Charlotte McKinney: Δείτε την επόμενη Kate Upton ( picture+video )

“Εγώ δεν συγκρίνω τον εαυτό μου με την Kate Upton. Πιστεύω ότι είμαστε δυο διαφορετικοί άνθρωποι αλλά ομολογώ ότι θαυμάζω όσα έχει κάνει μέχρι τώρα. Εχει καταφέρει καταπληκτικά πράγματα”
Στο φακό του σταρ φωτογράφου Terry Richardson και μόνο με τα μαύρα της σέξι εσώρουχα πόζαρε η χυμώδης Charlotte McKinney, την οποία στην Αμερική ήδη εδώ και πολύ καιρό χαρακτηρίζουν ως την “επόμενη Kate Upton”.

Μενεγάκη σε Λάτσιο: Δεν θα βγάλεις τα παιδιά μας από το σπίτι τους

Να γράψουμε τη βίλα στα τρία παιδιά - Λάτσιος: Να βγει στον πλειστηριασμό για να πάρω τα λεφτά μου
Αγριες διαστάσεις έχει πάρει η δικαστική διαμάχη μεταξύ της πιο διάσημης Ελληνίδας παρουσιάστριας και του διευθυντή Προγράμματος του ANT1.

Δείτε την Ελεονώρα Μελέτη να «δαμάζει» και πάλι τα κύματα

H επιστροφή της πάνω στη σανίδα ήταν για την Ελεονώρα Μελέτη το πιο χαρμόσυνο γεγονός. Η παρουσιάστρια ταλαιπωρήθηκε πολύ την προηγούμενη χρονιά με τη μέση της, αφού ζούσε καθημερινά με αφόρητους πόνους.

Tα... υπονοούμενα του Jay Ζ για νέα εγκυμοσύνη της Beyonce

Ο 44χρονος ράπερ ενώ βρισκόταν στη σκηνή άλλαξε τους στίχους ενός τραγουδιού προσθέτοντας τον εξής στίχο: «Είναι έγκυος, περιμένει ένα ακόμη παιδί» - Ήταν άραγε αυτός ο τρόπος ώστε ο Jay Z να ανακοινώσει ότι η Beyonce περιμένει και δεύτερο παιδί; 
Τι κι αν οι φήμες ότι Beyonce και Jay Z χωρίζουν... οργίαζαν;

Ζευγάρι η Τζένιφερ Λόρενς με τον τραγουδιστή των Coldplay

Έκαναν την πρώτη δημόσια κοινή τους εμφάνιση το βράδυ της περασμένης Πέμπτης στο Λος Άντζελες
Το νέο του καυτό ζευγάρι απέκτησε τα τελευταία 24ωρα το Χόλιγουντ καθώς, σύμφωνα με την New York Post, η Τζένιφερ Λόρενς και ο τραγουδιστής Κρις Μάρτιν είναι πλέον μαζί.

Ashley Sky: Τα στιγμιότυπα που ανάβουν «φωτιές» στο Instagram

.. Η Ashley Sky είναι ένα από τα πιο ποθητά μοντέλα του εξωτερικού. Λατρεύει τη δουλειά της και ειδικότητά της είναι να βγαίνει κάθε φορά και πιο σέξι!
Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δε, δίνει ρεσιτάλ. Πάρε μια γεύση...

Αλ. Τσίπρας: «Ποια είναι η μαφία που κυβερνά; Ασυλία τέλος...» "Η ΕΡΤ θα ελέγχεται από τον λαό, όχι από την κυβέρνηση"

«Δέχτηκα και εγώ απειλές» η καταγγελία - σοκ από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος έστειλε μήνυμα για το τέλος της ασυλίας εκείνων που οδήγησαν τη χώρα στη χρεοκοπία.

Με κατηγορηματικό τρόπο ο Αλέξης Τσίπρας ξεκαθάρισε προς όλες τις κατευθύνσεις, για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ... έρχεται στην εξουσία για να κυβερνήσει και να δώσει πνοή στην ελληνική οικονομία, αλλά κυρίως ελπίδα, προοπτική και λύσεις ουσιαστικές στα προβλήματα των πολιτών της χώρας.

Μουντομπάσκετ ΄14: ΗΠΑ ή Σερβία η νέα παγκόσμια πρωταθλήτρια;

Η ώρα της στέψης έφτασε - Οι αήττητοι Αμερικανοί είναι το φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου - Οι Σέρβοι δεν θα πέσουν αμαχητί - Ο Σιζέφσκι ποντάρει στα αθλητικά προσόντα των παιχτών του και ο Τζόρτζεβιτς στον ώριμο Μίλος Τεόντοσιτς
Η ώρα του τελικού για το Μουντομπάσκετ της Ισπανίας έφτασε με τη συμμετοχή ενός ξεκάθαρου φαβορί (ΗΠΑ) και ενός ατσουάιντερ (Σερβία) που όμως μόνο αμελητέα ποσότητα δεν μπορεί να θεωρηθεί.

Ανεξαρτησία Σκωτίας: Προβάδισμα του «Ναι» με 54%

Η δημοσκόπηση διενεργήθηκε για λογαριασμό της εφημερίδας Telegraph, ωστόσο δημοσιεύτηκε ως πρώτο θέμα στην πρώτη σελίδα της Sunday Times, πριν την επίσημη δημοσίευσή της, μεταδίδει το πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς.

Στήθος με στήθος το «ναι» και το «όχι» στη Σκοτία

Λίγες ημέρες πριν από το δημοψήφισμα για την παραμονή ή μη της Σκοτίας στο Ηνωμένο Βασίλειο δύο νέες δημοσκοπήσεις έρχονται στη δημοσιότητα, οι οποίες καταδεικνύουν ότι η ψηφοφορία θα εξελιχθεί σε ντέρμπι.

Το προγραμματικό συμβόλαιο του ΣΥΡΙΖΑ - Η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ (Video)

Ο Αλέξης Τσίπρας στη ΔΕΘ παρουσίασε το Εθνικό Σχέδιο Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ που περιλαμβάνει τους τέσσερις μεγάλους πυλώνες για την αντιστροφή της κοινωνικής και οικονομικής αποδιάρθρωσης, την ανόρθωση της οικονομίας και την έξοδο από τη κρίση: