Τέταρτη ήττα Η Εθνική Ελλάδος έχασε (2-0) και στο φιλικό με τη Σερβία (Φωτό+Βίντεο)

Τέταρτη ήττα σε πέντε αγώνες - Παρά τις αλλαγές δεν κατάφερε να κάνει κάτι ουσιαστικό
Την τέταρτη ήττα της στα πέντε τελευταία ματς (ισοπαλία το άλλο παιχνίδι…) μέτρησε η Εθνική που αγνοεί τη νίκη από το μακρινό Ιούνιο. Δίχως να δείξει τίποτα ιδιαίτερο, πράγμα δύσκολο είναι αλήθεια μετά το καταστροφικό πέρασμα Ρανιέρι που έχει αφήσει έντονα τα σημάδια του, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έχασε 2-0 από τη Σερβία των πολλών απουσιών.

Band Aid 30: Τρελές πωλήσεις για το «Do They Know It's Christmas» vds

«Σαν τρελό» πουλάει το σινγκλ Do They Know It's Christmas των Band Aid 30, του συγκροτήματος «ειδικού σκοπού» που φέρει την σφραγίδα του Μπομπ Γκέλντοφ. Το ρεκόρ πωλήσεων αποκάλυψε ο ίδιος ο ιρλανδός μουσικός, δηλώνοντας ότι η ανταπόκριση του κόσμου «είναι εντυπωσιακή».

Αγάπη που ’γινες δίκοπο remix: Γιατί πουλάει ακόμα η Μελίνα;

Η επανάληψη της μουσικής παράστασης με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη και η κυκλοφορία ενός CD με πειραγμένα τραγούδια της Μελίνας Μερκούρη μάς θυμίζουν ότι η ελληνίδα σταρ πουλάει ακόμα. Και επαναφέρει ένα ερώτημα για την καλλιτεχνική αξία των διασκευών.

«Βασιλιάς των προκαταρκτικών»: Η κρυφή ερωτική ζωή του Ελβις Πρίσλεϊ αποκαλύπτεται

Η κλειδαρότρυπα πάντα πουλούσε. Και ο Ελβις Πρίσλεϊ το ίδιο. Ετσι, ένας καθηγητής στις Ηνωμένες Πολιτείες αποφάσισε να τα συνδυάσει γράφοντας ένα βιβλίο για τις κρυφές πτυχές της ζωής του «Βασιλιά», που έφυγε από τη ζωή το 1977, έχοντας προλάβει να γίνει παγκόσμιο είδωλο για εκατομμύρια κόσμου και κυρίως γυναίκες.

Bella Thorne: Ενα από τα πιο καυτά σώματα του Hollywood

Η 17χρονη Thorne εθεάθη αυτές τις μέρες να κάνει μπάνιο σε παραλία του Μαϊάμι, φορώντας ένα μπικίνι το οποίο αναδείκνυε με τον καλύτερο τρόπο το καλλίγραμμο σώμα της
Είναι ένα από τα πιο καυτά κορίτσια του Hollywood και διαθέτει τέτοιο σώμα που πολλές κυρίες θα ήθελαν να έχουν.

H Κίρα Νάιτλι και ένα στήθος που «δεν μοιάζει με παραγεμισμένη ζύμη»

«Δείξε στον κόσμο πως το στήθος σου δεν μοιάζει με παραγεμισμένη ζύμη, όπως αυτά που προβάλλονται στις κινηματογραφικές αφίσες και στις διαφημίσεις μόδας. Επιβεβαίωσε στις θαυμάστριές σου ότι το γυναικείο σώμα δεν είναι τόσο αψεγάδιαστο όσο οι γύρω μας πιστεύουν. Συνέχισε αυτή την προσπάθεια».

Ζιζέλ Μπίντχεν: Η γυναίκα του 21ου αιώνα vds

Μπορεί η Ζιζέλ Μπίντχεν να κάνει και σερφ; Ο Μπαζ Λούρμαν που τη σκηνοθέτησε στην υπερπαραγωγή διάρκειας έξι λεπτών για το άρωμα Chanel No 5 ισχυρίζεται πως η όμορφη Βραζιλιάνα ξέρει και μπορεί να ανεβεί στη σανίδα, παραμένοντας όρθια πάνω στο μεγάλο κύμα.

