Yuliya Lasmovich-Η Ρωσίδα με τις «φονικές» καμπύλες

Είναι μοντέλο από τη Ρωσία... Πόσο ερωτικός συνδυασμός! Η Yuliya Lasmovich είναι η ζωντανή απόδειξη ότι η χώρα του Πούτιν εξάγει κατά κόρων τέτοια εξωτικά πλάσματα αφειδώς.
Η πανέμορφη Yuliya, έδειξε τις υπερ-σέξι καμπύλες της με ένα άκρως εφαρμοστό και αποκαλυπτικό φόρεμα που χάρη στις διαφάνειες αφήνει κάποια σημεία του σώματός της ακάλυπτα.

Η σέξι βοηθός του… Άγιου Βασίλη Στείλτε ευχές με κάρτες της Ana Braga

Πιστεύετε στον Άγιο Βασίλη; Αν όχι, τότε δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες και θα αναμένετε με προσμονή τα δώρα του! Προς το παρόν, θαυμάστε μια από τις… βοηθούς του, το μοντέλο του Playboy, Ana Braga η οποία γδύθηκε μπροστά από το φακό και παίρνει τις πιο γιορτινές της πόζες! Οι φωτογραφίες της 34χρονης θα κοσμήσουν Χριστουγεννιάτικες κάρτες- σε φωτογράφιση που έλαβε χώρα στο Λας Βέγκας.

Simon Cowell-Ο παρουσιαστής και η απολαυστική σύντροφός του

Ο «στρυφνός» κριτής του The X- Factor, Simon Cowell κρατάει μια μπύρα γιορτάζοντας έτσι το τέλος της σεζόν του σόου X-Factor, όπου συμμετέχει. Ο 56χρονος Βρετανός, κατά την αποχώρησή του από την εκπομπή, είχε στο πλευρό του και την εντυπωσιακή σύντροφό του, Lauren Silverman η οποία στέκει διακριτικά δίπλα του μέσα στο αποκαλυπτικό της φόρεμα που αναδεικνύει τα εξόφθαλμα προσόντα της.

Το μοντέλο Penelope Lopez τραβάει το σκοινί στα άκρα…

Οι άντρες που πλαισιώνουν και γνωρίζουν την Penelope Lopez, ξέρουν ότι η 30χρονη Αμερικανίδα, βρίσκεται εντός των ρινγκ σε αγώνες πάλης. Όχι, η ίδια δεν «τσαλακώνει» αυτό το υπέροχο πρόσωπο με γροθιές, απλά ενημερώνει τους θεατές για την εξέλιξη γύρων σε κάθε αγώνα- η ίδια είναι επαγγελματίας ring girl και μοντέλο.

«Ο Καλόσαυρος»: Μια πράξη καλοσύνης μπορεί ν’ αλλάξει τα πάντα ( picture+video )

Άφθονο γέλιο και συγκίνηση στην νέα τρυφερή ταινία, για μικρούς και μεγάλους, «Ο Καλόσαυρος» (Good Dinosaur), που βγαίνει στη μεγάλη οθόνη την Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου.
Τι θα συνέβαινε αν εκατομμύρια χρόνια πριν ο αστεροειδής που άλλαξε για πάντα τη ζωή στη Γη, άλλαζε πορεία και περνούσε ξυστά επιτρέποντας στους τεράστιους δεινόσαυρους να συνεχίσουν τη ζωή τους;

Μετάτρεψε το smartphone σου σε φωτόσπαθο Παίξε το νέο παιχνίδι της Google για τους οπαδούς του Star Wars

Λίγες μέρες έχουν μείνει για την πρεμιέρα του πολυαναμενόμενου «Star Wars: The Force Awakens» και η Google μαζί με τους παραγωγούς της ταινίας μας προετοιμάζουν μέσω του παιχνιδιού Lightsaber Escape, χάρη στο οποίο θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το smartphone σας ως φωτόσπαθο!
Για να παίξετε το παιχνίδι κάντε κλικ εδώ. Αφού θα σας δοθεί ένα μοναδικό URL,

Πώς ο Λεονάρντο ντι Κάπριο ξεγέλασε το θάνατο τρεις φορές

Ο σταρ ήρθε αντιμέτωπος με καρχαρία, με χαλασμένο αλεξίπτωτο και φλεγόμενο αεροπλάνο
Οι γάτες είναι εφτάψυχες και ο Λεονάρντο ντι Κάπριο σίγουρα έχει κάποια κοινά χαρακτηριστικά με τα συμπαθή αυτά τετράποδα. Ο διάσημος σταρ, ως ηθοποιός έχει βιώσει το «θάνατο» όπως στην ταινία Τιτανικός, αλλά όπως ο ίδιος εξομολογήθηκε στο περιοδικό Wired, έχει δει ουκ ολίγες φορές το… χάρο να του γνέφει στην πραγματική ζωή, αλλά πάντα κατάφερνε και τον ξεγελούσε.

Ο Μπιλ Κόσμπι περνάει στην αντεπίθεση Μηνύει τις γυναίκες που τον κατηγόρησαν για σεξουαλική κακοποίηση

Ο Μπιλ Κόσμπι μηνύει επτά από τις γυναίκες που τον έχουν κατηγορήσει για σεξουαλική επίθεση, λέγοντας ότι δημιούργησαν τις ιστορίες τους για να καταστρέψουν τη φήμη του και να του αποσπάσουν χρήματα.
Οι μηνύσεις αφορούν την Ταμάρα Γκριν, την Τερέζα Σερίγκνις, την Λίντα Τρέιτζ,την Λουίζα Μόριτζ, την Μπάρμπαρα Μπόουμαν, την Τζόαν Ταρσίς και την Άντζελα Λέσλι, που επίσης έχουν καταθέσει αγωγές κατά του κωμικού.

Ο ηθοποιός Edward Norton συγκέντρωσε 387.000 δολάρια για Σύρο πρόσφυγα

Η συγκινητική ιστορία του Σύρου πρόσφυγα που έχασε τη γυναίκα του και την κόρη του στον πόλεμο, προκάλεσε έντονα συναισθήματα σε ανθρώπους από όλο τον κόσμο. Ένας από αυτούς, ήταν και ο διάσημος ηθοποιός Edward Norton, ο οποίος όπως ανέφερε, η ιστορία του πρόσφυγα του έφερε δάκρυα στα μάτια, καταφέρνοντας να συγκεντρώσει το ποσό των 387.000 δολαρίων.
Η ιστορία του Σύρου, έγινε γνωστή μέσω της σελίδας στο Facebook, Humans of New York όπου φιλοξενεί ιστορίες αγνώστων.

Marina Vovchenko-Ημίγυμνη γιόγκι με ξυρισμένο κεφάλι «ρίχνει» το Instagram

Η 34χρονη Ρωσίδα μητέρα τριών παιδιών με το κορμί-λαμπάδα
Με αυτό το καλλίγραμμο και ευλύγιστο σώμα δύσκολα πιστεύει κανείς ότι αυτή η γυναίκα είναι μητέρα τριών παιδιών.
Η 34χρονη Ρωσίδα με το ξυρισμένο κεφάλι έχει προκαλέσει αίσθηση στο διαδίκτυο με τις ημίγυμνες στάσεις γιόγκα που μοιράζεται στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η… φιλάνθρωπος Victoria Barbara Το κορίτσι με το αψεγάδιαστο κορμί

Και καυτή και φιλάνθρωπος. Έτσι, τουλάχιστον αυτοχαρακτηρίζεται το κορίτσι στις παρακάτω φωτογραφίες που ακούει στο όνομα Victoria Barbara.
Μεταξύ των πολλών άλλων προσόντων της, η σέξι μελαχρινή με το αψεγάδιαστο κορμί είναι μοντέλο, ειδική στον χώρο του fitness και παραγωγός.

kaitlin Harasta - Η αυστραλέζα καλλονή που ζει το δικό της lifestyle

Το μοντέλο Kaitlin Harasta σπάνια κάθεται άπραγη, είναι μονίμως με μια βαλίτσα στο χέρι, έτοιμη να ζήσει όποια περιπέτεια την περιμένει εκεί όπου έχει αποφασίσει.
Καλοκαιρινοί προορισμοί, πολυτελή ιστιοπλοϊκά, μαγιό, θάλασσα, πάρτι και κοριτσίστικα καμώματα είναι τα θέματα των εικόνων που ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η αυστραλέζα καλλονή.

Η Βραζιλιάνα «Miss Bumbum», Claudia Alende...με τους χυμώδεις γλουτούς

Η αναπληρωματική «Miss Bumbum» Claudia Alende, με τα υπέροχα γαλάζια μάτια και τα πλούσια κάλλη, μαγνητίζει τα βλέμματα πάνω στο πιο καυτό σημείο του κορμιού της.

Μάτια και σώμα που σε μαγνητίζουν Το μοντέλο Lisa Dillon ξέρει πώς να εξάπτει τη φαντασία - φωτογραφίες

Σε συνέντευξή της, αυτό το πανέμορφο μοντέλο, είχε πει ότι αυτό που πρέπει να κάνει ένας άντρας για να νιώσει σέξι, είναι να την ξαφνιάσει αγκαλιάζοντάς την από πίσω, και της δώσει ένα παθιασμένο φιλί.
Η Lisa Dillon, η εκθαμβωτική καλλονή, χρωστά τα πανέμορφα γονίδιά της στην ιδιαίτερη μίξη του DNA της- είναι μισή από τις Φιλιππίνες και μισή από τη Γερμανία. Απλά απολαύστε την!

Ο Γεωργιάδης προσπάθησε να μπει στο «Αλ Τσαντίρι»

Στο στούντιο όπου παίζεται ζωντανά η εκπομπή του Λάκη Λαζόπουλου, έφτασε πριν λίγη ώρα ο Άδωνις Γεωργιάδης, ζητώντας να μπει μέσα.
«Έφθασα...» έγραψε στο λογαριασμό στο Twitter μαζί με μια φωτογραφία από το εξωτερικό του θεάτρου.
Ωστόσο, όπως ανέφερε ο ίδιος δεν του επετράπη η είσοδος: «Ο κ. Λαζόπουλος αρνείται να μου δώσει τον λόγο στην εκπομπή του.

Η πανέμορφη Μαριάννα Δοξαστάκη είναι η νέα Μις Κρήτη

Η Μαριάννα Δοξαστάκη από την Ιεράπετρα είναι η νέα Μις Κρήτη 2015 και κατάφερε να διακριθεί στον 36ο Παγκρήτιο διαγωνισμό ομορφιάς, το βράδυ του Σαββάτου, στο Ηράκλειο
Η ωραία Μαριάννα, γράφει το cretalive.gr ξεχώρισε από τις συνυποψήφιες της και κατάφερε να κατακτήσει τον τίτλο.