Ποιο μέρος της Ελλάδας μάγεψε τους New York Times;

Οι έμπειροι και πολυταξιδεμένοι συντάκτες των New York Times έβαλαν στο μικροσκόπιο ποτάμια, λίμνες και παραθαλάσσιες περιοχές της Ευρώπης και δημιούργησαν μια λίστα με τα αγαπημένα τους μέρη δίπλα στο νερό. Συνολικά δέκα μέρη σε ευρωπαϊκούς προορισμούς- από την Ιταλία και την Αγγλία μέχρι τη Νορβηγία- συμπεριλήφθηκαν στο δημοσίευμα της εφημερίδας. Ανάμεσα τους συναντάμε και ένα ελληνικό νησί που ξεχωρίζει για την όμορφη ακτογραμμή του αλλά και για τις ιαματικές πηγές του.

Gumball 3000: Στη Μύκονο το ράλι της πολυτέλειας και των celebrities (foto-video)

Γαλαζοαίματοι, μεγιστάνες και celebrities με πολυτελή και μοναδικά αυτοκίνητα κάθε χρόνο διανύουν 3.000 χιλιόμετρα σε ένα road trip φιλανθρωπίας και... καλοπέρασης.

«Πράσινο φως» για τις εκδηλώσεις της αυγουστιάτικης πανσελήνου Ολόκληρος ο κατάλογος

Συνολικά 93 εκδηλώσεις, με ελεύθερη είσοδο, σε 115 αρχαιολογικούς χώρους, μνημεία και μουσεία σε όλη τη χώρα διοργανώνει το υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού για την πανσέληνο του Αυγούστου, που φέτος πέφτει στις 7/8.
Επιπλέον, 22 χώροι και μουσεία θα παραμείνουν ανοικτοί για το κοινό, χωρίς τη διοργάνωση εκδηλώσεων.
Το θέμα, όπως είθισται, συζητήθηκε σήμερα στο Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο (ΚΑΣ), τα μέλη του

Και το Despacito να βαρεθείς να ακούς, το βίντεο κλιπ θα συνεχίσεις να το βλέπεις..

Το Despacito είναι το χιτ του καλοκαιριού. Είτε αρέσει σε κάποιους, είτε όχι, αυτό είναι και θα βαρεθούν να το ακούν τους επόμενους μήνες. Βέβαια, μπορεί να βαρεθούν να το ακούν αλλά αποκλείεται να βαρεθούν να βλέπουν το βίντεο κλιπ στο οποίο πρωταγωνιστεί η

Τα διάσημα οπίσθια της Sara Underwood με φόντο τη Σαντορίνη

Η Sara Underwood είναι γνωστή για την αγάπη της για τη φύση και το περιβάλλον και συνηθίζει να φωτογραφίζεται με τα απολύτως απαραίτητα αλλά και πολύ συχνά χωρίς αυτά σε φυσικά τοπία, όπως βουνά, λαγκάδια, θάλασσες και ποτάμια.
Αυτή τη φορά, το πρώην «κουνελάκι» του Playboy βάλθηκε να ξετρελάνει τους Έλληνες θαυμαστές της.

Διαφημίζει με τον δικό της τρόπο το ελληνικό νησί.

Πατρινή πρόσφερε 1.300.000 ευρώ για να αγοραστεί πανάκριβο "όπλο" κατά του καρκίνου

Ένα θαύμα για τους καρκινοπαθείς συνέβη πρόσφατα στο ΠΓΝΠ. Το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο και ειδικότερα το Ιατρικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Πατρών πρόκειται να αποκτήσει μέσω δωρεάς γνωστής πατρινής, το PET/CT, ένα ειδικό μηχάνημα απεικονιστικής εξέτασης που δείχνει τη λειτουργία των διαφόρων ιστών και οργάνων.
Έως σήμερα οι ασθενείς της περιφέρειάς μας έπρεπε να μεταβούν στην Αθήνα για τη

ΗΠΑ: Δεκαέξι νεκροί από πτώση στρατιωτικού αεροσκάφους

Ποια είναι τα αίτια που έπεσε στις ΗΠΑ το αμερικανικό τροποποιημένο μεταγωγικό αεροσκάφος KC-130 του Στρατιωτικού Σώματος των Πεζοναυτών;
Τουλάχιστον 16 είναι οι νεκροί από την πτώση αμερικανικού τροποποιημένου μεταγωγικού αεροσκάφους KC-130 του Στρατιωτικού Σώματος των Πεζοναυτών, σε αγροτική περιοχή το βράδυ, στο Μισισίπι, σύμφωνα με δηλώσεις αξιωματούχου των υπηρεσιών αντιμετώπισης έκτακτης ανάγκης.

Το αεροπλανοφόρο Τζορτζ Μπους στο «Οικόπεδο 11» της Κύπρου – Σε ετοιμότητα για τη γεώτρηση

Ασπίδα προστασίας σε ενδεχόμενες τουρκικές προκλήσεις το αμερικανικό αεροπλανοφόρο Τζορτζ Μπους που πλέει στην περιοχή δίπλα στο “οικόπεδο 11”.
Στην περιοχή κοντά στο “Οικόπεδο 11” στο κοίτασμα Ονησίφορος πλέει από χθες το απόγευμα το αμερικανικό αεροπλανοφόρο Τζορτζ Μπους με τα συνοδευτικά του, σύμφωνα με πληροφορίες του ArmyNow.Net.