Το λαμπερό πάρτι του «Sports Illustrated Swimsuit Issue»

Τα φωτογραφικά φλας τράβηξε για άλλη μια φορά η 40χρονη καλλονή Heidi Klum, η οποία εμφανίστηκε με ένα κόκκινο δερμάτινο σούπερ σέξι μίνι φόρεμα Jitrois και πανάκριβα κοσμήματα Lorraine Schwartz Με ένα λαμπερό πάρτι γιόρτασε τα 50 του χρόνια το δημοφιλές αντρικό περιοδικό «Sports Illustrated Swimsuit Issue» σε εκδήλωση που έγινε στο «Dolby Theatre» στο Hollywood.

Τριερβελέρ: Ο Ολάντ με εξευτέλισε μπροστά σε 66 εκατ. Γάλλους

Ολάντ ο… μοντελοπνίχτης – «Συγγνώμη, λάθος», από την ιστοσελίδα που έγραψε για την εγκυμοσύνη της Ζουλί και τώρα προσπαθεί να ανασκευάσει Ένας νευρικός Ολάντ σταμάτα για κλάσματα δευτερολέπτου μόλις ακούει την ερώτηση του επικεφαλής του συνδικάτου δημοσιογράφων.

Νορβηγία: Το πολικό ψύχος «πάγωσε» χιλιάδες ρέγγες και έναν τάρανδο

Οι ρέγγες κυνηγημένες από κορμοράνους αναγκάστηκαν να αλλάξουν πορεία και να καταφύγουν στην ακτή όπου πάγωσαν ακαριαία - Νεκρός βρέθηκε και ένας τάρανδος που παγιδεύτηκε στα παγωμένα νερά λίμνης Σκηνικό από κινηματογραφική ταινία αποκάλυψης παρουσιάζουν οι Νορβηγικές ακτές με χιλιάδες ρέγγες να έχουν παγώσει ακαριαία, αλλά και ένας τάρανδος, εξαιτίας του πολικού ψύχους που πλήττει την χώρα.

Τσίπρας προς βουλευτές: Να προσέχετε τι λέτε και πώς συμπεριφέρεστε

-Μιλώντας στην KO του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι δεν θα γίνουν αποδεκτά "εκφυλιστικά φαινόμενα" στο κόμμα.- Κατηγόρησε τον Αντ. Σαμαράς ότι είναι «κατώτερος των περιστάσεων» - Μήνυμα προς την Μέρκελ και την τρόικα «να ψάξουν αλλού για συνενόχους

Paul McCartney και Ringo Starr για μια και μοναδική εμφάνιση στα φετινά Grammy

Στα πλαίσια της βράβευσης των Beatles - Τραγούδια των «σκαθαριών» θα ερμηνεύσουν, μεταξύ άλλων και οι Eurythmics Τις δυνάμεις τους για μια και μοναδική φορά θα επανενώσουν τα δύο εναπομείναντα στελέχη των Beatles. Ο 71χρονος Paul McCartney και ο 73χρονος Ringo Starr θα ανέβουν μαζί στη σκηνή της φετινής τελετής των βραβείων Grammy για να ερμηνεύσουν τραγούδια των «σκαθαριών».

«Μονομαχία» Σαμαρά με τον Βρετανό ευρωσκεπτικιστή Φάρατζ (Φωτό+Βίντεο)

Δεν ελέγχεις τη χώρα, να μετονομάσεις τη ΝΔ σε Μη Δημοκρατία, είπε ο Φάρατζ στον κ. Σαμαρά - Ευχαριστώ για τα μαθήματα δημοκρατίας, θα περίμενα περισσότερη αλληλεγγύη, απάντησε οργισμένα ο πρωθυπουργός στον Βρετανό ευρωβουλευτή Σκληρές εκφράσεις με τον Νάιτζελ Φάρατζ αντήλλαξε σήμερα ο Αντώνης Σαμαράς στην Ολομέλεια της Ευρωβουλής με αφορμή τις δηλώσεις του Βρετανού ευρωβουλευτή, ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός δεν ελέγχει την χώρα του και ότι θα έπρεπε να μετονομάσει τη ΝΔ σε Μη Δημοκρατία.

