οποίο κατηγόρησε πως με τη στάση του υπονομεύει τη σταθερότητα της χώρας εξαπέλυσε ο Αντώνης Σαμαράς, μιλώντας στη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου.

«Ας το ακούσουν όλοι εντός και εκτός της χώρας: Η κυβέρνηση δεν θα αφήσει και δεν θα επιτρέψει καμία παρέκκλιση από τη συνταγματική τάξη, ούτε από τη δημοκρατική νομιμότητα,

Απόρρητη έκθεση της ΕΕ: 1,4 εκατ. θύματα του Εμπολα ως τον Γενάρη

Σταματάνε τις πτήσεις σε περιοχές  με έξαρση, ενώ ετοιμάζουν μέχρι και επιστράτευση της Πολεμικής Αεροπορίας για αερομεταφορές εξοπλισμού και αεροδιακομιδές ασθενών - Σοβαρά πλήγματα στη διεθνή οικονομία, στη σταθερότητα και την ασφάλεια.

Ιμαλάια: Νεκροί 16 πεζοπόροι από χιονοθύελλα Έχασαν τη ζωή τους σε υψόμετρο πάνω από 5.000 μέτρα

Το γκρούπ ήταν 170 άτομα - Εξήντα άτομα διασώθηκαν από πολεμικά ελικόπτερα - Αγνοούνται σχεδόν 100 πεζοπόροι
Τουλάχιστον δώδεκα άτομα βρήκαν τραγικό θάνατο, όταν, κατά τη διάρκεια πεζοπορίας, παγιδεύτηκαν από σφοδρή χιονοθύελλα, που ξέσπασε στην περιοχή Αναπούρνα του κεντρικού Νεπάλ.

"Η κυβέρνηση προκαλεί την νευρική κρίση στις αγορές και το χρηματηστήριο"

Συνεντεύξεις Μιλάει στο Κόκκινο και τον Χρήστο Γιαννούλη ο καθηγητής οικονομικών του πανεπιστημίου του Αιγαίου, Γιάννης Τσαμουργκέλης, υπογραμμίζοντας ότι το τραπεζικό ολιγοπώλιο πλήττει την εγχώρια οικονομία.

«Λαμόγιο φέρνει φίλτρα αιμοκάθαρσης από την Αίγυπτο και τα επιβάλλουν με άνωθεν πιέσεις

Συνεντεύξεις Σε συγκλονιστικές καταγγελίες για όσα δραματικά συμβαίνουν στη μονάδα αιμοκάθαρσης του Ιπποκράτειου νοσοκομείου προχώρησε σήμερα στο Κόκκινο 93.4 ο πρόεδρος του συλλόγου νεφροπαθών Θεσσαλονίκης Χρήστος Καραγκιόζης. 

Θύελλα στο Χρηματιστήριο - Μέρες του 2010 ξαναζεί η χώρα * Χωρίς φρένα η πτώση του γενικού δείκτη

Τρόμος στις αγορές με φόντο εκλογές και «φαγωμάρα» των δανειστών - Η απόδοση των ελληνικών ομολόγων εκτοξεύτηκε στο 8% και το χρηματιστήριο της Αθήνας «βυθίζεται» - Πού αποδίδουν την κατάσταση κυβέρνηση και αναλυτές.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ-ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ - Δέκα παιδιά αποπλανήθηκαν μέσω του διαδικτυακού παιχνιδιού «Ντύνω κούκλες»

 Στοιχεία-σοκ για τη δράση παιδόφιλων, ιδίως στην περιοχή της Αθήνας, παρουσίασε στη Βουλή ο προϊστάμενος της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, Μανώλης Σφακιανάκης.
Δέκα παιδιά αποπλανήθηκαν μέσω του διαδικτυακού παιχνιδιού «Ντύνω κούκλες»

Σε ασφυκτικό κλοιό η χώρα - Τα παιχνίδια των αγορών και φόβοι για την οικονομία

Οι πολιτικές αβεβαιότητες στην Ελλάδα και οι διφορούμενες δηλώσεις Ευρωπαίων αξιωματούχων προκάλεσαν αναταραχή στις αγορές
Του Ανδρέα Πετσίνη
Στην κατάρρευση του Χρηματιστηρίου της Αθήνας και την εκτίναξη των αποδόσεων στα δεκαετή ομόλογα αποτυπώθηκε το σκηνικό αβεβαιότητας και...

