Κώστας Γαβράς: Κουράγιο, Ελληνες, θα περάσει κι αυτός ο καημός «Αυτός είναι ο γ' παγκόσμιος πόλεμος» δηλώνει και ξεσπά κατά της Γερμανίας

«Η Ελλάδα είναι από τα πρώτα θύματα ενός οικονομικού πολέμου. Αυτός είναι ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος» δήλωσε ο Κώστας Γαβράς, αναφερόμενος στην οικονομική κρίση που βιώνει η χώρα μας..

Ένα δισ ευρώ προβλέπεται για τη νέα αγορά Παπαδημούλης: Να ακυρωθεί η παραγγελία των γερμανικών υποβρυχίων

Ένα θέμα βαρύνουσας σημασίας θίγει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης με επίκαιρη ερώτηση που κατέθεσε στους υπουργούς Οικονομικών και Εθνικής Άμυνας..

Independent: Πωλούσαν στην Ελλάδα όπλα που δεν μπορούσε να αγοράσει «Γαλλία και Γερμανία ευθύνονται για την κρίση» γράφει η βρετανική εφημερίδα

«Ευρωπαϊκά κράτη πίεζαν την Αθήνα να αγοράσει οπλικά συστήματα που δεν μπορούσε να πληρώσει» γράφει η βρετανική εφημερίδα Independent, σε δημοσίευμα που φέρει τον τίτλο «Η Γαλλία και η Γερμανία "ευθύνονται για την κρίση στην Ελλάδα"»..

Γαλλία Le Monde: «Η Αθήνα είναι το καναρίνι ορυχείου»

Με τίτλο «Η Αθήνα είναι το καναρίνι του ορυχείου», η εφημερίδα Le Monde φιλοξενεί άρθρο τού αρχισυντάκτη των Φαινάνσιαλ Τάϊμς, Μάρτιν Γουόλφ, με το οποίο προσπαθεί να προβλέψει πού θα οδηγήσει την Ευρώπη η κρίση χρέους της Ελλάδας..

Απεργεί το προσωπικό εδάφους Χάος στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης

Χάος επικρατεί από τα ξημερώματα της Δευτέρας στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης με περισσότερες από 230 πτήσεις να έχουν ακυρωθεί μέχρι στιγμής, καθώς το προσωπικό εδάφους απεργεί..

Ερνέστο Βαλβέρδε για Μπάρτσα

Καιρό είχαμε να τη διαβάσουμε. Να λοιπόν που την ξαναθυμήθηκαν. Σε ποια αναφερόμαστε; Μα στην κουβέντα για τον αντικαταστάτη του Πεπ Γκουαρδιόλα στον πάγκο της Μπαρτσελόνα..

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ Σαμαράς: Η Ελλάδα πρέπει να εκμεταλλευτεί το φυσικό πλούτο της


ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Σαμαράς: Η Ελλάδα πρέπει να εκμεταλλευτεί το φυσικό πλούτο της

Συγκρατημένη αισιοδοξία για την έκβαση της συνάντησης του Eurogroup εξέφρασε ο πρόεδρος της ΝΔ. Από την Κύπρο όπου συνεχίζει τις επαφές του με την πολιτική ηγεσία, τόνισε ακόμα ότι η Ελλάδα πρέπει...

ΣΤΗΝ ΚΡΟΑΤΙΑ

Η Αντζελίνα Τζολί θα χρηματοδοτήσει πρόγραμμα αποναρκοθέτησης

Την χρηματοδότηση επιχείρησης αποναρκοθέτησης στην περιοχή του Γκόσπιτς, στην κεντρική Κροατία, ανέλαβε η διάσημη ηθοποιός του Χόλυγουντ Αντζελίνα Τζολί.

PLANET STARS


ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΜΙΣΘΩΝ

Συλλαλητήριο την Τετάρτη από ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ στο Σύνταγμα

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα διοργανώνει το απόγευμα της Τετάρτης η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ, εν όψει της ψήφισης στη Βουλή των εφαρμοστικών νόμων του νέου μνημονίου, που προβλέπουν περικοπές...
 