Ναρκωτικά στο σπίτι του νεαρού ποπ σταρ Τζάστιν Μπίμπερ (Φωτό+Βίντεο)

Ο εκπρόσωπος του αστυνομικού τμήματος, Ντέιβ Τόμσον, δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου, ότι τα ναρκωτικά βρίσκονταν στο σπίτι σε «κοινή θέα», αναφέρει η εφημερίδα Los Angeles Times Κοκαΐνη ανακάλυψαν οι αρχές του Λος Άντζελες στο σπίτι του νεαρού ποπ σταρ, Τζάστιν Μπίμπερ, ενώ συνέλαβαν έναν από τους φίλους του με τις κατηγορίες της κατοχής ναρκωτικών,

«Ξαφνικός θάνατος» για 19 δημόσιους οργανισμούς

Διαβάστε ποιοι φορείς κλείνουν εκτός από το Ταμείο Εθνικής Οδοποιίας και το Εθνικό Κέντρο Βιβλίου - Τι θα συμβεί με τους περίπου 250 υπαλλήλους που απασχολούνταν στους οργανισμούς που μπαίνει λουκέτο Κλείνουν οριστικά, σύμφωνα με νομοσχέδιο του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης δώδεκα φορείς, τέσσερα νομικά πρόσωπα και τρία κλαδικά ερευνητικά κέντρα.

Αίσιο τέλος για τον επιχειρηματία - Παραδόθηκε ο απαγωγέας-ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ

Στο αστυνομικό Τμήμα Κερατέας, καλά στην υγεία του, βρίσκεται ο επιχειρηματίας Μανώλης Καραμολέγκος ύστερα από το αίσιο τέλος που είχε η εις βάρος του απαγωγή. Στο αστυνομκό Τμήμα Κερατέας κρατείται επίσης και ένας από τους απαγωγείς του, ο οποίος παραδόθηκε.

Πρώτη παγκοσμίως η Ολλανδία στην πρόσβαση σε φθηνά, υγιεινά τρόφιμα

Η Ολλανδία πέρασε μπροστά από τη Γαλλία και την Ελβετία στην κατάταξη με τις χώρες που διαθέτουν τη μεγαλύτερη επάρκεια σε υγιεινά και θρεπτικά τρόφιμα, ενώ οι ΗΠΑ και η Ιαπωνία δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν μία θέση στην πρώτη εικοσάδα, όπως προκύπτει από σχετική έκθεση που έδωσε χθες στη δημοσιότητα η διεθνής ΜΚΟ Oxfam.

Κόσοβο: Προς δίωξη κατά Θάτσι και συνεργατών του για εμπόριο οργάνων του UCK

Προ των πυλών είναι η απαγγελία κατηγοριών σε πρώην διοικητές του Απελευθερωτικού Στρατού του Κοσόβου, συμπεριλαμβανομένου του νυν πρωθυπουργού, Χασίμ Θάτσι, για απαγωγές και δολοφονίες άμαχων Σέρβων, Ρομά και Αλβανών, σύμφωνα με την Εξπρές της Πρίστινα

Βγαίνουμε στην Αθήνα: Ο Γιάννης Πλούταρχος τραγουδάει Μίμη Πλέσσα - -Που να πάτε, τι να δείτε

Πλούσια η πολιτιστική ατζέντα της ημέρας
Θέατρο- Πρεμιέρες
«Φάουστ» στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών Ιδρύματος Ωνάση

Δράμα του Γκαίτε, σε σκηνοθεσία Μ. Μαρμαρινού. Ερμηνεύουν: Ακ. Καραζήσης, Θ. Τζήμου, Εύη Σαουλίδου, Ηλ. Νικολούζου, Έλ.Τοπαλίδου. Υπόθεση:

Εβδομάδα Mόδας στο Βερολίνο-Οι τάσεις για την Ανοιξη και το Καλοκαίρι του 2104

Ανάμεσα στους σχεδιαστές που ξεχωρίζουν είναι ο Ισπανός Λεάντρο Κάνο, ο οποίος το Φθινόπωρο-Χειμώνα του 2013-14 κέρδισε τις εντυπώσεις στη γερμανική πρωτεύουσα Τις πόρτες της άνοιξε για δεύτερη φορά φέτος η Εβδομάδα Μόδας στο Βερολίνο της Γερμανίας και τα catwalks έχουν πάρει στην κυριολεξία φωτιά.

FashionTV Men’s Fashion Week Lands In Paris Vds

FashionTV is in Paris and gearing up for the final showdown of Men’s Fashion Week Fall 2014-15 season, plus, when these shows end... Haute Couture begins! Bonjour, Mode Parisienne. Tomorrow, Paris Fashion Week for Men will kick-off four whole days of designer shows, spectacles, and after parties.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ Βροχερός σήμερα ο καιρός

Βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές κυρίως στη δυτική Ελλάδα και την Πελοπόννησο προβλέπει για σήμερα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.
Στην Αττική θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές που το απόγευμα θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν καταιγίδες, πιθανόν τοπικά ισχυρές.

