Κι άλλες μαρτυρίες ότι ο Μπερλουσκόνι έκανε σεξ με ανήλικες...Το είπε σε τηλεοπτική εκπομπή Ιταλός μάνατζερ

«Η Νοέμι Λετίτζια και η Ρούμπι έκαναν σεξ με τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι όσο ήταν ανήλικες. Εκείνος το ήξερε, όπως το γνώριζαν και οι φίλοι του, Εμίλιο Φέντε και Λέλε Μόρα», αποκάλυψε στην τηλεοπτική εκπομπή Servizio Pubblico ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων των διασημοτήτων, Φραντσέσκο Κιέζα Σοπράνι.


Όπως δήλωσε ο Σοπράνι, η Νοέμι, η οποία στα 17 χρόνια της είχε προκαλέσει σκάνδαλο όταν αποκαλύφθηκε πως αποκαλούσε τον Μπερλουσκόνι «πάπι» κι είχε φωτογραφηθεί μαζί του στα γενέθλιά της, του είχε εκμηστυρευθεί ότι είχαν έρθει σε σεξουαλική επαφή με τον Καβαλιέρε όσο ήταν ανήλικη.
«Είχαν συναινετική ερωτική επαφή στην Ρώμη, όσο εκείνη ήταν κάτω των 18 ετών», είπε ο Σοπράνι, ο οποίος συμπλήρωσε πως «δε θέλω η Ιταλία να κυβερνάται από έναν τέτοιο άνθρωπο, θέλω οι Ιταλοί να συνειδητοποιήσουν ποιος είναι ο Μπερλουσκόνι».
Στην συνέχεια, δήλωσε πως ο επικεφαλής του Λαού της Ελευθερίας: «δεν ήταν φίλος του πατέρα της και αφού το ξέρω, θέλω να το πω στους Ιταλούς. Ιταλοί: δεν ήταν φίλος του πατέρα της. Αύριο θα με απειλήσουν; Αύριο θα με πυροβολήσουν; Είμαι ικανοποιημένος έτσι».
Η Νοέμι ήταν η σταγόνα που έκανε να ξεχειλίσει το ποτήρι για την πρώην σύζυγο του Μπερλουσκόνι, Βερόνικα Λάριο, η οποία έπειτα από την δημοσιοποίηση των φωτογραφιών του με την 17χρονη υπέβαλε αίτηση διαζυγίου. Ο πατέρας της 17χρονης είχε υποστηρίξει ότι είναι παλιοί φίλοι και όταν η δεκάχρονη τότε Νοέμι συνάντησε τον Μπερλουσκόνι σε μια εκδρομή στην Ρώμη «της είπε να τον θεωρεί παππού της και εγώ είπα πως παππούς είναι υπερβολικό και μπορεί να τον αποκαλεί papi».
Σύμφωνα, πάντως, με τον μάνατζερ, η Νοέμι απολαμβάνει τα χρήματα που της δόθηκαν, αφήνοντας να εννοηθεί ότι ο Μπερλουσκόνι την πλήρωσε αδρά για τη νύχτα μαζί της.
για τη Καρίμα ελ Μαχρούγκ, γνωστή ως Ρούμπι, ο Σοπράνι δήλωσε πως ο Μπερλουσκόνι ήξερε ότι επρόκειτο για ανήλικη, καθώς η Μαροκινή του είχε αποκαλύψει ότι την είχαν αναλάβει ο Καβαλιέρε, ο Μόρα και ο Φέντε, επειδή ακριβώς δεν είχε κλείσει τα 18 έτη. «Εγώ μένω εδώ γιατί μου πληρώνουν το σπίτι, μου δίνουν χρήματα και με διασκεδάζουν. Εξάλλου, ένα πήδημα εδώ, ένα πήδημα εκεί…», υποστήριξε ότι του είπε η Ρούμπι.
Η Β. Κορέα στρέφει τους πυραύλους προς τον ουρανό

Ασκήσεις ετοιμότητας ή απάτη;
Η Β. Κορέα στρέφει τους πυραύλους προς τον ουρανό
Σε συναγερμό  Ιαπωνία, ΗΠΑ και Νότια Κορέα για επικείμενη εκτόξευση-Δείτε τη Β. Κορέα όπως δεν την έχετε ξαναδεί μέσα από το φωτορεπορτάζ του Associated Press 
Δείτε τη Μισέλ Ομπάμα να δακρύζει για την οπλοκατοχή

Σε ομιλία της σε σχολείο στο Σικάγο
Δείτε τη Μισέλ Ομπάμα να δακρύζει για την οπλοκατοχή
Η πρώτη κυρία κλαίει καθώς παρεμβαίνει στον διάλογο που έχει ανοίξει σχετικά με την οπλοκατοχή στις ΗΠΑ 
Νεκροί και τραυματίες από την ανατροπή λεωφορείου στο Ντάλας

Αίμα στην άσφαλτο
Νεκροί και τραυματίες από την ανατροπή λεωφορείου στο Ντάλας
Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης κάνουν λόγο για δύο νεκρούς και 16 τραυματίες... 
Με... κουπόνια το βρεφικό γάλα στη Βρετανία!

Ελέω... κινεζικού πανικού!
Με... κουπόνια το βρεφικό γάλα στη Βρετανία!
Με... δελτίο θα πωλείται στο εξής το βρεφικό γάλα στα βρετανικά καταστήματα, επειδή οι Κινέζοι επισκέπτες άδειασαν τα ράφια και έστελναν τα προϊόντα στην Κίνα, όπου πολλοί γονείς φοβούνται να δώσουν ντόπιο γάλα στα παιδιά τους, θεωρώντας ότι ενδέχεται να είναι επικίνδυνο για την υγεία τους 
Άνοιξαν τα μάτια τους, λέει η Ρουμάνα πορνοστάρ που «μπήκε» στο Βατικανό

Μίλησε στην Huffington Post
Άνοιξαν τα μάτια τους, λέει η Ρουμάνα πορνοστάρ που «μπήκε» στο Βατικανό
Δήλωσε ενθουσιασμένη που οι περίπου 800 ένοικοι του Βατικανού δείχνουν προτίμηση στον ερωτικό κινηματογράφο - Εντυπωσιάστηκε με την αποκάλυψη, αλλά καταδικάζει το παράνομο κατέβασμα 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...