Στον «αέρα» το ντοκιμαντέρ για τα τρία χρόνια από τη δολοφονία Γκιόλια


Στο ντοκιμαντέρ μπορεί κανείς να δει αποσπάσματα από τις διηγήσεις ανθρώπων, όπως ο Περικλής Γκιόλιας...

Στον «αέρα» έβγαλε σήμερα το troktiko, το πλήρες ντοκιμαντέρ, διάρκειας περίπου 70 λεπτών, για τα τρία χρόνια από τη δολοφονία του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια.

Eίδήσεις-Νews-Eλλάδα-World:Νέα βλάβη σε ιαπωνικό Dreamliner

Στο αεροδρόμιο Λόγκαν της Βοστόνης αναγκάστηκε να επιστρέψει χθες αεροσκάφος Boeing τύπου 787 Dreamliner της Ιαπωνικής εταιρείας Japan Airlines, μετά από την ενεργοποίηση ένδειξης βλάβης στο μηχανικό σύστημα, μετέδωσε το πρακτορείο Ρόιτερς.
«Ο πιλότος αποφάσισε προληπτικά να γυρίσει το αεροσκάφος πίσω στη Βοστόνη», δήλωσε στο Ρόιτερς ο εκπρόσωπος του αεροδρομίου Ρίτσαρντ Γουόλς.

Scarlett Johansson: Στα γυρίσματα της νέας της ταινίας, «Chef»

Η «Chef» είναι μια indie κωμωδία, την οποία σκηνοθετεί ο Jon Favreau και η 29χρονη Johansson υποδύεται το ερωτικό αντικείμενο του πόθου του άνεργου, άφραγκου και απελπισμένου σεφ της ιστορίας.
Στα γυρίσματα της νέας της ταινίας, «Chef», εθεάθη η αμερικανίδα ηθοποιός Scarlett Johansson, η οποία εμφανίζεται με μαύρη περούκα και αφέλειες

O Justin Bieber «χτύπησε» τατουάζ το... μάτι της μαμάς του

«Η μαμά πάντα βλέπει ;)», έγραψε ο νεαρός ποπ σταρ
Έδωσε άλλη διάσταση στη φράση «έχω τα μάτια μου πάνω σου» ο Justin Bieber μετά από το 16ο τατουάζ που αποφάσισε να προσθέσει στη «συλλογή» που έχει στο κορμί του.

«Κόψτε τις μαλ...» είπε η Rihanna στους θαυμαστές της

Της πέταξαν πατατάκια, επειδή τους έστησε!
Το έκανε μια και δεν είπαν τίποτα, δύο… το ίδιο, αλλά μιας και η Rihanna φαίνεται ότι δε βάζει μυαλό και εξακολουθεί να αργεί να βγει στη σκηνή, είπαν οι ίδιοι οι θαυμαστές της να της δείξουν –επιτέλους- την ενόχλησή τους!

Και τότε ήταν που ακούστηκε στο μικρόφωνο να λέει το είδωλό τους «κόψτε τις μαλακίες» την ώρα που κάποιοι από το κοινό που είχε συγκεντρωθεί το βράδυ της Τρίτης στο Manchester της πετούσαν πατατάκια και άλλα φαγώσιμα.

Προσοχή τι γράφετε στο Facebook για να μη σας χτυπήσει την πόρτα η... αστυνομία!

Πολλές φορές ένα αστείο μπορεί να καταλήξει σε περιπέτεια. Όπως ακριβώς έγινε και τον Ντάνιελ Μπάγκερτ έναν 28χρονο γερμανός.

Ο Ντάνιελ κάλεσε πρόσφατα μέσω Facebook για αστείο μερικούς φίλους του να κάνουν βόλτα γύρω από μια μυστική εγκατάσταση της αμερικανικής Υπηρεσίας Εθνικής Ασφαλείας (NSA). Προς μεγάλη του έκπληξη, η γερμανική αστυνομία κτύπησε λίγες ημέρες μετά την πόρτα του. Είχε ειδοποιηθεί από τις αμερικανικές αρχές.

Aσία-Ειδήσεις-News:Μυστηριώδεις ατμοί στο πυρηνικό εργοστάσιο της Φουκουσίμα

Ατμοί αναδύονται από το κατεστραμμένο κτίριο, που στεγάζεται ο τρίτος αντιδραστήρας στο πυρηνικό εργοστάσιο της Φουκουσίμα.

Την ανακοίνωση έκανε η διαχειρίστρια εταιρεία.

Τα επίπεδα ραδιενέργειας δεν έχουν μεταβληθεί.

Ο εκπρόσωπος της εταιρείας υπογράμμισε πως δεν πρόκειται για μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης.