Ζήστε μια μοναδική εμπειρία διακοπών στην επιβλητική Οία

Λατρεμένη απ’ όλο τον κόσμο για τη διαχρονική και απαράμιλλη ομορφιά της, το διασημότερο και μοναδικό ηλιοβασίλεμα της και την επιβλητική Καλντέρα, η Οία είναι το στολίδι της Σαντορίνης κι ένα από τα πιο γραφικά μέρη της Ελλάδας αλλά και ολόκληρου του κόσμου. Κάθε σούρουπο στην Καλντέρα συγκεντρώνεται πλήθος κόσμου, για να δει αυτή τη μαγική στιγμή που ο ήλιος χάνεται στην απεραντοσύνη του Αιγαίου.

Το γιοτ που ενοικιάζεται για 240.000 ευρώ την εβδομάδα!

Τις πολυτελείς ανέσεις μιας πεντάστερης σουίτας και την εξτραβαγκάνζα που μόνο η τσέπη ενός πολυεκατομμυριούχου ή δισεκατομμυριούχου θα μπορούσε να «σηκώσει» έρχεται να συνδυάσει το σούπερ γιοτ που διαθέτει προς ενοικίαση το ξενοδοχείο The Wellesley, του Λονδίνου.
Σύμφωνα με τη Daily Mail, το γιοτ δίνεται για ενοικίαση έναντι 240 χιλιάδων ευρώ την εβδομάδα στους (πολύ) εύπορους πελάτες του ξενοδοχείου.

Το ελληνορθόδοξο γαμήλιο album που αποθέωσε η Vogue

H αμερικανική Vogue αποθεώνει το στιλ και το μυστήριο ενός ελληνορθόδοξου γάμου στο Λος Άντζελες. Το φωτογραφικό, γαμήλιο album των Constance ("Connie") Peterson και Matthew Pavlovich που γνωρίστηκαν στο Πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνια όταν και οι δυο τους σπούδαζαν κτηματομεσιτικές επιχειρήσει.
"Γνωριστήκαμε μέσω ενός κοινού μας φίλου και αρχίσαμε να βγαίνουμε λίγο καιρό μετά.

H Αλίσια Βικάντερ η νέα μούσα του Χόλιγουντ στο Vanity Fair Σεπτεμβρίου

Φωτογραφημένη από τον Μάριο Τεστίνο για επετειακό τεύχος Style του περιοδικού Vanity Fair η Αλίσια Βικάντερ μοιάζει το ιδανικό εξαγώγιμο προϊόν της Ευρώπης στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού.
Οσκαρούχος, έτοιμη να δώσει νέα πνοή στη Λάρα Κροφτ χωρίς να προσπαθεί να γίνει μια νέα Αντζελίνα Τζολί (η πρέσβειρα του ΟΗΕ υποδύθηκε με επιτυχία την ηρωίδα των παιχνιδιών στις αρχές των naughties) στο reboot του Tomb Raider που θα προβληθεί στις οθόνες τον Μάρτιο του 2018 η Βικάντερ από τη Σουηδία δεν κρύβει τον ενθουσιασμό της για ένα project που την ταξιδεύει στην παιδικότητα της. 

Βόλτα με τον «ταξιτζή» Ντε Νίρο στους δρόμους του Σαράγεβο... (pics)

Στο Σαράγεβο είναι στραμμένη σήμερα, Παρασκευή, η προσοχή όλων των σινεφίλ, καθώς γίνεται η πρεμιέρα του διάσημου Φεστιβάλ Κινηματογράφου, κατά τη διάρκεια του οποίου θα προβληθούν 222 ταινίες από 61 διαφορετικές χώρες.

Κεντρικό πρόσωπο στο φετινό φεστιβάλ θα είναι ο Ρόμπερτ ντε Νίρο, ο οποίος θα δώσει και το «παρών», συνδυάζοντας την εμφάνισή του με τη συμπλήρωση 40 ετών από την προβολή της ταινίας «Ο Ταξιτζής».

Με το ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας γιόρτασε η Άννα Κορακάκη τη μεγάλη της νίκη (vid)

Παρά την κούραση και την ταλαιπωρία του ταξιδιού, την αναμονή στα αεροδρόμια και τις συνεντεύξεις στα τηλεοπτικά κανάλια η Άννα Κορακάκη γιόρτασε το βράδυ της Πέμπτης τη μεγάλη της νίκη στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο χορεύοντας το ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας. 
Έχοντας δίπλα της τα αγαπημένα της πρόσωπα και έχοντας πια φτάσει σπίτι το «χρυσό» κορίτσι της Ελλάδας χόρεψε με τους φίλους της να της χτυπούν παλαμάκια και τον μπαμπά της να της ανοίγει σαμπάνια.