Σοφία Λόρεν: «Ετσι απέρριψα τον Κάρι Γκραντ και τον Μάρλον Μπράντο»

Η ιταλίδα ντίβα Σοφία Λόρεν, αποφάσισε να γράψει την αυτοβιογραφία της, ενδίδοντας τελικά σε κάτι που απέφευγε όλα αυτά τα χρόνια.
Και ο τίτλος αυτής, «Ιeri, Oggi, Domani» (Χθες, Σήμερα, Αύριο) και θα κυκλοφορήσει σε λίγες εβδομάδες, ενώ το ενδιαφέρον των αναγνωστών είναι τόσο μεγάλο, που το βιβλίο έχει ήδη αρχίσει να μεταφράζεται και σε άλλες γλώσσες.

Νέα Υόρκη: H μεγαλύτερη ψηφιακή διαφημιστική οθόνη της Β. Αμερικής στην Times Square

H οθόνη είναι μεγάλη σαν ένα ολόκληρο οικοδομικό τετράγωνο κι απλώνεται από την 45η και την 46η λεωφόρο κατά μήκος του Μπρόντγουεϊ - Αποτελείται από 24 εκατομμύρια pixels 
Οι Νεουορκέζοι θα μείνουν με το στόμα ανοιχτό, σήμερα το βράδυ, παρατηρώντας στην πλατεία " Times Square" την τεράστια ψηφιακή, διαφημιστική πινακίδα που θα φωταγωγηθεί σε λίγες ώρες.

Περίεργα: Επιστήμονες κατέγραψαν το σπάνιο γεγονός-Βίντεο σοκ: Φώκια βιάζει πιγκουίνο!

Επιστήμονες κατέγραψαν το σπάνιο γεγονός βίαιης σεξουαλικής «παρενόχλησης» αυτοκρατορικού πιγκουίνου από φώκια - Τι λένε οι επιστήμονες για το παράξενο γεγονός που συμβαίνει το τελευταίο διάστημα στο νησί Marion island της Ανταρκτικής
Άναυδοι έχουν μείνει οι βιολόγοι με τα επαναλαμβανόμενα περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης που υφίστανται οι αυτοκρατορικοί πιγκουίνοι από τις φώκιες

Κινέζος αντιπρόεδρος: Η Ελλάδα αποτελεί τον πιο αξιόπιστο φίλο και εταίρο της Κίνας στην Ευρώπη

Ο Πρόεδρος της Βουλής τίμησε τον αντιπρόεδρο της Λαϊκής Πολιτικής και Συμβουλευτικής Διάσκεψης με το χρυσό μετάλλιο της Βουλής των Ελλήνων
Επίσκεψη πραγματοποίησε ο αντιπρόεδρος της Λαϊκής Πολιτικής και Συμβουλευτικής Διάσκεψης της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας στη Βουλή των Ελλήνων, τον οποίο υποδέχθηκε ο Πρόεδρος της Βουλής Ευ. Μεϊμαράκης.

Ο Κ. Μπακογιάννης... παραίτησε αντιπεριφερειάρχη του που είναι... αναμεμειγμένοι στην υπόθεση με τις μίζες για τα ελικόπτερα Super Puma?

Η ανακίνηση της υπόθεσης με τις μίζες για τα ελικόπτερα Super Puma, για την οποία ερευνώνται και οι τραπεζικοί λογαριασμοί και το πόθεν έσχες του προέδρου του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρη, επέφερε χθες την αναγκαστική παραίτηση του Ιωάννη Ράμμου.