FashionTV- Tie Bars At The Ready... It’s London Collections: Men Fall 2014

There’s something delightful about a British man in a suit; it conjures up images of 00-hero James Bond, model David Gandy looking devilishly dapper in a Jaguar, and most stylish man in sport David Beckham donning Burberry.

Ιαπωνία: Σύγκρουση πλοίου του πολεμικού ναυτικού με αλιευτικό

Σύγκρουση μεταξύ μικρού αλιευτικού και πλοίου του ιαπωνικού πολεμικού ναυτικού σημειώθηκε στην Εσωτερική θάλασσα Σέτο, ανοικτά της Χιροσίμα, στη δυτική Ιαπωνία.
Τα τέσσερα μέλη του αλιευτικού έπεσαν στη θάλασσα.

Μποτιλιάρισμα στην άνοδο της Λ. Κηφισού

Ουρές χιλιομέτρων σημειώνεται στο ρεύμα της ανόδου της Λ. Κηφισού λόγω τροχαίου με νταλίκα που έγινε νωρίς το πρωί στο ύψος της Αχαρνών. Τα οχήματα είναι ακινητοποιημένα από το Ρέντη μέχρι και τη Ν. Φιλαδέλφεια. Γύρω στις 7 το πρωί η νταλίκα προσέκρουσε σε κιγκλιδώματα, με αποτέλεσμα να τρυπήσει το ρεζερβουάρ και να χυθεί πετρέλαιο στον δρόμο. Το όχημα έχει απομακρυνθεί από το σημείο.
πηγη

«Vogue» Rihanna: Τόπλες σε παραλία της Βραζιλίας

Η Rihanna μένει προσωρινά στο Ρίο Ντε Τζανέιρο, στη συνοικία Μπάχα ντα Τσιζούκα, μακριά από το κέντρο της πόλης, για τις ανάγκες της φωτογράφησης στο περιοδικό "Vogue" Για το γυναικείο περιοδικό «Vogue» της βραζιλιάνικης έκδοσης του Ιανουαρίου φωτογραφήθηκε η Rihanna,

«Καμίνι» η Αυστραλία με 48 βαθμούς και φωτιές από κεραυνούς

Χιλιάδες πυροσβέστες δίνουν μάχη με πύρινες λαίλαπες σε δεκάδες μέτωπα, αλλά για την ώρα η κατάσταση είναι ελεγχόμενη Σε καμίνι έχει μετατραπεί η Νοτιοανατολική Αυστραλία λόγω του παρατεταμένου «κύματος» καύσωνα.

Νέα πυρά κατά της κυβέρνησης για το «σκάνδαλο των τραπεζών» Κλιμακώνει την επίθεση για τις τράπεζες ο Τσίπρας

Kατά τη συνεδρίαση της KO του ΣΥΡΙΖΑ ο Αλέξης Τσίπρας θα ζητήσει την παραίτηση του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα - Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα ζητήσει έλεγχο σε όλες τις τράπεζες, ώστε να μην περιοριστούν οι αποκαλύψεις μόνο στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, ενώ αναμένεται να αναφερθεί και σε συγκεκριμένα θέματα, όπως η δανειοδότηση, ακόμη και σήμερα χρεοκοπημένων μέσων ενημέρωσης

Μεξικό: Πέθανε ο αργεντινός ποιητής Χουάν Γκέλμαν

Θεωρείτο ένας από τους μεγαλύτερους ισπανόφωνους ποιητές και ακούραστος πολέμιος των δικτατοριών στη Λατινική Αμερική. Ο αργεντινός ποιητής Χουάν Γκέλμαν, που τιμήθηκε με το βραβείο Θερβάντες το 2007, πέθανε χθες σε ηλικία 83 ετών στο Μεξικό όπου είχε εγκατασταθεί τα τελευταία τουλάχιστον 20 χρόνια,

Ομολογία-σοκ του Ρεν: Βάλαμε την Ελλάδα στο μνημόνιο για να σωθεί η Ευρώπη

«Στόχος ήταν να σωθούν οι ευρωπαϊκές οικονομίες και τράπεζες» - Ο Ευρωπαίος επίτροπος τάχθηκε υπέρ της συνέχισης του έργου της Τρόικας και της μείωσης μισθών σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα «Το 2010 δεν έγινε αναδιάρθρωση (κούρεμα) του ελληνικού χρέους, για να μη μεταδοθεί η οικονομική κρίση στα άλλα κράτη μέλη και στις ευρωπαϊκές τράπεζες» απάντησε μεταξύ άλλων ο Ευρωπαίος Επίτροπος Ολι Ρεν σε ερώτηση του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Χουντή,