Τα μακριά πόδια της Kimberley Garner «κλέβουν» τις εντυπώσεις (φωτό)

Φόρεσε το μικροσκοπικό της μπικίνι και με το ηλιοκαμένο της κορμί μάγεψε το Σαν Τροπέ. Ο λόγος για την Kimberley Garner που έγινε γνωστή από το δημοφιλές τηλεοπτικό ριάλιτι «Made In Chelsea».
Η 26χρονη ηθοποιός έκανε τα φλας να αστράψουν με το καλλίγραμμο και μαυρισμένο κορμί της. Το παρουσιαστικό της παρουσιάζει ομολογουμένως ένα ενδιαφέρον με τα μακριά πόδια της να κλέβουν τις εντυπώσεις.

Πώς είναι να ταξιδεύεις στην πρώτη θέση από το Σίδνεϊ προς Άμπου Ντάμπι με ένα A380 (vid)

Ένας ταξιδιώτης μοιράζεται μαζί μας την μοναδική εμπειρία που προσφέρει η υπηρεσία «First Class Apartment» της αεροπορικής εταιρείας Etihad στα πλαίσια της πτήσης Σίδνεϊ – Άμπου Ντάμπι με ένα A380. Πρόκειται πιθανότατα για την κορυφαία «Πρώτη θέση» που υπάρχει στον κόσμο.

Ποιός πιλότος της Formula1 κάνει τις διακοπές του στη Μήλο (φωτό)

Διακοπές στην Ελλάδα με την σύντροφό του κάνει ο Φερνάντο Αλόνσο και όπως καταλαβαίνετε η παρουσία του έχει προκαλέσει… ντελίριο στους φανς του.
Ο Ισπανός πιλότος της F1 βρίσκεται στην Μήλο συγκεκριμένα και θα μείνει για δέκα μέρες συνολικά στην χώρα μας.

Η Jennifer Lopez... ηγέτιδα καρτέλ ναρκωτικών!

H Jennifer Lopez εκτός από καλή τραγουδίστρια είναι και καλή ηθοποιός. Η Λατίνα σταρ ασχολείται και με την υποκριτική για πάνω από 15 χρόνια, έχοντας συμμετάσχει σε αρκετές ταινίες, ενώ από τον περασμένο Ιανουάριο πρωταγωνιστεί στη σειρά «Shades of Blue», όπου υποδύεται μια αστυνομικό.

Παραθερίζει στην Γαλλία και προκαλεί η τραγουδίστρια!

Διακοπές στη Γαλλία κάνει αυτό το διάστημα η διάσημη τραγουδίστρια και δεν περνά απαρατήρητη.

Ο λόγος για την Katy Perry που μετά τις φωτογραφίες του αγαπημένου της, Orlando Bloom, που τον είδαμε ολόγυμνο, επέλεξε να προκαλέσει λίγο εν γνώσει της το κοινό του Instagram.

Συναυλία με τον Πετρολούκα Χαλκιά στο θέατρο Aλώνι στο Πήλιο

Ο Πετρολούκας Χαλκιάς – ζωντανός μύθος της ελληνικής μουσικής κληρονομιάς, αυτοσχεδιαστής της δημοτικής παράδοσης και δεξιοτέχνης κλαρινίστας που μαγεύει τα πλήθη με την τέχνη του – θα βρεθεί στο θέατρο Αλώνι για να μας ταξιδέψει στο ηπειρώτικο μουσικό μεγαλείο, μαζί με τον Αντώνη Κυρίτση στο τραγούδι.

Θαλάσσιες χελώνες εμφανίστηκαν στο Αργοστόλι

Όμορφες εικόνες το πρωί της Παρασκευής στο Αργοστόλι Κεφαλληνίας. Θαλάσσιες χελώνες έκαναν την εμφάνισή τους, συγκεντρώνοντας πάνω τους τα βλέμματα κατοίκων και επισκεπτών που απολάμβαναν τη βόλτα τους κατά μήκος της προβλήτας.

Ρίο 2016: Πρώτο Ολυμπιακό μετάλλιο για τα νησιά Φίτζι (pics)

Τη δική τους «χρυσή» σελίδα στην ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων έγραψαν τα νησιά Φίτζι, που πανηγύρισαν την κατάκτηση του πρώτου τους Ολυμπιακού μεταλλίου, που ήταν μάλιστα και... χρυσό!
Η τεράστια επιτυχία της νησιωτικής χώρας σημειώθηκε στο ράγκμπι.

«Βαριά» ήττα με 3-0 σκορ για τον Παναθηναϊκό από την Ομόνοια

Μία εβδομάδα πριν την πρώτη αναμέτρηση με τη Μπρόντμπι, στα play off του Europa League, ο Παναθηναϊκός προβλημάτισε έντονα με την αμυντική του εικόνα στο φιλικό με την Ομόνοια, με αποτέλεσμα να ηττηθεί 0-3 στο φιλικό ματς που διεξήχθη επί κυπριακού εδάφους.

Οι δοκιμές που έκανε ο Αντρέα Στραματσόνι, σε πρόσωπα και