PLANET STARS


ΓΙΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ

Απολύσεις 100.000 δημ. υπαλλήλων ετησίως ζητάει ο Μάνος

Την απομάκρυνση 100.000 δημοσίων υπαλλήλων ετησίως υπό την πρόβλεψη ότι κάθε απολυόμενος θα εισπράττει εωσότου βρει δουλειά και κατ' ανώτατο όριο τα 3 έτη, το 70% των αποδοχών του,...

«Ανευ προηγουμένου» επανεξοπλισμό της Ρωσίας υπόσχεται ο Πούτιν Η ρωσική κυβέρνηση είχε ανακοινώσει πριν από ένα χρόνο ένα μεγάλο πρόγραμμα εκσυγχρονισμού των ενόπλων δυνάμεων ύψους 500 δισεκατομμυρίων ευρώ έως το 2020

"Οφείλουμε να οικοδομήσουμε ένα νέο στρατό. Σύγχρονο, ικανό οποιαδήποτε στιγμή να κινητοποιηθεί', γράφει ο πρωθυπουργός της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν..

Πούτιν: Νικητής των προεδρικών εκλογών από τον πρώτο γύρο! Ο Πούτιν είναι πιθανόν να κερδίσει ποσοστό 58,6% των ψήφων, απέχοντας κατά πολύ από τον πιο κοντινό του αντίπαλο, ανακοίνωσε το Κέντρο Ερευνών της Κοινής Γνώμης της Ρωσίας (VTsIOM)

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν θα εκλεγεί πρόεδρος από τον πρώτο γύρο των προεδρικών εκλογών του Μαρτίου στη Ρωσία, συγκεντρώνοντας περισσότερες από τις μισές ψήφους και θα αποφύγει έναν δεύτερο γύρο, προέβλεψε σήμερα κρατική εταιρεία δημοσκοπήσεων, στηριζόμενη στα στοιχεία σφυγμομέτρησης..

Σουδάν: Αντάρτες κρατούν όμηρους 52 κυανόκρανους της UNAMID Ομάδα ανταρτών στο Νταρφούρ του Σουδάν κρατάει ομήρους 52 μέλη της διεθνούς ειρηνευτικής δύναμης

Μία ομάδα ανταρτών στο Νταρφούρ του Σουδάν κρατάει ομήρους 52 μέλη της διεθνούς ειρηνευτικής δύναμης (UNAMID) κυρίως από τη Σενεγάλη, δήλωσε σήμερα ένας εκπρόσωπος των ανταρτών.

«Κρατάμε τους στρατιώτες της UNAMID επειδή μπήκαν στο έδαφός μας χωρίς άδεια και επειδή συνοδεύονταν από τρεις Σουδανούς, τους οποίους υποπτευόμαστε ότι εργάζονται για τις δυνάμεις ασφαλείας», δήλωσε ένας εκπρόσωπος του Κινήματος για τη Δικαιοσύνη και την Ισότητα (JEM).
Η κοινή ειρηνευτική δύναμη του ΟΗΕ και της Αφρικανικής Ένωσης έχει βρεθεί αρκετές φορές ανάμεσα στις συγκρούσεις μεταξύ στρατιωτών και ανταρτών στο Σουδάν.
Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο, το JEM κρατάει ακόμη όμηρους κυανόκρανους από την Υεμένη και τη Γκάνα.

Σερβία: Καταστροφές από... παγόβουνα στο Δούναβη Μεγάλα κομμάτια πάγου στο Δούναβη έχουν βυθίσει βάρκες, πλωτές γέφυρες και εστιατόρια

Μεγάλα κομμάτια πάγου που κινούνται στον Δούναβη έπειτα από μία ξαφνική άνοδο της θερμοκρασίας στη Σερβία βύθισαν σήμερα στο Βελιγράδι βάρκες, πλωτές γέφυρες και εστιατόρια, ενώ πολλά άλλα παρασύρθηκαν από τα νερά του ποταμού..

