Βίντεο: Μάνα είναι μόνο μια! Ελέφαντας πέρασε 11 ώρες σκάβοντας μια τρύπα για να απεγκλωβίσει το μικρό του

Ένας ελέφαντας ήταν αποφασισμένος να απεγκλωβίσει το μικρό του με κάθε κόστος, έτσι πέρασε 11 ολόκληρες ώρες σκάβοντας μια τρύπα

Έντεκα ώρες πέρασε μια μαμά ελέφαντας στην Ινδία, σκάβοντας μια τρύπα προκειμένου να απεγκλωβίσει το μικρό της που είχε πέσει μέσα στη λάσπη.

Nicki Minaj: Διέρρευσαν σπάνιες γυμνές φωτογραφίες της

H juicy οπίσθια Nicki Minaj, περνά δύσκολες στιγμές τις τελευταίες μέρες καθώς κάποιος διαρρέει στο Twitter χρησιμοποιώντας το όνομα του πρώην της, σπάνιες γυμνές φωτογραφίες της από πολύ προσωπικές στιγμές. Στην αρχή όλοι νόμιζαν πως ήταν όντως ο πρώην της Safaree Samuels, όμως ο ίδιος ισχυρίζεται ότι δεν έχει καμία σχέση με όλο αυτό.

One Direction: Αυτό είναι το νέο τους video clip «Drag Me Down»

Οι One Direction συνεχίζουν σαν τετράδα μετά την αποχώρηση του Zayn Malik, κυκλοφορώντας το νέο τους video clip «Drag Me Down», για τις ανάγκες του οποίου γίνονται… αστροναύτες!
Για τις ανάγκες του clip, η τετράδα Harry Styles, Louis Tomlinson, Niall Horan και Liam Payne, ταξίδεψε στην βάση της NASA, όπου έκανε τα γυρίσματα και πήρε μέρος σε μερικές από τις δοκιμασίες των αστροναυτών.

Jennifer Lopez: Δεν παντρεύεται, δεν νοικοκυρεύεται! Πέντε προτάσεις έχει κάνει ο 29χρονος χορευτής…

Η Jennifer Lopez και ο Casper Smart είναι ζευγάρι (και ας μην το παραδέχονται) με τον 29χρονο χορευτή της Λατίνας star να προσπαθεί εναγωνίως να την κάνει γυναίκα του! Χωρίς αποτέλεσμα και στις 5 (!) προσπάθειες…
Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα του το περιοδικό Life & Style, ο Smart έχει κάνει τους τελευταίος 10 μήνες πρόταση γάμου στην J-Lo

Το όχημα του μέλλοντος θα πετάει και πολλά άλλα από το ίντερνετ αυτή την εβδομάδα

Δεν θα ήταν τέλειο να υπήρχε μία σανίδα, με την οποία θα μπορούσατε να ταξιδεύετε ενώ βρίσκεστε στον αέρα; Επίσης, το γνωρίζατε ότι υπάρχει κάποιος που επισκέπτεται πόλεις στην Αμερική, ακολουθώντας την ίδια διαδρομή που είχαν κάνει οι παππούδες του; Αυτά και άλλα πολλά συμβαίνουν στο διαδίκτυο τις τελευταίες μέρες

Οι γυναίκες με καμπύλες γεννούν πιο έξυπνα παιδιά

Τις χυμώδεις καμπύλες του γυναικείου σώματος με την ευφυΐα των παιδιών, που εκείνες γεννούν, συνέδεσε νέα επιστημονική μελέτη.
Ερευνητές από το τμήμα δημόσιας υγείας του Πανεπιστημίου της Πενσυλβάνια, με επικεφαλής τον Δρα Γουίλ Λάσεκ, υποστηρίζουν ότι οι γυναίκες με καμπύλες γεννούν εξυπνότερα παιδιά.

