Πολιτικοί με real estate-καταθέσεις-μετοχές


Τα πόθεν έσχες συνολικά 508 υπόχρεων πολιτικών αναρτήθηκαν στον διαδικτυακό τόπο της Βουλής και θα παραμείνουν για έναν μήνα και συγκεκριμένα μέχρι την 11η Ιανουαρίου 2013.

Δείτε αναλυτικά
..

Μπερλουσκόνι: «Η Μέρκελ κόντεψε να οδηγήσει την Ελλάδα σε εμφύλιο»


Στην αντεπίθεση πέρασε την Τρίτη ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι, μετά τις επικρίσεις που δέχθηκε από ευρωπαίους ηγέτες με αφορμή την επιστροφή του στην ιταλική πολιτική σκηνή και την ανακοίνωση της πρόθεσής του να ξαναδιεκδικήσει την ηγεσία της Ιταλίας. Ο πρώην Πρωθυπουργός κατηγόρησε τον Μόντι ότι.

ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ PLANET STARS ΑΠΟ ΤO ETHNOS.GR

ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ PLANET STARS ΑΠΟ ΤO ETHNOS.GR
..

Είκοσι Έλληνες καλλιτέχνες τραγουδούν για τα παιδιά


Στο ΟΑΚΑ το βράδυ, είκοσι και πλέον καλλιτέχνες δίνουν μια μεγάλη συναυλία αγάπης υπέρ των δράσεων του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής, για τα ανασφάλιστα παιδιά και τα παιδιά με αναπηρία, καθώς και γιορτάζουν την Παγκόσμια Ημέρα του Παιδιού..

Αυστραλία Μελβούρνη Jennifer Lopez στο πλαίσιο της Dance Again World..


Η Jennifer Lopez ήταν εκθαμβωτική μέσα στο λευκό της σύνολο με το οποίο περπάτησε στο κόκκινο χαλί στη Rod Laver Arena της Μελβούρνης της Αυστραλίας το βράδυ της Τρίτης.

Εμμα Γουάιτχεντ 7χρονη νίκησε τη λευχαιμία με τον ιό του AIDS!


Η συγκλονιστική ιστορία της 7χρονης Έμμα Γουάιτχεντ έφερε στο φως της δημοσιότητας μια νέα επαναστατική τεχνική για την αντιμετώπιση της λευχαιμίας, την οποία εφάρμοσαν οι γιατροί στη μικρή ασθενή από την Φιλαδέλφεια, αφήνοντας ελπίδες σε εκατοντάδες χιλιάδες ασθενείς με λευχαιμία σε ολόκληρο τον κόσμο..

Δίκη για την δολοφονία των αστυνομικών: «Μακάρι να υπήρχε θανατική ποινή».....Βίντεο: Το ξέσπασμα των γονιών των δύο αδικοχαμένων αστυνομικών

Σε φορτισμένη ατμόσφαιρα, ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, η δίκη για τη διπλή δολοφονία των αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ, τον Μάρτιο του 2011 στου Ρέντη, η οποία θα συνεχιστεί την Πέμπτη..

Οι Βρετανοί αποφασίζουν την Πέμπτη για την Αντωνία Ηλία


Την Πέμπτη αναμένεται η απόφαση από το ανώτατο βρετανικό δικαστήριο για την έκδοση ή μή της εμπλεκόμενης στην υπόθεση του παραδικαστικού κυκλώματος, Αντωνίας Ηλία..

To κόκκινο κρασί της Κρήτης δεύτερο στα 100 καλύτερα του κόσμου


Μια μεγάλη διάκριση απέσπασαν τα κρασιά της Κρήτης.
Η Jancis Robinson η πιο σημαντική κριτικός οίνου στον κόσμο, παρουσίασε στους Financial Times τα 100+ καλύτερα κόκκινα κρασιά της χρονιάς.Σε αυτή τη λίστα το δεύτερο καλύτερο κρασί για φέτος είναι Κρητικό..

Καμμένος για Μανώλη: Η αποστασία αρχίζει με τους επαγγελματίες (upd)

Tην άμεση απάντηση του προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνου Καμμένου προκάλεσαν οι καταγγελίες του στελέχους του κόμματος Γιάννη Μανώλη στον ΣΚΑΪ.

«Η αποστασία αρχίζει πάντα με τους επαγγελματίες τύπου Μανώλη. ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ....ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ» δήλωσε ο κ. Καμμένος μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter..

Μανώλης: Λαγός ο Καμμένος – αυτός έδωσε το non paper στον Παπούλια


Στην καταγγελία ότι το ανυπόγραφο non paper έγγραφο στα μέσα Μαίου -που έκανε λόγο για ψήφο ανοχής των ΑΝΕΛ σε περίπτωση εθνικού κινδύνου- όντως δόθηκε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας από τον Πάνο Καμμένο προέβη μέσω του ΣΚΑΪ το στέλεχος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Γιάννης Μανώλης..

Finally they both have time for a date night! X Factor winning judge Nicole Scherzinger and beau Lewis Hamilton look extremely loved up as pair attend premiere

They have been seen together just a handful of times in the past few months but with the X Factor done and dusted Nicole Scherzinger finally has some time to spend with her boyfriend Lewis Hamilton.

The pair were looking very loved up as they attended the Jack Reacher premiere in Leicester Square on Monday night..

Do spare us the self-pity, Sheila


Until they tried to present themselves as victims, I had a scintilla of sympathy for the Australian disc jockeys consumed by the fall-out from their prank phone call to the hospital treating Kate Middleton.

They weren’t to know that their crass stunt would end so catastrophically in the death of a dedicated nurse and devoted mother..

Pity the family. . . and not the DJs: MP Keith Vaz attacks hospital for failing to offer help to nurse's grieving relatives


Keith Vaz demanded a full inquiry into Jacintha Saldanha's death after meeting her husband and two teenage children at the House of Commons..