Αλβανία: Αύξηση καταθέσεων σε ξένο νόμισμα, σημαντικές εισροές από Ελλάδα

Η εφημερίδα «Gazeta Shqiptare» αναφέρει ότι «σύμφωνα με επίσημα στοιχεία της ΕΕ, το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων από τα 1,1 δισ. ευρώ που μεταφέρθηκαν από την Ελλάδα στο εξωτερικό το 2010, είχαν προορισμό την Αλβανία, με τη μορφή εμβασμάτων».



Τουλάχιστον 24 παιδιά πέθαναν σε καταυλισμούς προσφύγων στο Αφγανιστάν λόγω κρύου τις τελευταίες 2 εβδομάδες

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η ιαπωνική εταιρεία ηλεκτρικής ενέργειας Tokyo Electric Power (Tepco) δέχθηκε σήμερα για δεύτερη φορά δημοσιογράφους στον πυρηνικό σταθμό Φουκουσίμα Νταϊίτσι, στον οποίο είχε σημειωθεί το πυρηνικό δυστύχημα στις 11 Μαρτίου του 2011, επιβεβαιώνοντας ότι οι αντιδραστήρες του σταθμού, στον οποίο εργάζονται καθημερινά 3.000 άνθρωποι, βρίσκονται σε κατάσταση εν ψυχρώ διακοπής της λειτουργίας τους.

πηγη

» Σόιμπλε: Αναμένει συμφωνία για το 2ο πακέτο διάσωσης » Αυστρία: Αχρείαστος ο ειδικός λογαριασμός για Ελλάδα » Μόνιμη εποπτεία της Ελλάδας θέλουν οι Ολλανδοί » Μπαρουέν: Όλα έτοιμα για συμφωνία στο Eurogroup

πηγη

Οι ανθέλληνες του Eurogroup Τα ανθελληνικά ξεσπάσματα της Αυστριακής Μαρία Φέκτερ και του Ολλανδού Γιαν Κις ντε Γιάγκερ μπορεί να υπολείπονται σε σημειολογική φόρτιση, ωστόσο ουκ ολίγες φορές στάθηκαν τροχοπέδη σε τυχόν ευνοϊκές εξελίξεις για την Ελλάδα.

πηγη

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΒΡΕΤΑΝΙΑ Ιράν: Πετρέλαιο «γιοκ» ίσως και για την Ελλάδα

Συνεχίζεται το θρίλερ με το ιρανικό πετρέλαιο, καθώς η Τεχεράνη αφού διέκοψε τις εξαγωγές σε Γαλλία και Βρετανία, απειλεί τώρα και άλλες ευρωπαϊκές χώρες..

Πώς σώθηκαν τα ελληνικά στο Πανεπιστήμιο της Γλασκώβης Μια ιστορία έρωτα και χρήματος για την ελληνική γλώσσα

Ο κλασικός φιλόλογος Ντάγκλας Μακ Ντάουελ, μελετητής των αττικών ρητόρων και του αρχαίου ελληνικού δικαίου, εκδότης και μεταφραστής του Δημοσθένη και του Αριστοφάνη και δάσκαλος επί τριακονταετία εκατοντάδων φοιτητών από την έδρα των Αρχαίων Ελληνικών στο Πανεπιστήμιο της Γλασκώβης, ήταν άνθρωπος μετρημένος. Σπανίως αιφνιδίαζε το..

Πόσες λέξεις πρέπει να λέει ένα δίχρονο παιδί ;

Τα δίχρονα παιδιά που δεν «ξεστομίζουν» περισσότερες από 50 λέξεις ενδεχομένως να εμφανίσουν προβλήματα στον λόγο..

Ισλανδία: Οι τράπεζες διέγραψαν δάνεια από το 25% των νοικοκυριών

Δάνεια των νοικοκυριών που αντιστοιχούν στο 13% του ΑΕΠ της χώρας, διέγραψαν οι τράπεζες της Ισλανδίας, μειώνοντας το βάρος χρέους για περισσότερο από το ένα τέταρτο του πληθυσμού της..