Δείτε τα τέλη κυκλοφορίας που πρέπει να πληρώσετε για το 2015 (πίνακες)

Από την 1η Νοεμβρίου, μέσω της ιστοσελίδας του taxisnet οι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών θα μπορούν να εκτυπώνουν τα τέλη κυκλοφορίας για το 2015.
Οσον αφορά στο κόστος των ετήσιων τελών, δεν παρατηρείται κάποια αλλαγή σε σχέση με το 2014, παρά τις αρχικές πληροφορίες για την εφαρμογή νέου συστήματος υπολογισμού με βάση την ετήσια χιλιομετρική απόσταση που διανύει ο κάτοχος του ΙΧ.

Το 1% των Ελλήνων κατέχει το 56,1% του συνολικού πλούτου της χώρας! * Τα 263 τρισ. δολ. έφτασε ο παγκόσμιος πλούτος

Το πλουσιότερο 1% του παγκόσμιου πληθυσμού διαθέτει το 48% του παγκόσμιου πλούτου, σύμφωνα με την τελευταία έκθεση της Credit Suisse, στην οποία η ελβετική τράπεζα προειδοποιεί ότι η αύξηση της ανισότητας μπορεί να οδηγήσιε σε ύφεση.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ «ΠΟΝΤΙΚΙ»




ΕΛΛΑΔΑ

Στοιχεία σοκ για την έξαρση της παιδοφιλίας στη χώρα μας

Το Ποντίκι Web
Στοιχεία που προκαλούν σοκ για την έξαρση της παιδοφιλίας στη χωρά αποκάλυψε στην επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής ο επικεφαλής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Μ. Σφακιανάκης.





ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ξεκινά σήμερα η διάθεση του πετρελαίου θέρμανσης-Δείτε τις τιμές πώλησης

Το Ποντίκι Web
Ξεκινά σήμερα η διάθεση του πετρελαίου θέρμανσης, σε τιμές που -μετά τη μείωση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης που ψηφίστηκε πρόσφατα αλλά και την υποχώρηση των διεθνών τιμών- εκτιμάται ότι θα κυμαίνονται στο 1,04-1,05 ευρώ το λίτρο. 





ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τι κατέθεσε ο Αιμίλιος Λιάτσος για τον χρηματισμό βουλευτών

Το Ποντίκι Web
Το δημοσιογραφικό απόρρητο επικαλέστηκε ενώπιον του εισαγγελέα Εφετών, Π. Παναγιωτόπουλου, ο διευθυντής της εφημερίδας «Kontra News», Αιμίλιος Λιάτσος, που κατέθεσε επί μιάμιση ώρα για τις καταγγελίες περί χρηματισμού βουλευτών, ενόψει εκλογής προέδρου Δημοκρατίας.

Ήττα-σοκ για την Ελλάδα από την Β. Ιρλανδία με 2-0 ( picture+video )

Ψυχρολουσία στο «Γ. Καραϊσκάκης» - Καλύτεροι οι Βορειοϊρλανδοί που κέρδισαν 2-0 χάρη σε γκολ των Γουόρντ στο 9' και Λάφερτι στο 51' - Τραγική η ελληνική άμυνα - Θα μπορούσε να έχει δεχτεί και τρίτο γκολ αλλά η μπάλα σε σουτ του Λάφερτι σταμάτησε στο δοκάρι - Προβληματισμός για Ρανιέρι, «θολώνει» το όνειρο του Euro 2016
Και τώρα τι; Μια αγνώριστη Εθνική Ελλάδας γνώρισε την ήττα από την Βόρεια Ιρλανδία στο «Γ. Καραϊσκάκης» και είδε την πρόκριση στα τελικά του Euro 2016 στη Γαλλία να απομακρύνεται.