Γιά το 51% Η γαλλική εθνική συγκέντρωση επιδιώκει να προσελκύσει γυναίκες ψηφοφόρους

 Καθώς το ακροδεξιό κόμμα National Rally εργάζεται σκληρά για να κερδίσει ψήφους από τις Γαλλίδες στις βουλευτικές εκλογές αυτού του μήνα, φεμινιστικές ομάδες το κατηγορούν ότι χρησιμοποιεί τα δικαιώματα των γυναικών για να προωθήσει την ατζέντα τους. 

Επίσης, για να συζητήσει τι διακυβεύεται με τα δικαιώματα των γυναικών σε αυτές τις γαλλικές εκλογές, η Annette Young συνομιλεί με τη φεμινίστρια δημοσιογράφο Μέγκαν Κλέμεντ με έδρα το Παρίσι. Επιπλέον, οι γυναίκες που ανεβαίνουν στη σκηνή σε μια από τις αρχαίες μορφές θεάτρου της Ιαπωνίας, έναν τομέα που εξακολουθεί να κυριαρχείται πολύ από άνδρες.

Γνωρίζοντας τα ορφανά της Ιαπωνίας του Β' Παγκοσμίου Πολέμου που γεννήθηκαν από Αμερικανούς στρατιώτες και Γιαπωνέζες μητέρες

 Στην Ιαπωνία είναι γνωστά ως «παιδιά μικτού αίματος»: όσα γεννήθηκαν μετά το 1945 από Αμερικανό ΓΕΕ και Γιαπωνέζα και εγκαταλείφθηκαν λόγω στιγματισμού. Ογδόντα χρόνια μετά το τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, πήγαμε να γνωρίσουμε μερικά από αυτά τα ορφανά για να καταλάβουμε περισσότερα για το οδυνηρό παρελθόν τους.