Αμερικανικές εκλογές: Η εξωτερική πολιτική θέμα της τρίτης τηλεμαχίας

Στην τελική ευθεία δύο εβδομάδες πριν από τις βαρυσήμαντες προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου.
Οι δύο προεδρικοί υποψήφιοι, Μπαράκ Ομπάμα και ο αντίπαλός του Μιτ Ρόμνεϊ θα βρεθούν αντιμέτωποι για τρίτη φορά,σήμερα Δευτέρα, σε τηλεμαχία με θέμα τώρα την εξωτερική πολιτική..

Ο Κάστρο διαψεύδει ότι... πεθαίνει και φωτογραφίζεται για να το αποδείξει

Ο Κάστρο με ψάθινο καπέλο και κόκκινο καρό πουκάμισο, κρατάει το φύλλο της εφημεδίας «Γκράνμα» της Παρασκευής 19 Οκτωβρίου.
Ο πρώην ηγέτης της Κούβας Φιντέλ Κάστρο διέψευσε πληροφορίες ότι είναι νεκρός ή κοντά στο θάνατο σ' ένα άρθρο του που φέρεται να υπογράφεται από τον ίδιο και που δημοσιεύεται σήμερα από τον κρατικό Τύπο της Κούβας..

Απόψε το τρίτο και τελευταίο debate Ομπάμα-Ρόμνεϊ

Η εξωτερική πολιτική θα είναι το κεντρικό θέμα του τρίτου και τελευταίου debate ανάμεσα στον Μπαράκ Ομπάμα και τον Μιτ Ρόμνεϊ, στις 04:00 τα ξημερώματα, ώρα Ελλάδας.Στις 21:00 (τοπική) οι δυο υποψήφιοι για την προεδρία των ΗΠΑ θα τεθούν ξανά πρόσωπο με πρόσωπο, αυτή τη φορά με τον Μπομπ Σίφερ του CBS, ως συντονιστή..

Ομογενείς υποψήφιοι στις Αμερικανικές εκλογές

Οι Αμερικανοί ψηφοφόροι που καλούνται να προσέλθουν στις κάλπες τον Νοέμβριο θα αναδείξουν τον επόμενο πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών και θα ανανεώσουν πλήρως την Βουλή των Αντιπροσώπων και το ένα τρίτο των μελών της Γερουσίας..

ΡΩΣΙΑ: Ενεργειακός γάμος ανάμεσα στη ρωσική Rosneft και την BP..

Ο υπό κρατικό έλεγχο ρωσικός ενεργειακός κολοσσός Rosneft συμφώνησε να εξαγοράσει την ενεργειακή κοινοπραξία ανάμεσα στην επίσης ρωσική TNK και την βρετανική British Petroleum, έναντι 55 δισ. δολαρίων..

ΕΨΑ: «Θέλουμε να γίνουμε πρωτοπόροι στα αναψυκτικά με στέβια»

Να αναδειχθεί ως η κορυφαία και η πλέον καινοτόμα βιομηχανία στην κατηγορία αναψυκτικών με στέβια στοχεύει η ΕΨΑ. Ήδη, όπως αναφέρει μιλώντας στην «Η» ο γενικός διευθυντής της Βολιώτικης εταιρείας Μιχάλης Τσαούτος, τα σχετικά προϊόντα που λανσάρει.

Ανακοινώθηκε η συγχώνευση Aegean - Olympic Air

Την πώληση του 100% της Olympic Air στην Aegean, όπως είχε αποκαλύψει νωρίτερα το protothema.gr, συμφώνησαν τη Δευτέρα η Aegean και η Marfin Investment Group..

Το αποχαιρετιστήριο τραγούδι του Μάκη Πουνέντη! Αποχώρισε οριστικά από το Ρυθμό!

Και γιατί έπρεπε να γυρίσει από τις διακοπές του, να κάνει λίγες εκπομπές και μετά να αποχωρίσει;
Δεν το καταλαβαίνω! Ο Μάκης Πουνέντης, αφού ευχαρίστησε την οικογένεια Κυριακού και τις συμπαρουσιάστριές του για τη συνεργασία, αποχαιρέτησε το κοινό με ένα τραγούδι του Sinatra..

Κοινή έξοδος Παπαρίζου- Θεοδωρίδου με τον άντρα της παρέας Λευτέρη Πανταζή!

Λίγο πριν την πρεμιέρα τους, οι τρεις τους διασκέδασαν παρέα στο «Άνοδος Stage».
Οι Έλενα Παπαρίζου και Νατάσα Θεοδωρίδου φαίνεται να έχουν γίνει αυτοκόλλητες, αφού όχι μόνο ντύνονται και βάφονται παρόμοια, αλλά κάνουν και παρέα εκτός δουλειάς..

