Ωρα για την πλήρη αποποινικοποίηση της χρήσης όλων των ναρκωτικών;


Διακόσια τριάντα δισεκατομμύρια ευρώ είναι το εκτιμώμενο ετήσιο κέρδος από την παράνομη διακίνηση ναρκωτικών που πραγματοποιείται από το οργανωμένο έγκλημα παγκοσμίως. Λαμβάνοντας υπόψη αυτό το στοιχείο, μήπως έχουμε χάσει τον πόλεμο κατά των ναρκωτικών;

ΠΑΡΟΞΥΣΜΟΣ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΒΑΥΑΡΩΝ 200 χιλιάδες οπαδοί της Μπάγερν ζητάνε εισιτήριο ημιτελικού!

Πάνω από 200.000 αιτήσεις για εισιτήρια του ημιτελικού του Τσάμπιονς Λιγκ έχει ήδη δεχτεί η Μπάγερν Μονάχου! Οι Βαυαροί οπαδοί έχουν πάθει παροξυσμό και ήδη χιλιάδες από αυτούς αιτήθηκαν εισιτήρια για τον ημιτελικό πριν τα παιχνίδια με την Γιουβέντους στην φάση των «8».

ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ EUROPA LEAGUE Εχασε αλλά πέρασε η Τσέλσι (vds)

Διά πυρρός και σιδήρου πέρασε η Τσέλσι για να προκριθεί στα ημιτελικά του Europa League. Η λονδρέζικη ομάδα έχασε με 3-2 από την Ρουμπίν Καζάν στο «Λουζνίκι» της Μόσχας αλλά πήρε το εισιτήριο για τους «4» έχοντας νικήσει με 3-1 στον πρώτο αγώνα του «Στάμφορντ Μπριτζ».

Βόμβα: Μετέφεραν στο εξωτερικό χρήματα η κόρη του Αναστασιάδη και ο Μ. Σαρρής;

Στη δίνη ενός νέου, πολύ σοβαρού σκανδάλου, βρίσκεται και πάλι ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Ν. Αναστασιάδης. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του κυπριακού τύπου, ανάμεσα στα πρόσωπα που περιλαμβάνονται στη λίστα των 6.000 καταθετών που μετέφεραν χρήματα στο εξωτερικό, λίγο πριν την απόφαση του πρώτου Eurogroup, βρίσκεται η κόρη του προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Έλσα Αναστασιάδη και ο μέχρι πρότινος υπουργός Οικονομικών Μιχάλης Σαρρής.

Κι άλλες μαρτυρίες ότι ο Μπερλουσκόνι έκανε σεξ με ανήλικες...Το είπε σε τηλεοπτική εκπομπή Ιταλός μάνατζερ

«Η Νοέμι Λετίτζια και η Ρούμπι έκαναν σεξ με τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι όσο ήταν ανήλικες. Εκείνος το ήξερε, όπως το γνώριζαν και οι φίλοι του, Εμίλιο Φέντε και Λέλε Μόρα», αποκάλυψε στην τηλεοπτική εκπομπή Servizio Pubblico ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων των διασημοτήτων, Φραντσέσκο Κιέζα Σοπράνι.

«Η γερμανική Κατοχή κατέστρεψε την Ελλάδα»-Άρθρο-ομολογία στην εφημερίδα Tagesspiegel

Την ώρα που η συζήτηση σε Αθήνα και Βερολίνο για τις γερμανικές αποζημώσεις έχει «ανάψει» για τα καλά, μετά το σχόλιο του υπουργού Οικονομικών της Γερμανίας, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, και την απάντηση του Έλληνα υπουργού Εξωτερικών, Δημήτρη Αβραμόπουλου, η εφημερίδα Tagesspiegel

ΟΜΙΛΙΑ ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΣΤΟ 19Ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ Πυρά κατά ΣΥΡΙΖΑ, κλειστά χαρτιά για διαδοχή

Χωρίς να ανοίξει τα χαρτιά της επί του προσωπικού της μέλλοντος στην ηγεσία του Κομμουνιστικού Κόμματος η Αλέκα Παπαρήγα εγκαινίασε το 19ο Συνέδριο του Κόμματος.ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΟ ΕΔΩ

AlJazeeraEnglish-News-Video:Police arrest newspaper editor in Bangladesh

Police in Bangladesh have arrested the acting editor of a pro-opposition newspaper on various charges.

