«Μείνετε στα σπίτια σας», λέει ο νέος δήμαρχος της Νέας Υόρκης Η κακοκαιρία έχει παραλύσει τις ΗΠΑ-Καλυμμένες από το χιόνι οι ΗΠΑ και ο Καναδάς

Δείτε φωτογραφίες - Τουλάχιστον εννέα νεκροί - Κύμα ψύχους και χιονοθύελλες εκδηλώνονται στα βορειανατολικά της χώρας - Χιλιάδες πτήσεις έχουν ακυρωθεί
Οι σφοδρές χιονοπτώσεις στις βορειανατολικές πολιτείες της Αμερικής και οι σχεδόν πολικές θερμοκρασίες έχουν προκαλέσει σοβαρά προβλήματα

Ρωσία: Οι «μαύρες χήρες», ο «εμίρης» της Τσετσενίας και η… εκρηκτική χρυσή πρωταθλήτρια

Ποιοι είναι οι πρωταγωνιστές των επιθέσεων αυτοκτονίας που τρομοκρατούν τον Ρώσο πρόεδρο, Βλάντιμιρ Πούτιν

Μαυροφορεμένες γυναίκες, έτοιμες για το πιο θεαματικό «αντίο», πιστές στις εντολές των στρατηγών τους, φορούν τις ζώνες με τα εκρηκτικά και επιλέγουν το στόχο τους.

Super League ΠΑΣ Γιάννινα - Αστέρας Τρίπολης: (0-2, τελικό)

Ούτε το κάστρο του ΠΑΣ, ούτε και ο φίλος, Σάκης Τσιώλης, χάλασαν το ποδαρικό του Αστέρα - Οι Αρκάδες ήταν εξαιρετικοί και με γκολ των Μπαράλες και Καράσκο έκαναν τον πρώτο σεφτέ της χρονιάς (2-0)
Ιδανικό ξεκίνημα στο 2014 έκανε ο Αστέρας Τρίπολης. Οι Αρκάδες επικράτησαν εκτός έδρας με σκορ 2-0 του ΠΑΣ Γιάννινα, στην πρεμιέρα της 18ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

ΟΝΕ DIRECTION Στην κορυφή για τρίτη φορά (Φωτό+Βίντεο)

Από το καλό στο καλύτερο πηγαίνει η καριέρα των One Direction.
Στην κορυφή για τρίτη φορά

Το νέο άλμπουμ του νεανικού συγκροτήματος, με τίτλο «Midnight Memories», βρέθηκε στην κορυφή του αμερικανικού Billboard από την πρώτη εβδομάδα της κυκλοφορίας του.

Τα φαβορί για τις υποψηφιότητες των Όσκαρ του 2014 (Φωτό+Βίντεο)

Θα ανακοινωθούν οι υποψηφιότητες στις 16 Ιανουαρίου – Η τελετή στις 1 Μαρτίου 2014

Με το που μπήκε ο νέος χρόνος ξεκίνησαν και οι προβλέψεις για τα φετινά Όσκαρ καθώς οι επίσημες υποψηφιότητες θα ανακοινωθούν στις 16 Ιανουαρίου, δηλαδή μόλις σε δεκατρείς ημέρες.

Kesha: Σε κλινική αποτοξίνωσης λόγω διατροφικής διαταραχής (Φωτό+Βίντεο)

Ανέφερε δια του εκπροσώπου της ότι δεν θα είναι «διαθέσιμη» για τις επόμενες 30 ημέρες
Σε κέντρο αποτοξίνωσης προκειμένου να αντιμετωπίσει πρόβλημα διατροφικής διαταραχής, εισήχθη σήμερα η Αμερικανίδα τραγουδίστρια Kesha.

Απίστευτο σκάνδαλο: Το εξοχικό του Λιάπη χτίστηκε με κοινοτικά κονδύλια! στο Μεγάλο Χωριό Ευρυτανίας

Σε νέο απίστευτο σκάνδαλο εμπλέκεται ο Μιχάλης Λιάπης, λίγες ημέρες μετά τη σύλληψή του και καταδίκη του για τις πλαστές πινακίδες.

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του Εθνους της Κυριακής η εξοχική του κατοικία, ένας πολυτελές πετρόκτιστο σπίτι στο Μεγάλο Χωριό Ευρυτανίας

Beyonce: «Ήθελα να σας δείξω το σώμα μου!»Θέλησε να δώσει ένα μήνυμα στις γυναίκες που γέννησαν πρόσφατα

Η ποπ σταρ εξηγεί τον λόγο που «γδύνεται» στα νέα της video clips
Τον λόγο που «γδύνεται» στα νέα της video clips αποκάλυψε η Beyonce, μιλώντας σε ντοκιμαντέρ που αφορά τo νέο visual άλμπουμ της. «Ήθελα να σας δείξω το σώμα μου!» είπε η ποπ σταρ που εξήγησε ότι με αυτόν τον τρόπο θέλησε

Πούτιν: Για σκι στις ολυμπιακές πίστες του Σότσι με τον πρωθυπουργό Ντμίτρι Μεντβέντεφ

Λίγες μέρες μετά το σοβαρό ατύχημα του παγκόσμιου πρωταθλητή της F1, Μίκαελ Σουμάχερ, κάνοντας σκι, η είδηση ότι ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλάντιμιρ Πούτιν δοκίμασε τις ικανότητές του στο άθλημα, επισκεπτόμενος τις εγκαταστάσεις του Σότσι, όπου θα γίνουν οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες τον Φεβρουάριο, δεν μπορεί να μείνει ασχολίαστη.

Θριάσιο-- Με πολλαπλά κατάγματα ο Γιάννης Γιοκαρίνης έπειτα από τροχαίο

Ο αγαπημένος τραγουδιστής της δεκαετίας του '80 θα χρειαστεί μακρά και επώδυνη περίοδο αποθεραπείας
Με πολλαπλά κατάγματα, αλλά χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή του, νοσηλεύεται στο Θριάσιο νοσοκομείο ο τραγουδιστής Γιάννης Γιοκαρίνης, έπειτα από σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε την περασμένη Κυριακή.