Συνελήφθη μαθητής Λυκείου για την επίθεση στο site του υπ. Δικαιοσύνης

Τρεις μαθητές λυκείου βρίσκονται, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., πίσω από την πρόσφατη ηλεκτρονική επίθεση (2 Φεβρουαρίου) στην ιστοσελίδα του υπουργείου Δικαιοσύνης..

ΣΕ ΚΛΙΜΑ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ Βενιζέλος: Περιμένουμε καθαρό μήνυμα από την Ευρώπη

«Μέχρι την τελευταία στιγμή η διαπραγμάτευση συνεχίζεται», δήλωσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος από τις Βρυξέλλες αναφερόμενος στη σημερινή συνεδρίαση του Eurogroup(φωτό αρχείου) Ελάχιστες ώρες πριν από την έγκριση του νέου δανειακού προγράμματος βρίσκεται η ελληνική κυβέρνηση, ο επικεφαλής καθώς και ο αντιπρόεδρος της οποίας, βρίσκονται στις Βρυξέλλες για την τελική «μάχη» του Eurogroup που συνεδριάζει στις 15.30 τοπική ώρα. (4.30 ωρα Ελλάδας)..

Στις 16.30 ώρα Ελλάδας ξεκινά το Eurogroup Αγωνία για τις αποφάσεις της ΕΕ

Στη συνεδρίαση των υπουργών Οικονομικών του Eurogroup είναι στραμμένα όλα τα βλέμματα. Η κρίσιμη συνεδρίαση, στην οποία θα προεδρεύσει ο Ζαν Κλοντ Γιουνκέρ αναμένεται να ξεκινήσει στις 16.30 ώρα Ελλάδας (15.30 τοπική στις Βρυξέλλες)..

Το ελληνικό ευχαριστώ στους "Έλληνες του κόσμου

Ενώ χιλιάδες πολίτες διαδήλωναν υπέρ των Ελλήνων..

Mosler MT900SP. Για χαμηλές πτήσεις

Δεν είναι μυστικό ότι η Mosler (αμερικάνικη εταιρία κατασκευής supercar) είναι μια φίρμα με ειδίκευση στην παραγωγή  ακραίων σπορ αυτοκινήτων. Όμως, ένα είναι το βέβαιο..

Μπόλονι: «Θα μπορούσε να ‘ταν 6-1, αλλά και 0-1»

Ικανοποιημένος από την απόδοση των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με τον Αρη, έμεινε ο Λάζλο Μπόλονι, παρά το γεγονός ότι δεν μετουσίωσαν τις ευκαιρίες τους σε γκολ (0-0)..

ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ Απολύσεις 3% από κάθε υπουργείο

Ο σχεδιασμός των δράσεων ξεκινά από τις επιτροπές Αναδιάρθρωσης που έχουν συσταθεί σε κάθε υπουργείο, οι οποίες θα εισηγηθούν άμεσα στους υπουργούς την κατάργηση εποπτευόμενων νομικών προσώπων ή και α Με την κατάργηση Οργανισμών και την αξιολόγηση προσωπικού θα υλοποιηθεί το σχέδιο για την απομάκρυνση 15.000 δημοσίων υπαλλήλων. Τα υπουργεία Εθνικής Αμυνας και Προστασίας του Πολίτη εξαιρούνται από το μέτρο, όχι όμως οι απασχολούμενοι σε Παιδεία και Υγεία..

ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ Με τον Δ. Χριστόφια συναντάται ο Σαμαράς

Mε τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια συναντάται σήμερα το πρωί ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς, στο πλαίσιο τριήμερης επίσκεψης που πραγματοποιεί στην Κύπρο..