Emily Ratajkowski θα μας τρελάνεις; Τέτοιο κορμί χωρίς κόπο; Χωρίς;

Η Emily Ratajkowski μας έκανε τα νεύρα κρόσσια. Άκου εκεί δε γυμνάζεται. Λες να τρώει και πατάτες τηγανητές;
Ένα μοντέλο κόλαση, μια γυναίκα που σε αφήνει άναυδη με το σώμα και το πανέμορφο πρόσωπό της. Αυτή λοιπόν η γυναίκα δεν έχει σχέσεις με την γυμναστική, ούτε πασχίζει ιδιαίτερα με τη διατροφή της. Δεν τα λέμε εμείς. Μόνη της τα εξομολογήθηκε και μας έχει ανεβάσει το αίμα στο κεφάλι.

Η νέα καυτή φωτογράφηση με μαγιό του Sports Illustrated που κόβει την ανάσα (Photos)

Μια περίεργη σπαζοκεφαλιά έβαλε το «Sports Illustrated» στους αναγνώστες του. Τον Φεβρουάριο θα κυκλοφορήσει το καθιερωμένο τεύχος αφιερωμένο στα μαγιό και τα υπέροχα σώματα, τις καλλονές και τις αισθησιακές πόζες. Αποφάσισε όμως, να μας δώσει μια γεύση δίνοντας στην κυκλοφορία αρκετές σέξι φωτογραφίες χωρίς όμως, να αποκαλύπτονται τα πρόσωπα των μοντέλων.

Ο «Θορ»... φοβάται τη γυναίκα του όταν τον βρίζει στα Ισπανικά (Photos)

Ο Κρις Χεμσγουορθ, ο σταρ του «Θορ» είναι παντρεμένος εδώ και τέσσερα χρόνια με την επίσης ηθοποιό Ελσα Πατάκι, η οποία κατάγεται από την Ισπανία και μάλιστα έχουν έναν από τους πιο σταθερούς γάμους στο Χόλιγουντ.

Επικράτηση Τσίπρα στις εκλογές «βλέπει» ο Γερμανικός Τύπος

«O διάδοχος του Αλέξη Τσίπρα, ίσως να είναι ο Τσίπρας», γράφει η γερμανική εφημερίδα Die Welt. «Τον Σεπτέμβριο θα διεξαχθούν νέες εκλογές. Οι ευρωπαίοι εταίροι θέλουν να διαπραγματευτούν και πάλι με λογικούς ανθρώπους στην Αθήνα. Για εμάς στη Γερμανία, μπορεί να προκαλεί σύγχυση το γεγονός ότι ο Τσίπρας προκήρυξε δημοψήφισμα λέγοντας όχι στη συμφωνία με τους πιστωτές, αλλά στη συνέχεια διαπραγματεύθηκε ένα παρόμοιο σκληρό πακέτο.

Σκόπια: Δακρυγόνα κατά μεταναστών – Ένταση στην ουδέτερη ζώνη στην Ειδομένη (vid)

Η αστυνομία της ΠΓΔΜ για την αντιμετώπιση των ταραχών έριξε σήμερα δακρυγόνα για να διαλύσει το πλήθος χιλιάδων μεταναστών και προσφύγων που προσπαθούσαν να εισέλθουν στην χώρα αυτή από την Ελλάδα, σύμφωνα με δημοσιογράφο του Ρόιτερς στην μεθόριο.
Ορισμένες χιλιάδες άνθρωποι από την Μέση Ανατολή, την Αφρική και την Ασία, πολλοί Σύροι πρόσφυγες,

«Λαϊκή Ενότητα» ο νέος φορέας με πρόεδρο τον Π. Λαφαζάνη και 25 βουλευτές – Παίρνει την τρίτη εντολή

Λαϊκή Ενότητα θα είναι το όνομα του νέου κόμματος ή μετώπου, όπως το χαρακτήρισε ο Κώστας Λαπαβίτσας το οποίο θα ανακοινωθεί σε λίγο επισήμως. Πρόεδρος ο Παναγιώτης Λαφαζάνης με 25 Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ .