Huffington Post: 16 λόγοι που οι Ελληνες είναι καλύτεροι-ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ, ΦΕΤΑ, ΚΡΑΣΙ, ΨΗΤΟ ΧΤΑΠΟΔΙ

Υπάρχουν πολλά πράγματα για τα οποία ο κόσμος πρέπει να είναι ευγνώμων στους Έλληνες, υποστηρίζει σε άρθρο της η Huffington Post, υμνώντας την ελληνική κουζίνα.

«Καταρχάς άνοιξαν το δρόμο ώστε τα μεγάλα φιλοσοφικά μυαλά να συνεχίσουν να προοδεύουν πνευματικά. Μας έδωσαν τους Ολυμπιακούς Αγώνες και την επιθυμία να αγωνιζόμαστε για την αθλητική τελειότητα. Και φυσικά, τη δημοκρατία. Σαφώς, λοιπόν, χρωστάμε πολλά για το ποιοί είμαστε στην Ελλάδα. Είμαστε ευγνώμονες για όλα αυτά, αλλά πάνω από όλα, είμαστε ευγνώμονες για τη φέτα» γράφει το δημοσίευμα της εφημερίδας.

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ 48ωρη απεργία Δευτέρα 10 και Τρίτη 11 Μαρτίου αποφάσισαν οι φαρμακοποιοί

Με 48ωρη πανελλαδική απεργία την ερχόμενη Δευτέρα και Τρίτη, 10 και 11, Μαρτίου απαντούν οι φαρμακοποιοί στην επιμονή των εκπροσώπων της τρόικας για απελευθέρωση των Μη Υποχρεωτικώς Συνταγογραφούμενων Φαρμάκων (ΜΥΣΥΦΑ), για το ιδιοκτησιακό καθεστώς των ιδιωτικών φαρμακείων, αλλά και για την επέκταση του ωραρίου λειτουργίας.

Rio de Janeiro: Κέφι, χορός, σέξι λικνίσματα και άρωμα Μουντιάλ (pics)

Οι καυτές φωτογραφίες από τις σέξι χορεύτριες αλλά και τα εντυπωσιακά άρματα του καρναβαλιού δεν έχουν σταματήσει να κάνουν το γύρο του κόσμου, παρασύροντάς μας στους ξέφρενους ρυθμούς τους
Ένα από τα μεγαλύτερα πάρτι στον κόσμο, το καρναβάλι του Rio de Janeiro, στη Βραζιλία, έριξε αυλαία μετά από μια ιδιαίτερα εντυπωσιακή παρέλαση.

Ιταλία: Επισημοποιήθηκαν οι υποψηφιότητες για το «Η άλλη Ευρώπη με τον Τσίπρα»

Ανακοινώθηκαν και επίσημα την Τετάρτη οι υποψηφιότητες του ιταλικού ψηφοδελτίου «Η άλλη Ευρώπη με τον Τσίπρα», για τις ευρωεκλογές του ερχόμενου Μαΐου.

Στα ψηφοδέλτια των πέντε ιταλικών εκλογικών περιφερειών (βορειοδυτική, βορειοανατολική, κεντρική Ιταλία, νότος, νησιά)

ΕΛΛΑΔΑ - ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ 0-2 Κακή η Εθνική, «κόπηκε» στο τεστ -Η ΦΑΝΕΛΑ ΤΗΣ NIKE ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ (pics)

Το φιλικό της Ελλάδας με τη Νότια Κορέα, στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», έγινε ως πρόβα της αναμέτρησης με την Ιαπωνία στο Mundial της Βραζιλίας. Και έστω, περίπου 100 μέρες πριν την τελική φάση, και υπό σαφώς διαφορετικές συνθήκες, η Εθνική απέτυχε.

Eνενήντα δύο Ελληνες έχουν περιουσία άνω των 100 εκατ. $ ο καθένας

Πάνω από 30 εκατ. δολάρια έχουν 709 Έλληνες - Είναι 138 περισσότεροι από το 2003
Στην Ελλάδα της κρίσης και της ύφεσης γεννιούνται ακόμα εκατομμυριούχοι! Αυτό είναι το συμπέρασμα-έκπληξη της φετινής έκδοσης της έρευνας Wealth Report, της Knight Frank.

20 χρόνια χωρίς τη Μελίνα Η ακαταμάχητη γοητεία της Μελίνας Μερκούρη διατηρείται «ζωντανή» είκοσι χρόνια μετά τον θάνατό της.

Η ακαταμάχητη γοητεία της Μελίνας Μερκούρη διατηρείται «ζωντανή» είκοσι χρόνια μετά τον θάνατό της. Η αγάπη της για την Ελλάδα, τα οράματά της, η ιδεολογία της, τα «πιστεύω» της έβαλαν θεμέλιους λίθους και άνοιξαν δρόμους.

Στη Γιούλικα Σκαφιδά το βραβείο «Μελίνα Μερκούρη»

Βραβεύθηκε για τον ρόλο της Κάρολ Κατρήρ στο θεατρικό έργο «Ορφέας στον Άδη» του Τένεσι Ουίλιαμς, αλλά και για εκείνον της Χέιζελ Νάιλς στο έργο «Το Πένθος ταιριάζει στην Ηλέκτρα» του Γιουτζίν Ο'Νιλ
Στη Γούλικα Σκαφιδά για την καλύτερη γυναικεία ερμηνεία της

Δέκα κινηματογραφικοί και τηλεοπτικοί έρωτες που θα θέλαμε να είναι πραγματικοί

Ο ΕΡΩΤΑΣ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ.. ΜΙΚΡΗΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗΣ ΟΘΟΝΗΣ

Πολλές φορές, οι ερμηνείες των ηθοποιών είναι τόσο καλές, που στιγμιαία πιστεύουμε ότι και στην πραγματικότητα σχετίζονται μεταξύ τους όπως στις ταινίες ή τις σειρές που πρωταγωνιστούν. Ακριβώς γι’ αυτό, τώρα που μπήκε η άνοιξη και γίναμε όλοι λίγο πιο ρομαντικοί, συγκεντρώσαμε τα τηλεοπτικά και κινηματογραφικά ζευγάρια, που πιστεύουμε ότι η χημεία τους ήταν τόσο δυνατή, που τους αξίζει μία ευκαιρία και εκτός οθόνης!πηγη

Η ελληνική Eurovision είναι εδώ - Δείτε τα τέσσερα τραγούδια

Η Δημόσια Τηλεόραση και το MAD TV ανακοινώνουν τα υποψήφια τραγούδια, που θα διαγωνιστούν στον ελληνικό τελικό, για την ανάδειξη του εκπροσώπου μας, στον 59ο Πανευρωπαϊκό διαγωνισμό της Eurovision στην Κοπεγχάγη αυτό τον Μάιο.

Στην Ελλάδα σήμερα ο πρόεδρος της Γερμανίας

Πρόκειται για την πρώτη επίσκεψη Γερμανού προέδρου μετά το 2000 - Θα επισκεφθεί την Ήπειρο - Ερώτημα το αν θα τοποθετηθεί για το θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων
Στην Ελλάδα για επίσημη επίσκεψη, την πρώτη Γερμανού προέδρου μετά το 2000, θα βρεθεί σήμερα ο Γιόχαμιμ Γκάουκ.

Γενεύη 2η ημέρα: Tτα νέα αυτοκίνητα που παρουσιάζονται στο Σαλόνι Aυτοκινήτου

Ο Τάκης Τρακουσέλλης βρίσκεται στην ελβετική πόλη και καταγράφει live όλα τα νέα αυτοκίνητα που παρουσιάζονται εκεί και τη δεύτερη ημέρα...
Το μεγάλο αυτοκινητικό ραντεβού της Ευρώπης δίνεται κάθε χρόνο στην Γενεύη. Στην Ελβετική πόλη οι αυτοκινητοβιομηχανίες παρουσιάζουν τα νέα τους μοντέλα, τα οποία θα απασχολήσουν τις αυτοκινητικές μας συζητήσεις τους επόμενους μήνες.

Γιεβγκένια Τιμοσένκο:Όμορφη,σέξι,πλούσια και διεφθαρμένη

Η μάνα και η κόρη: δύο εκδοχές της ίδιας διαβολικής σχέσης με την εξουσία και το χρήμα μονοπωλούν το ενδιαφέρον του παγκόσμιου κοινού γύρω από τις ταραχές στην Ουκρανία. Ωστόσο, μένει να φανεί αν η κόρη θα μπορέσει να συναγωνιστεί σε ίντριγκα την αδίστακτη μητέρα Τιμοσένκο

Εθνική Ελλάδας «Καλή επιτυχία» και «obrigado» Φερνάντο

Σε ένα παιχνίδι που έχει τον χαρακτήρα πρόβας (για την Εθνική) και αποχαιρετισμού (για τον Φερνάντο Σάντος) η Ελλάδα υποδέχεται την Νότιο Κορέα, στο τελευταίο εντός έδρας ματς πριν το Μουντιάλ.

Το τελευταίο της εντός έδρας παιχνίδι πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο στη Βραζιλία δίνει απόψε η Εθνική Ελλάδας κόντρα στη Νότιο Κορέα (19:00, Mega, OTE Sport 1, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).