Mahmudur Rahman was arrested in a raid on the office of the Bengali-language Amar Desh newspaper on Thursday.

FRANCE-NEWS-Microsoft, Nokia lead anti-trust charge against Google

A group of companies including Microsoft, Nokia and Oracle
called on European authorities Tuesday to investigate Google for its policy of giving away its Android system to mobile firms who agree to highlight Google applications like Google Maps.
By News Wires (text)

RussiaToday-Video-News:Thousands rally for US immigration reform

Pro-immigration activists rallied in 18 states Wednesday in a show of strength as Congress considers immigration measures that would allow some 11 million illegal aliens to remain in the country at a time of economic uncertainty

Video-World-News-Reuters-Key Syrian rebel leader linked to al Qaeda

 Western powers who have been calling for Syrian President Bashar al Assad to step down are now dealing with reports that a key rebel leader is linked with al Qaeda. Deborah Gembara reports. ( Transcript )

Video-News-WSJDigitalNetwork-McNabb on the 'Uncertainty Tax' - Seib & Wessel

William McNabb, chief executive of mutual fund management giant Vanguard, talks with WSJ's David Wessel about Washington's fiscal follies and whether they are hurting the markets and the economy

Deposits keep trickling back to Greece amid Cyprus woes

(Reuters) - Greece saw deposit inflows of more than 1.5 billion euros in March, despite fears the Cypriot banking crisis would spark outflows in other troubled euro zone economies, the country's central bank chief said on Wednesday.

Συμφωνία Δημοκρατικών - Ρεπουμπλικανών για τους ελέγχους στην οπλοκατοχή

Δημοκρατικοί και Ρεπουμπλικανοί κατέληξαν σήμερα σε συμφωνία για την επέκταση των ελέγχων που θα πρέπει να γίνονται πριν από την πώληση όπλων στους επίδοξους αγοραστές τους.

Πρόκειται για ένα μέτρο, το οποίο προωθούσε ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα, στο πλαίσιο του νομοσχεδίου για τον περιορισμό της οπλοκατοχής, όπως έγινε γνωστό από πηγή του Δημοκρατικού κόμματος.

Δονείται στο ρυθμό του Εγκέλαδου το νότιο Ιράν

Τριήμερο πένθος κήρυξε η κυβέρνηση του Ιράν, μετά το σεισμό των 6,1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ στα νότια της χώρας, που κόστισε τη ζωή σε τουλάχιστον 37 ανθρώπους.
Από τους περίπου 900 τραυματίες, οι περισσότεροι είναι κάτοικοι των 12 χωριών που σχεδόν ισοπεδώθηκαν από την ισχυρή δόνηση και τους δεκάδες μετασεισμούς που ακόμα ταλανίζουν την ευρύτερη περιοχή.

Η Αθηνά Ωνάση πουλάει τον Σκορπιό

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αθηνά Ωνάση πουλάει τον Σκορπιό σε ρώσο μεγιστάνα.

Τα συμβόλαια πώλησης ετοιμάζονται από δύο μεγάλα δικηγορικά γραφεία στη Γενεύη και στην Αθήνα. Το πόσο που θα καταβάλει ο ρώσος δισεκατομυριούχος δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ 0-2 Για... πλάκα η Μπάγερν στους «4»!

Η Μπάγερν απέδειξε ότι μόνο τυχαίο δεν ήταν το 2-0 του πρώτου αγώνα κόντρα στην Γιουβέντους, καθώς οι Βαυαροί επικράτησαν με το ίδιο σκορ και στη ρεβάνς του Τορίνο και πήραν πανάξια πρόκριση για τους «4» του Champions League για δεύτερη διαδοχική χρονιά!