Επιστρέφουν στο Made in Greece Λιανέμποροι στρέφονται στην παραγωγή ελληνικών ρούχων και ενισχύουν τις εγχώριες παραγγελίες τους

Στην ελληνική παραγωγή στρέφονται ολοένα και περισσότεροι λιανέμποροι από τον χώρο της ένδυσης προκειμένου να αποδεσμευτούν από τις εισαγωγές, οι οποίες γίνονται εξαιρετικά δύσκολες.
Η στροφή εκδηλώνεται κυρίως με τρεις τρόπους. Πρώτον, οι έμποροι ενισχύουν συνεχώς τις παραγγελίες και τις αγορές τους από έλληνες κατασκευαστές ρούχων. Δεύτερον, όσοι διαθέτουν δική τους παραγωγή αυξάνουν τον αριθμό των παραγόμενων κομματιών. Τρίτον, ορισμένοι μελετούν το ενδεχόμενο να στραφούν σε δική τους παραγωγή..

«ΤΟ ΝΕΟ ΔΑΝΕΙΟ ΜΑΣ ΚΡΑΤΑ ΣΕ ΜΑΚΡΑ ΥΦΕΣΗ» Κορκίδης: Τα υφεσιακά μέτρα μας οδηγούν στον τρίτο κόσμο.

Κορκίδης: Τα υφεσιακά μέτρα μας οδηγούν στον τρίτο κόσμο Για τα προαπαιτούμενα τις τρόικας πριν την εκταμίευση του νέου δανείου μίλησε ο πρόεδρος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου Β. Κορκίδης, ενώ ανέφερε..

ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΑΚΙΝΗΤΑ Το «Greek money» σαρώνει βίλες σε Ευρώπη - Τουρκία

Ελβετία  Κατακόρυφα ανεβαίνει τον τελευταίο καιρό η ζήτηση για σπίτια σε όλες τις μεγάλες πόλεις Οι καλύτεροι πελάτες των κτηματομεσιτικών γραφείων του εξωτερικού έχουν γίνει οι «επενδυτές της κρίσης», οι οποίοι πληρώνουν τοις μετρητοίς για ακίνητα, από μικρά διαμερίσματα μέχρι και... σαλέ..

ΝΑΙΤΖΕΛ ΦΑΡΑΖ «Οι νταήδες της Ευρώπης θέλουν να ταπεινώσουν και να υποτιμήσουν την Ελλάδα»

«Οι νταήδες της Ευρώπης θέλουν να ταπεινώσουν και να υποτιμήσουν την Ελλάδα» Οργισμένος με τον τρόπο που η Ανγκελα Μέρκελ και οι μη εκλεγμένοι ηγέτες της Ευρωπαϊκής Ενωσης Μανουέλ Μπαρόζο και Χέρμαν Βαν Ρομπάι παρεμβαίνουν στα εσωτερικά της χώρας μας, δηλώνει ο ευρωσκεπτικιστής πρόεδρος του Κόμματος της Ανεξαρτησίας της Βρετανίας (UK Independence Party- UKIP)..

ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΜΕ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ Η μεγάλη πειρατεία στα ναυπηγεία συνεχίζεται

Η μεγάλη πειρατεία στα ναυπηγεία συνεχίζεται Οι απίστευτοι διάλογοι στην «κεκλεισμένων των θυρών» συζήτηση στη Βουλή για τη..

Η Μπαρτσελόνα νίκησε στο Καμπ Νου τη Βαλένθια 5-1 με τον Λιονέλ Μέσι να δίνει νέα παράσταση και να σημειώνει τέσσερα γκολ.

Η Μπαρτσελόνα νίκησε στο Καμπ Νου τη Βαλένθια 5-1 με τον Λιονέλ Μέσι να δίνει νέα παράσταση και να σημειώνει τέσσερα γκολ. Η Μπαρτσελόνα είναι πάντα στη 2η θέση της βαθμολογίας με δέκα βαθμούς  διαφορά από τη Ρεάλ Μαδρίτης..

ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΡΡΙΨΕΙ ΠΡΟ ΔΙΕΤΙΑΣ Ανακοίνωσε τον Γκάουκ η Μέρκελ για την προεδρία

Ανακοίνωσε τον Γκάουκ η Μέρκελ για την προεδρία Τον Γιοάχιμ Γκάουκ, υποψήφιο των Σοσιαλδημοκρατών και των Πρασίνων κατά την προεδρική εκλογή του 2010, ως κοινού υποψηφίου όλων των κομμάτων για το αξίωμα του Ομοσπονδιακού Προέδρου της Γερμανίας, ανακοίνωσε η Καγκελάριος της Γερμανίας Αγκελα Μέρκελ..

