Εξήντα τρία χρόνια από τη δολοφονία του Νίκου Μπελογιάννη

Hταν 30 Μαρτίου του 1952, ώρα 3.48 τα χαράματα, όταν ο τόπος εκτελέσεων στο Γουδί γέμισε από στρατιωτικά και αστυνομικά αυτοκίνητα. Από το υπ’ αριθ. 99 αυτοκίνητο-κλούβα της Χωροφυλακής κατέβηκαν 4 μελλοθάνατοι με τη συνοδεία των αστυνομικών: ήταν ο Νίκος Μπελογιάννης, ο Δημήτρης Μπάτσης, ο Νίκος Καλούμενος και ο Ηλίας Αργυριάδης.

Να «αντισταθούν στη λιτότητα» καλεί τους Έλληνες ο δήμαρχος της Ν. Υόρκης

Μήνυμα στήριξης έστειλε στους Έλληνες ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης, Μπιλ ντε Μπλάζιο, καλώντας τους να αντισταθούν στην πολιτική που τους επιβάλλουν. «Αντισταθείτε στη λιτότητα» είπε ο δήμαρχος στον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο, σε συνομιλία που είχαν στο περιθώριο της χθεσινής ελληνικής παρέλασης στην 5η λεωφόρο του Μανχάταν.

Πυροβολισμοί έξω από την NSA, την αμερικανική μυστική υπηρεσία

Αξιωματικοί των ομοσπονδιακών υπηρεσιών επιβολής του νόμου είπαν στο πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς ότι δύο άνδρες που επέβαιναν σε ένα αυτοκίνητο επιχείρησαν να περάσουν από την πύλη και στην ανταλλαγή πυρών που ακολούθησε τραυματίστηκε σοβαρά τουλάχιστον ο ένας από αυτούς.

La Stampa: Το «δεξί χέρι» του Σαμαρά εμπλέκεται σε υποθέσεις φοροδιαφυγής...«Το δεξί χέρι του Σαμαρά και η θαμμένη φοροδιαφυγή»

Ο Σταύρος Παπασταύρου είχε δυο λογαριασμούς στην Ελβετία και ήταν στη Λίστα Λαγκάρντ, όμως η έρευνα «κουκουλώθηκε», γράφει η ιταλική εφημερίδα - Επικαλείται αναφορά στελέχους του ΣΔΟΕ που κάνει λόγο για «άνωθεν» παρεμβάσεις 

Εθνική Ελλάδας: Όλες οι ελπίδες στα μπαράζ για πρόκριση στο Euro 2016 Ουγγαρία - Ελλάδα 0-0. Highlights

Χρειάζονται μόνο νίκες στους υπόλοιπους αγώνες και συνδυασμός αποτελεσμάτων - Καλύτερη η εμφάνιση σε σχέση με την εποχή Ρανιέρι - Μαρκαριάν: Βελτίωση ο μόνος δρόμος - Η κριτική των διεθνών
H Ελλάδα έπαιξε σαν... την γάτα με το ποντίκι την Ουγγαρία, όμως το «χρυσό» γκολ δεν το βρήκε (0-0) και πλέον ψάχνει θαύματα και μόνο νίκες για την 3η θέση των μπαράζ για το Euro.

Σοβαρό τροχαίο για Ταχτσίδη, Φετφατζίδη και Μόρα στην Ουγγαρία Βίντεο

Ράμματα στο κεφάλι για τον «Φέτφα» - Το ταξί που τους μετέφερε από το ξενοδοχείο στο αεροδρόμιο της Βουδαπέστης συγκρούστηκε μετωπικά με άλλο ΙΧ - Νεκρός ο οδηγός του δεύτερου οχήματος
Αν πάει κάτι στραβά, όλα πάνε στραβά…