Ακούστε το νέο κομμάτι του Eric Burdon, με τίτλο "Black Dog"

Το EP Eric Burdon and the Greenhornes θα κυκλοφορήσει στις 23 Νοεμβρίου.
Το κομμάτι μπορείτε να το ακούσετε στο Rolling Stone..
click εδώ.

Βαρθακούρης- Κόκοτας- Μπιθικώτσης και Διονυσίου ενώνουν τις δυνάμεις τους σε βίντεο έκπληξη!

Όπως σας είχαμε ενημερώσει πριν λίγο καιρό, τα τέσσερα παιδιά των μεγάλων καλλιτεχνών
Γιάννη Πάριου, Σταμάτη Κόκοτα, Γρηγόρη Μπιθικώτση και Στράτου Διονυσίου θα ενώσουν τις φωνές τους για μια περιοδεία σε εξωτερικό..

Πέντε στρατιώτες σκοτώθηκαν σε ενέδρα στην νότια Κολομβία

Πέντε στρατιώτες σκοτώθηκαν και τρεις τραυματίστηκαν σε ενέδρα
 από αντάρτες FARC σε Putumayo Department, στη νότια Κολομβία, δήλωσε εκπρόσωπος του  στρατού της Κολομβίας
..

Οκτώ παράλογα πράγματα που πιστεύουν οι Αμερικανοί για τις ΗΠΑ και τον κόσμο

Οπως επεσήμανε ο Ντίλαν Μάθιους της εφημερίδας «Washington Post», το γεγονός ότι το 15% των Rεπουμπλικανών του Οχάιο πιστεύει ότι ο Μιτ Ρόμνεϊ αξίζει περισσότερα εύσημα από τον Μπαράκ Ομπάμα για την εκτέλεση του Οσάμα μπιν Λάντεν..

Μιλγουόκι: Επτά τραυματίες από πυροβολισμούς σε εμπορικό κέντρο

Μιλγουόκι: Επτά τραυματίες από πυροβολισμούς σε εμπορικό κέντρο Τουλάχιστον επτά άνθρωποι τραυματίστηκαν από πυροβολισμούς που σημειώθηκαν σήμερα κοντά σε ένα εμπορικό κέντρο στα προάστια του Μιλγουόκι, στο Γουισκόνσιν,.

Σφοδρά πυρά στην Βηρυτό- Χιλιάδες στην κηδεία του αξιωματούχου

Σφοδρά πυρά στην Βηρυτό- Χιλιάδες στην κηδεία του αξιωματούχου Σε ογκώδη πολιτική διαμαρτυρία εξελήχθη η σημερινή κηδεία του αρχηγού των υπηρεσιών πληροφοριών του Λιβάνου Ουίσαμ αλ Χασαν, που σκοτώθηκε στην βομβιστική επίθεση της Παρασκευής..

Στο φως η αθέατη πλευρά του Ομπάμα

Η αγάπη του Μπαράκ Ομπάμα για το μπάσκετ είναι γνωστή, αφού δοκιμάζει συχνά το χέρι του. Αλλες φορές πάλι επιλέγει ένα ματς με τους στενούς συνεργάτες του για να χαλαρώσει από τη χαοτική δουλειά στον Φωτογραφίες από την καθημερινότητα του Αμερικανού προέδρου, έτσι όπως την έχει αποτυπώσει με τον φακό του ο επίσημος φωτογράφος του Λευκού Οίκου, παρουσιάζονται στη Νέα Υόρκη..

Περιπέτειες στα Χανιά Το διαμάντι της Κρήτης δεν προσφέρεται για μια ρακή στο πόδι, αλλά για διακοπές δίχως τέλος

«Οσος κι αν είναι ο σεβντάς που ’χω μες στην καρδιά μου, δεν θα ξεχάσω ούτε στιγμή τα όμορφα Χανιά μου». Η ομορφιά τους έχει γίνει αιτία να γραφτούν οι πιο ξακουστές..

Το μεγάλο κόλπο με τα καρτέλ του ξύλου

Το μεγάλο κόλπο με τα καρτέλ του ξύλου  Ελληνες και Βούλγαροι έμποροι, προκαλώντας τεχνητή έλλειψη, στήνουν σκηνικό εκτόξευσης των τιμών στην αγορά των καυσόξυλων, με αποτέλεσμα ο τόνος στην Αθήνα να πωλείται έως και 500% πιο πάνω από την τιμή που έδι-ναν προ εβδομάδων οι δασικοί συνεταιρισμοί της Β. Ελλάδας..

ΓΙΑΤΙ ΦΡΕΝΑΡΟΥΝ ΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΔΙ Χρυσή ομερτά για τις 187 offshore

Εναν χρόνο μετά τις αποκαλύψεις του «Εθνους της Κυριακής» για το ελληνικό «Λιχτενστάιν» και μολονότι οι πρώτοι έλεγχοι του ΣΔΟΕ ξεσκέπασαν «όργιο φοροδιαφυγής και μαύρου χρήματος» εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ από δεκάδες εξωχώριες εταιρείες,.