Η μαμά και η κόρη που ισχυρίζονται ότι τις περνούν για δίδυμες αδερφές

Όταν η 20χρονη φοιτήτρια Sasha Bassi και η 44χρονη μητέρα της Rani Sarai κάνουν εκδρομές στο εξωτερικό, τις περνάνε πάντα για αδερφές και πολλές φορές για δίδυμες!
Οι δύο γυναίκες που παρουσιάζονται στη βρετανική Sun έχουν επισκεφθεί την Τουρκία, την Ισπανία, το Μαρόκο και το Παρίσι και σχεδιάζουν να φτάσουν και στην Ίμπιζα, αργότερα μέσα στη χρονιά.

Η Miley Cyrus ταΐζει το γουρούνι της με το μπικίνι

Μία φωτογραφία της με μπικίνι ανέβασε στο Instagram η Miley Cyrus όχι όμως από κάποια παραλία ή πισίνα αλλά από τη φάρμα του σπιτιού της.
Η τραγουδίστρια φόρεσε το μπικίνι της και τάισε το γουρουνάκι της. Μάλιστα η Miley έγραψε στη λεζάντα: «Το τάισμα του γουρουνιού είναι η καλύτερη στιγμή. Η εκτίμηση είναι πραγματική!

Το σέξι twerking της άτακτης κόρης του Ομπάμα

Ο σέξι χορός της 18χρονης Μαλία Ομπάμα είναι αρκετός για να προκαλέσει πονοκέφαλο στον πατέρα της, Μπαράκ Ομάμα.
Κάμερα κατέγραψε την κόρη του προέδρου να κάνει twerking στο μουσικό φεστιβάλ Lollapalooza στο Σικάγο.

Ο Ronaldo και το… φάντασμα της RR!

Έπειτα από τις διακοπές του στην Ίμπιζα με την οικογένεια του, ο Cristiano Ronaldo πλέον βρίσκεται στις ΗΠΑ, χαλαρώνοντας με την εκλεκτή παρέα του μεταξύ Λος Άντζελες και Μαϊάμι.
Ο Πορτογάλος σταρ  συνεχίζει να προκαλεί με τα καμώματά του,

Sexy mama η Ρούλα Ρέβη εννέα μήνες μετά τον ερχομό των διδύμων της

Εννιά μήνες μετά τον ερχομό των διδύμων της η Ρούλα Ρέβη έχει καταφέρει να χάσει όλα κιλά που πήρε στην εγκυμοσύνη και δείχνει να είναι στα καλύτερά της.
Η φωτογράφος των celebrities και σύζυγος του Αποστόλη Τότσικα, δημοσίευσε στο

Θύμα ληστείας στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών αγώνων του Ρίο η Gisele

Τρεις ημέρες πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο και το φως της δημοσιότητας βλέπουν πληροφορίες σχετικά με την τελετή έναρξης.
Σύμφωνα με τον διεθνή Τύπο η 36χρονη Βραζιλιάνα καλλονή Gisele θα πέσει θύμα ληστείας κατά την διάρκεια της τελετής έναρξης, σε μια αρκετά βίαιη σκηνή, που αποτελεί αντανάκλαση της καθημερινότητας στη Βραζιλία.

Ο Kobe Bryant βράβευσε τον Justin Timberlake στα «Teen Choice Awards 2016»

Μετά από αρκετά χρόνια απουσίας από τον χώρο της μουσικής βιομηχανίας ο Justin Timberlake επέστρεψε δυναμικά με το «Can't stop this feeling» το οποίο σημειώνει τεράστια επιτυχία παγκοσμίως.