Δραματική προσθαλάσσωση σε αεροπορική επίδειξη

Μπροστά στα μάτια δεκάδων ανθρώπων και στην προσπάθεια του πιλότου να το προσθαλασσώσει λόγω βλάβης, το μικρό αεροσκάφος ανατράπηκε και άρχισε να βυθίζεται. Άνθρωποι που παρακολουθούσαν την αεροπορική επίδειξη στο Κεντ, έσπευσαν και έβγαλαν τραυματισμένο αλλά σώο τον πιλότο.

Safe Water Sports: Πώς να απολαύσουμε τη θάλασσα με ασφάλεια

Όταν πρόκειται για την ασφάλειά μας στη θάλασσα το Safe Water Sports, το μη-κερδοσκοπικό σωματείο που μετρά μόλις έναν χρόνο λειτουργίας, αναλαμβάνει να μας ενημερώσει για θέματα ασφάλειας και πρόληψης των ατυχημάτων μέσα από την πληθώρα δράσεων και events που διοργανώνει, το site του αλλά και τη λεπτομερέστατη εφαρμογή για κινητά που έχει δημιουργήσει.

Στην ιστιοπλοΐα το πέμπτο ελληνικό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς

Από την ιστιοπλοΐα θα έρθει σήμερα το πέμπτο μετάλλιο για την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.
Οι Παναγιώτης Μάντης και Παύλος Καγιαλής από την κούρσα της Τρίτης εξασφάλισαν μια θέση στο βάθρο και το μόνο που απομένει πλέον είναι να δουν το χρώμα του μεταλλίου στην κατηγορία των 470.
Μετά την ταλαιπωρία της Δευτέρας από τα τερτίπια του καιρού, οι δύο Έλληνες ιστιοπλόοι είχαν καταπληκτική παρουσία στην 8η,

Στην Κούβα γιορτάζει τα 58α γενέθλιά της η «βασίλισσα της ποπ»

Η Μαντόνα, η «βασίλισσα της ποπ», γιορτάζει σήμερα τα 58α γενέθλιά της στην Αβάνα, όπου έφτασε αργά το βράδυ της Δευτέρας συνοδευόμενη από συγγενείς και φίλους, όπως αποκάλυψαν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.
Η επίσημη κουβανική εφημερίδα Granma δεν παρέλειψε να αφιερώσει ένα άρθρο της στην Μαντόνα.

47 χρόνια πριν, το Woodstock προσπάθησε να αλλάξει τον κόσμο foto video

“Όλοι αυτοί οι χίπις χόρευαν πιστεύοντας ότι ο κόσμος πρόκειται να αλλάξει, κάποια ημέρα” σχολίασε ο Πιτ Τάουνσεντ των The Who για το μουσικό τριήμερο που, 47 χρόνια πριν, θέλησε να αλλάξει την πραγματικότητα.
“Ως κυνικός Άγγλος που ήμουν, περιφερόμουν ανάμεσά τους, θέλοντας να φτύσω τους περισσότερους από αυτούς, κάνοντάς τους να συνειδητοποιήσουν ότι τίποτε δεν άλλαξε και τίποτε δεν πρόκειται να αλλάξει.

Το πιο χαριτωμένο πλάσμα του βυθού μοιάζει με χταπόδι αλλά δεν είναι

Στην αρχή ούτε οι επιστήμονες του ερευνητικού σκάφους E/V Nautilus δεν κατάλαβαν τι ήταν αυτό που εντόπισαν, στα ανοιχτά της Καλιφόρνια. Είτε χταπόδι, είτε καλαμάρι, το πλάσμα με τα κοντά πλοκάμια και τα πεταχτά μάτια, είναι ένα από τα πιο χαριτωμένα του βυθού...