Στρατούλης: Ούτε περικοπές συντάξεων ούτε αυξήσεις ορίων ηλικίας

Κατηγορηματικά αποκλείει νέες μειώσεις στις κύριες ή τις επικουρικές συντάξεις, καθώς και αυξήσεις των ορίων ηλικίας ο αναπληρωτής υπουργός Δ. Στρατούλης.
Κατηγορηματικά αποκλείει νέες μειώσεις στις κύριες ή τις επικουρικές συντάξεις, καθώς και αυξήσεις των ορίων ηλικίας, με σημερινή του δήλωση, ο αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων Δημήτρης Στρατούλης.

Συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με την Γερμανίδα ευρωβουλευτή Σκά Κέλερ

Την γερμανίδα ευρωβουλευτή Σκα Κέλερ με την οποία βρέθηκε αντίπαλος στην κούρσα για την προεδρία της Κομισιόν δέχθηκε στο Μαξίμου ο Αλ. Τσίπρας.
Την γερμανίδα ευρωβουλευτή Σκα Κέλερ  και Αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Ομάδας των Πρασίων ,με την οποία βρέθηκε «αντίπαλος» στην κούρσα για την προεδρία της Κομισιόν δέχθηκε στο Μαξίμου ο Αλ. Τσίπρας.

Ακτιβίστριες ήπιαν ούζο και χόρεψαν συρτάκι γυμνόστηθες έξω από τη γερμανική Βουλή

Την ώρα που ήταν σε εξέλιξη η ψηφοφορία για την παράταση του ελληνικού προγράμματος -Είπαν «όχι» στην ανθελληνική καμπάνια της Bild
Προτάσσοντας τα στήθη τους τρεις ακτιβίστριες, πρώην μέλη της Femen, διαδήλωσαν την Παρασκευή στο Βερολίνο, υπέρ της Ελλάδας,

Πάγωσαν μέχρι και τα κύματα στο νησί του «Μόμπι Ντικ», το Ναντάκετ, στη Μασαχουσέτη - Δείτε φωτογραφίες

Μετατρέπονται σε μια «τεράστια γρανίτα» πριν φτάσουν στην ακτή
Στους -7 βαθμούς Κελσίου «πάγωσαν» μέχρι και τα κύματα στο νησί του «Μόμπι Ντικ», το Ναντάκετ, της Μασαχουσέτης.

Ένας Αμερικανός φωτογράφος και σέρφερ -ο Jonathan Nimerfroh- κατάφερε να απαθανατίσει τις παρακάτω, μοναδικές εικόνες, στις οποίες απεικονίζεται μεγάλα κύματα να παγώνουν καθώς φτάνουν στην ακτή, στη ανατολική πλευρά του νησιού.

Το τηλεφώνημα Τσίπρα που διέκοψε την τηλεοπτική συνέντευξη Βαρουφάκη

Πώς ο πρωθυπουργός διέκοψε προσωρινά τη συνομιλία του Γιάνη Βαρουφάκη με τον Γιώργο Παπαδάκη - «Θα πρέπει να διακόψουμε» είπε ο υπουργός στον δημοσιογράφο, «γιατί με καλεί ο πρωθυπουργός» - «Πες του, ότι δεν μπορείς να μιλήσεις τώρα, ότι είσαι με τον Παπαδάκη» αστειεύτηκε ο δημοσιογράφος

Η κυβέρνηση αναζητά λύσεις ρευστότητας

Με ιδιαίτερα δύσκολο γρίφο παρομοιάζουν κυβερνητικοί παράγοντες τον τρόπο κάλυψης των χρηματοδοτικών αναγκών της χώρας. Η λύση θα πρέπει να βρεθεί άμεσα, καθώς οι κάλυψη των αναγκών δεν μπορεί να περιμένει μέχρι τα τέλη Απριλίου, όταν αναμένεται να εκταμιευθούν τα πρώτα χρήματα από τη δόση.