ΤΙΜΟΘΙ ΓΚΑΙΤΝΕΡ Συμφωνία για την Ελλάδα θέλουν οι ΗΠΑ

Συμφωνία για την Ελλάδα θέλουν οι ΗΠΑ Την πρόθεσή των ΗΠΑ να ενθαρρύνουν το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο ΔΝΤ να στηρίξει την εν δυνάμει συμφωνία για το νέο πακέτο βοήθειας προς την Ελλάδα εξέφρασε ο Αμερικανός υπουργός Οικονομικών Τίμοθι Γκάιτνερ, ο οποίος χαιρέτισε την συμφωνία των Ελλήνων πολιτικών αρχηγών..

Ο Γ. ΜΑΝΙΑΤΗΣ ΣΤΟ ΑΜΠΟΥ ΝΤΑΜΠΙ Αραβικό ενδιαφέρον για τις έρευνες

Αραβικό ενδιαφέρον για τις έρευνες Ενδιαφέρον για τις έρευνες πετρελαίου και φυσικού αερίου στην Ελλάδα δείχνουν οι Αραβες και οι πετρελαϊκές εταιρείες τους.

Ενδιαφέρον για τις έρευνες πετρελαίου και φυσικού αερίου στην Ελλάδα δείχνουν οι Αραβες και οι πετρελαϊκές εταιρείες τους..

Τουλάχιστον 38 νεκροί Μεξικό: Πολύνεκρες συγκρούσεις σε φυλακή

Τουλάχιστον 38 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σήμερα σε βιαιότητες που σημειώθηκαν σε φυλακή στην πόλη Μόντερεϊ στο Μεξικό, σύμφωνα με τις αρχές..

ΠΩΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΤI ΘΑ ΔΗΛΩΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ Και τον αριθμό σύνδεσης της ΔΕΗ θα γράφουμε στη δήλωση! Οι 20 αλλαγές στο Ε1 που θα συμπληρώσουμε φέτος

Μαζικές διασταυρώσεις για "κρυφά" εισοδήματα και ...τετραγωνικά, σχεδιάζει η εφορία και ζητά από φέτος να συμπληρώνουμε στο Ε1 όχι μόνο το ονοματεπώνυμο ή το εισόδημα, αλλά ακόμα και  τον αριθμό παροχής ηλεκτρικού ρεύματος του σπιτιού μας..

Σουλτς: Μεγάλος κίνδυνος ντόμινο αν φύγει η Ελλάδα από την ευρωζώνη

«Τα μέτρα λιτότητας πρέπει να συνοδεύονται από πρωτοβουλίες για ανάπτυξη, που θα δώσουν πάλι προοπτική στην οικονομία [...] Η κοινότητα αλληλεγγύης της Ένωσης οφείλει να φροντίσει να δοθούν στους Έλληνες προοπτική και ελπίδα», υπογραμμίζει ο κ. Σουλτς..

Κι όμως η Ελλάδα έχει το μικρότερο χρέος στην Ευρώπη!

Tο συνολικό ελληνικό χρέος (δημόσιο, επιχειρήσεων και νοικοκυριών) είναι το τρίτο μικρότερο επί 18 χωρών, ενώ έχει το χαμηλότερο χρέος επιχειρήσεων ως ποσοστό του AEΠ από κάθε άλλη εξεταζόμενη χώρα!..

Σκληρή απάντηση Επίθεση Τσίπρα στην Bild

Σκληρή απάντηση σε πρόσφατο δημοσίευμα της ηλεκτρονικής έκδοσης της γερμανικής εφημερίδας Bild, που διατύπωνε σαφείς υπαινιγμούς για σχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ και του προέδρου του με την τρομοκρατία, έδωσε σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας..