ΠΑΡΟΞΥΣΜΟΣ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΒΑΥΑΡΩΝ 200 χιλιάδες οπαδοί της Μπάγερν ζητάνε εισιτήριο ημιτελικού!

Πάνω από 200.000 αιτήσεις για εισιτήρια του ημιτελικού του Τσάμπιονς Λιγκ έχει ήδη δεχτεί η Μπάγερν Μονάχου! Οι Βαυαροί οπαδοί έχουν πάθει παροξυσμό και ήδη χιλιάδες από αυτούς αιτήθηκαν εισιτήρια για τον ημιτελικό πριν τα παιχνίδια με την Γιουβέντους στην φάση των «8».

«Ο αριθμός μεγαλώνει συνεχώς και αυτή την στιγμή έχουμε 200.000 αιτήσεις για εισιτήρια του ημιτελικού», δήλωσε εκπρόσωπος της Μπάγερ.
Το «Αλιάντς Αρένα» χωράει 69.000 θέσεις. 39.500 έχουν εισιτήρια διαρκείας άγνωστο παραμένει πόσα εισιτήρια θα παραλάβει η φιλοξενούμενη ομάδα για τους οπαδούς της.Να σημειωθεί πως ένα μήνα πριν το ξεκίνημα της σεζόν, είχαν εξαντληθεί όλα τα εισιτήρια και για τους 17 αγώνες της Μπάγερν στο Μόναχο για το γερμανικό πρωτάθλημα.

Παπανικολάου: «Είμαστε απόλυτα έτοιμοι»!


Ο στόχος της πρόκρισης στο Final-4 εκμηδενίζει κάθε κούραση στους παίκτες του Ολυμπιακού! Αυτό τουλάχιστον υποστήριξε ο Κώστας Παπανικολάου εν όψει της δεύτερης αναμέτρησης...

Ο Γιολ τον θέλει, ο «Κάρα» το σκέφτεται


Επιθυμία παραμονής του Καραγκούνη στη Φούλαμ και την επόμενη σεζόν εξέφρασε σε δηλώσεις στην αγγλική εφημερίδα, «Evening Standard» ο Μάρτιν Γιολ με τον παίκτη...
 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΤΣΣΚΑ

«Απειλές και ρατσιστικές εκδηλώσεις»

Μέχρι και για ρατσιστικές εκδηλώσεις κατηγορεί η ΤΣΣΚΑ τον Παναθηναϊκό. Η ομάδα της Μόσχας έδωσε στη δημοσιότητα τα γεγονότα του ΟΑΚΑ για τα οποία έχει κάνει αναφορά στην Ευρωλίγκα.[

ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΤΟΥΝΤΣΕΡΙ

Αισιόδοξος για το δεύτερο παιχνίδι ο Μαχμουτί

Την αισιοδοξία του για το δεύτερο παιχνίδι της σειράς κόντρα στον Ολυμπιακό εξέφρασε ο τεχνικός της Εφές, Οκτάι Μαχμουτί, που πιστεύει πως οι Τούρκοι μπορούν να κερδίσουν την Παρασκευή (12/4) και να κάνουν το 1-1.

ΕΓΡΑΨΕ ΣΕ BLOG ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ

Σαβάνοβιτς: «Θα έβαζε και... πεντάποντα ο Πρίντεζης!»

Τον Γιώργο Πρίντεζη αποθέωσε ο Ντούσκο Σαβάνοβιτς και μάλιστα παραδέχθηκε ο Ελληνας φόργουορντ πήγε καλύτερα από ότι είχε υπολογίσει το επιτελείο της Εφές. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο φόργουορντ των Τούρκων είπε ότι στο χθεσινό (10/4) ματς ο «Πριντ» θα ευστοχούσε ακόμη και σε πεντάποντα αν υπήρχαν!

ΜΕΣΩ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ

Η απάντηση της Μπαρτσελόνα στον Παναθηναϊκό!

Την απάντησή τους στα όσα η ΚΑΕ Παναθηναϊκός καταλογίζει στην διαιτησία του πρώτου αγώνα με την Μπαρτσελόνα, έδωσαν μέσω επίσημης ανακοίνωσής που εξέδωσαν οι Καταλανοί.

«Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙ ΤΑ ΚΟΝΤΙΝΑ ΚΑΛΑΘΙΑ»

«Να μην επαναπαυτεί ο Ολυμπιακός»

«Καμπανάκι» στον Ολυμπιακό να μην επαναπαυτεί μετά 1-0 επί της Εφές έκρουσε μέσω του Sentra 103,3 o Σούλης Μαρκόπουλος. «Το αποψινό μας για τον Π



ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ EUROPA LEAGUE

Εχασε αλλά πέρασε η Τσέλσι

Διά πυρρός και σιδήρου πέρασε η Τσέλσι για να προκριθεί στα ημιτελικά του Europa League. Η λονδρέζικη ομάδα έχασε με 3-2 από την Ρουμπίν Καζάν στο «Λουζνίκι» της Μόσχας αλλά πήρε το εισιτήριο για τους «4» έχοντας νικήσει με 3-1 στον πρώτο αγώνα του «Στάμφορντ Μπριτζ».[

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΟΚΤΩ ΜΟΝΟΜΑΧΩΝ ΤΟΥ EUROPA LEAGUE

Η Βασιλεία ενώπιον της ιστορίας

Το Goal σας παρουσιάζει το Pregame Show των ρεβάνς για τα προημιτελικά του Europa League με τη Βασιλεία να βρίσκεται ενώπιον της πρόκλησης μίας πρόκρισης στους «4» ευρωπαϊκής διοργάνωσης για πρώτη φορά στην ιστορία της.

ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΟΥΑΛΟΥ

Αισιόδοξος για Μπέιλ ο Βίλας-Μπόας

Σε «αναμμένα κάρβουνα» κάθονται στη Τότεναμ ύστερα από τον τραυματισμό του Γκάρεθ Μπέιλ στον αγώνα με τη Βασιλεία. Ο Ουαλός άσος αποχώρησε με φορείο ύστερα από μαρκάρισμα του Ντέγκεν και φάνηκε να πονά πολύ στον αστράγαλο.

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟΣ Ο ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΟΥΑΛΟΥ

Σοκ με Μπέιλ στην Τότεναμ (vds)

Ο Γκάρεθ Μπέιλ αποχώρησε τραυματίας από την αναμέτρηση της Τότεναμ με τη Βασιλεία με τους «πετεινούς» να φοβούνται για σοβαρό τραυματισμό

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ «8» ΤΟΥ EUROPA LEAGUE

Προβάδισμα για τρεις, «σώθηκε» η Τότεναμ! (vds)

Προβάδισμα πρόκρισης για Μπενφίκα, Τσέλσι και Φενέρ που κέρδισαν τις Νιούκαστλ (3-1), Ρούμπιν (3-1) και Λάτσιο (2-0) αντίστοιχα. Γλίτωσε τα χειρότερα η Τότεναμ με το 2-2 του Λονδίνου κόντρα στη Βασιλεία που προηγήθηκε με 2-0.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...