Προετοιμάζουν την παράδοση

Το δημοσιονομικό κενό του 2015, που κατά την τρόικα αγγίζει τα 3 δισ., παραμένει το σημαντικότερο αγκάθι για να κλείσει η συμφωνία κυβέρνησης - δανειστών τόσο όσον αφορά τα μέτρα που θα περιληφθούν στην αξιολόγηση όσο και τις βασικές αρχές της "πιστωτικής γραμμής" για τη διετία 2015 - 2016.

Κομισιόν: «Η τρόικα θα επιστρέψει στην Αθήνα μόλις εκπληρωθούν οι προϋποθέσεις»

«Η τρόικα θα επιστρέψει στην Αθήνα μόλις εκπληρωθούν οι προϋποθέσεις», επανέλαβε, την Τρίτη, η εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μίνα Αντρέεβα, κατά τη διάρκεια της τακτικής ενημέρωσης των δημοσιογράφων, στις Βρυξέλλες.

Bloomberg: Αδιέξοδο λόγω της άρνησης της ελληνικής κυβέρνησης να υποκύψει στις πιέσεις

Η Ελλάδα και οι διεθνείς πιστωτές της βρίσκονται σε αδιέξοδο, καθώς η κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά ανθίσταται σε πιέσεις της τρόικας των πιστωτών για πρόσθετες εξοικονομήσεις στον προϋπολογισμό του 2015 ύψους περίπου 2,5 δισ. ευρώ, αναφέρει δημοσίευμα του πρακτορείου Bloomebrg,

Αναταραχή στην κυβέρνηση για την τρόικα - Καρύδης: «Ο Γεωργιάδης ζητάει να κατεβάσουμε τα παντελόνια» -Καρύδης: «Ας το μαζέψει κάποιος από το κόμμα του»

Στην αντιπαράθεση παρενέβη αργότερα με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Καρύδης ο οποίος επιτέθηκε στον Αδ. Γεωργιάδη:

Αδ.Γεωργιάδης: «Το ΠΑΣΟΚ φταίει που υπάρχει εμπλοκή με την τρόικα»

Το τελεσίγραφο της τρόικας, που δίνει 48 ώρες περιθώριο για να προωθήσει η Αθήνα μια συμφωνία για τα προαπαιτούμενα, προκειμένου να επιστρέψουν για την τελική αξιολόγηση οι εκπρόσωποι των δανειστών, έχει προκαλέσει αναταραχή στην κυβέρνηση. 

Η Uber σχεδιάζει να έρθει στην Αθήνα - «κόκκινο» από το υπουργείο Μεταφορών

Τη δραστηριοποίηση της Uber στην Αθήνα προαναγγέλλει η ομώνυμη εταιρεία επιβατικών μεταφορών, που έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων σε αρκετές χώρες.

Με μια φωτογραφία στο προφίλ της στο Facebook, η υπηρεσία μίσθωσης ιδιωτικών οχημάτων Uber γνωστοποίησε την... άφιξή της και στην Αθήνα.

Διπλή σεισμική δόνηση 5,1 Ρίχτερ στη Χαλκίδα

Έγιναν αισθητοί και στην Αττική - Είχαν μεγάλη ένταση και διάρκεια - Το εστιακό βάθος ήταν μόλις 10 και 5 χιλιόμετρα - Συνεχίζεται ο χορός των Ρίχτερ με δεκάδες μετασεισμούς, ο μεγαλύτερος των οποίων ήταν 4,1 Ρίχτερ - Δεν έχουν αναφερθεί ζημιές - Συμφωνούν οι σεισμολόγοι πως πιθανότατα πρόκειται για κύριους σεισμούς - Δείτε βίντεο από την ώρα του σεισμού

Πρεμιέρα στο Λ.Α. για τη Shelby GT350 Mustang !

Η Ford επαναφέρει στο προσκήνιο την Shelby GT350 Mustang, εφοδιάζοντάς την με τον ισχυρότερο ατμοσφαιρικό κινητήρα που διαθέτει στο… οπλοστάσιό της.
Η αυθεντική Shelby GT350 είχε λανσαριστεί πριν σχεδόν μισό αιώνα, το 1965, με κινητήρα 4.7 V8 και ισχύ 310 PS.