Ποια νομοσχέδια θα φέρει προς ψήφιση η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ άμεσα

Σε μια προσπάθεια να κλείσει τα εσωκομματικά η κυβέρνηση προχωρά στην κατάθεση των πρώτων νομοθετημάτων στη Βουλή.
Σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες η αρχή θα γίνει με την κατάθεση του νομοσχεδίου για τις ρυθμίσεις ληξιπρόθεσμων οφειλών σε 100 δόσεις .

Γερμανία: «Ναι» της Bundestag για την παράταση της ελληνικής δανειακής σύμβασης

«Πράσινο φως» για την παράταση της ελληνικής δανειακής σύμβασης έδωσε η Κάτω Βουλή της Γερμανίας, με μια άνευ προηγουμένου πλειοψηφία. Εκ των 587 βουλευτών που ψήφισαν, υπέρ τάχθηκαν 542, κατά 32 βουλευτές, ενώ απείχαν 13 βουλευτές.

Bloomberg- Βαρουφάκης: Είμαστε κόμμα της ριζοσπαστικής Αριστεράς, με ατζέντα που μοιάζει με μεταρρυθμιστή δικηγόρου πτώχευσης VIDEO

Η φράση ανήκει στον Γιάνη Βαρουφάκη. Σε συνέντευξη του στο Bloomberg, ο Έλληνας Υπουργός Οικονομικών, έριξε ξανά τη μπάλα στην ΕΚΤ δηλώνοντας ότι υπολογίζει πως η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ) θα βοηθήσει την Ελλάδα να αποφύγει τη χρεοκοπία τον επόμενο μήνα, όταν δεν θα έχει χρήματα για να εξυπηρετήσει το χρέος της.

Αν η Ελλάδα βγει από την ευρωζώνη θα ξεκινήσει σπέκουλα για το ποια χώρα θα ακολουθήσει, δηλώνει ο Μοσκοβισί

Η έξοδος οποιασδήποτε χώρας από την Ευρωζώνη θα έθετε το ερώτημα «ποια θα είναι η επόμενη;», δήλωσε ο Επίτροπος της ΕΕ για Οικονομικές και Χρηματοπιστωτικές Υποθέσεις Πιερ Μοσκοβισί σε γερμανικό ραδιοφωνικό σταθμό, λίγο πριν την ψηφοφορία στη γερμανική Βουλή για την παράταση της βοήθειας στην Ελλάδα.

NY Times: Σκληρή αγάπη από Λαγκάρντ ενώ φωνές στο ΔΝΤ ζητούν αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους

Σκληρή αγάπη (tough love) για την Ελλάδα, ήταν ο τίτλος του δημοσιεύματος της New York Times. Αναφέρεται στον σκεπτικισμό με τον οποίο η Κριστίν Λαγκάρντ αντιμετωπίζει το πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων της νέας ελληνικής κυβέρνησης, αλλά και στη διάσταση απόψεων εντός του ΔΣ του ΔΝΤ, για το πρόγραμμα διάσωσης της Ελλάδας.

Γ. Βαρουφάκης: Η συμφωνία ήταν ''φύλλο συκής'' για το τέλος του Μνημονίου (Video) "Δεν τελείωσε τίποτα, όλα είναι ένας διαρκής αγώνας και διαπραγμάτευση"

"Η συμφωνία που υπεγράφη είναι το τέλος του Μνημονίου. Τα Μνημόνια είναι συνονθύλευμα παρανομιών" δήλωσε ο Γ. Βαρουφάκης διευκρινίζοντας ότι η 4μηνη συμφωνία ήταν "φύλλο συκής" για να τελειώσει το Μνημόνιο και αποτελεί ουσιαστικά ένα μεταρρυθμιστικό κείμενο που το αντικατέστησε. "Δεν έχουμε επέκταση, αλλά κατάργηση του Μνημονίου.