Jennifer Lopez: Πιο σέξι από ποτέ...μετά τον χωρισμό!

Τι και αν χώρισε μετά από 2.5 χρόνια σχέσης από τον χορευτή Casper Smart; Αν κρίνουμε από την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά την είδηση του χωρισμού,  η Λατίνα σταρ, Τζένιφερ Λόπεζ, δεν φαίνεται να έχει χάσει την καλή της διάθεση.

Μιλάνο Miley Cyrus: Πιο προκλητική σε κάθε συναυλία

Δε δίστασε να φιλήσει στο στόμα έναν από τους χορευτές της 
Όλο και πιο προκλητική εμφανίζεται σε κάθε συναυλία της η 21χρονη Miley Cyrus.

Αυτή τη φορά η νεαρή τραγουδίστρια «αναστάτωσε» το Μιλάνο όπου, συνεχίζοντας την ευρωπαϊκή περιοδεία της για το νέο της άλμπουμ Bangerz, ανέβηκε στη σκηνή με άκρως προκλητικά κορμάκια και χόρεψε αισθησιακά, προτάσσοντας τα κάλλη της σε πολλές και ακραίες -κατά πολλούς- πόζες.

Lady Gaga: Ντύθηκε Cher και βγήκε

Η 28χρονη σταρ, εμπνευσμένη αυτή τη φορά από τη δεκαετία του ’80, τρόμαξε όσους συνάντησε καθώς η όλη της εμφάνιση ήταν βγαλμένη από βιντεοκλίπ άλλης εποχής
Φορώντας μια περούκα που την έκανε ίδια με τη Cher, κορμάκι μαύρο, χωρίς παντελόνι από κάτω, μπλουζάκι με πάνθηρα, διχτυωτό καλσόν και μπότες εθεάθη η Αμερικανίδα τραγουδίστρια Lady Gaga σε έξοδό της στη Νέα Υόρκη.

Καλλιτεχνική διαμαρτυρία για τα Γλυπτά του Παρθενώνα στο Βρετανικό Μουσείο

Η σοπράνο Σόνια Θεοδωρίδου συνοδευόμενη από έξι Ελληνίδες ντυμένες στα λευκά, σαν Καρυάτιδες, μπήκαν στο Μουσείο
Μία πρωτότυπη καλλιτεχνική διαμαρτυρία, για την επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα, έλαβε χώρα το Σαββατοκύριακο στο Λονδίνο και συγκεκριμένα στο Βρετανικό Μουσείο.

Διαβάστε το άρθρο-«φωτιά και λάβρα» της κας Βούλτεψη κατά Χαρδούβελη: -Ο Βασίλης Κικίλιας νέος υπουργός Δημόσιας Τάξης- Επιστροφή Λοβέρδου στην κυβέρνηση.

Με κορυφαία την ανάληψη του υπουργείου Οικονομικών από τον καθηγητή Γκίκα Χαρδούβελη, το νέο υπουργικό σχήμα περιλαμβάνει στις τάξεις του δέκα ονόματα-εκπλήξεις, καθώς εισέρχονται στην κυβέρνηση πολλά νέα πρόσωπα που δεν είχαν ακουστεί το προηγούμενο διάστημα, τουλάχιστον για τα πόστα στα οποία τοποθετούνται.

"Αναιρέσεις 2014" στη Θεσσαλονίκη - το πλήρες πρόγραμμα του τριημέρου 13,14,15 Ιουνίου

Στο χώρου του πρώην στρατοπέδου "Παύλου Μελά", θα γίνει το τριήμερο φεστιβάλ των "Αναιτέσεων" στη Θεσσαλονίκη. Αναλυτικά το πρόγραμμα των συζητήσεων και των εκδηλώσεων:
 
"Το φεστιβάλ «Αναιρέσεις» είναι πιστό στο ραντεβού του και φέτος, χωρίς «αναβολή λόγω εκλογών». Σε πείσμα των νόμων της αγοράς, θα στηθεί από εκατοντάδες ανθρώπους σε ολόκληρη την Ελλάδα, χωρίς χορηγούς και διαφημίσεις.