Τέλος της αναμέτρησης. Ο Ολυμπιακός νικά με 3-2 εκτός έδρας την Άρσεναλ!!!!! (Φωτό+Βίντεο)

Με τρεις γκολάρες-κανονιές (Πάρντο, Φορτούνης, Φινμπόγκασον) ο μεγάλος Ολυμπιακός... πυρπόλησε το Emirates, κέρδισε 3-2 την Άρσεναλ κι έγινε μεγάλο φαβορί για την 2η θέση των ομίλων! Επική εμφάνιση από τους «ερυθρόλευκους». ΜΑΤ Σίλβα σε Βενγκέρ! 

Πολύ γέλιο: Πάπια-κακός μπελάς επιτίθεται σε γάτα - Το αποτέλεσμα θα σας... εκπλήξει (Βίντεο)

Το γύρο των Social Media κάνει το βίντεο με την... "αναμέτρηση" μίας γάτας και μίας... γενναίας πάπιας που βάλθηκε να χαλάσει τη... μεσημεριανή σιέστα του αιλουροειδούς.

Το αποτέλεσμα του πραγματικα αστείου βίντεο θα σας εκπλήξει!

Διμερείς συνομιλίες με την Πρόεδρο της Βραζιλίας και τον Πρόεδρο του Ισημερινού

Στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, είχε σήμερα συνάντηση με την Πρόεδρο της Βραζιλίας Ντίλμα Ρούσεφ. Αντικείμενο της μεταξύ τους συζήτησης ήταν η ενίσχυση της οικονομικής συνεργασίας ανάμεσα στις δύο χώρες,

Συνάντηση του πρωθυποργού Α. Τσίπρα με τον Πρόεδρο της Κύπρου

Στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Κύπρου Ν. Αναστασιάδη. Στο πλαίσιο της συνάντησης επιβεβαιώθηκε η κεντρική σημασία του συντονισμού και της συνεργασίας Ελλάδας και

Συνάντηση του πρωθυπουργού Α. Τσίπρα με τον Πρόεδρο της Αιγύπτου

Ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Αιγύπτου Αμπτέλ Φατάχ Αλ Σίσι.  Στην συνάντηση αναδείχτηκε και από τις δύο πλευρές η στρατηγική σημασία της συνεργασίας Ελλάδας Αιγύπτου.

Συνάντηση του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον Πρωθυπουργό της Αλβανίας Έντι Ράμα

Συνάντηση του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον Πρωθυπουργό της Αλβανίας Έντι Ράμα

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η συνάντηση του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον Αλβανό ομόλογό του Έντι Ράμα. Ο Πρωθυπουργός υπογράμμισε την σημασία επίλυσης των εκκρεμών ζητημάτων ανάμεσα στις δύο χώρες, στην βάση του διεθνούς δικαίου και σε πνεύμα αμοιβαίου σεβασμού.

Παραπέμπονται Σε δίκη 35 άτομα για τα θαλασσοδάνεια του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου Όλα τα ονόματα

Ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων αναμένεται να δικαστούν 35 συνολικά άτομα που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση των δανείων του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.

Οι κατηγορούμενοι θα λογοδοτήσουν για τα αδικήματα της απιστίας και της απάτης με τις επιβαρυντικές διατάξεις του ν. 1608/50 περί καταχραστών του δημοσίου, καθώς και του ξεπλύματος βρόμικου χρήματος.

Συνάντηση Κάστρο - Ομπάμα με την άρση του εμπάργκο στο επίκεντρο

Μπαράκ Ομπάμα και Ραούλ Κάστρο συναντήθηκαν στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ.

Κατά τη συνάντησή τους αμφότεροι τάχθηκαν υπέρ της άρσης του εμπάργκο σε βάρος της Αβάνας.

Παρουσιάστηκε το πρώτο νορβηγικό F-35 [Βίντεο]

Το αεροσκάφος, ΑΜ-1, αποτελεί ένα σημαντικό ορόσημο στην παραγωγή τόσο για το πρόγραμμα των F-35 όσο και για των νορβηγικών ενόπλων δυνάμεων, όπου 52 Lightning II αναμένεται να αντικαταστήσουν τα F16 της Νορβηγικής Πολεμικής Αεροπορίας, φέρνοντας την εθνική άμυνα της χώρας σε μια νέα εποχή.

Το άγνωστο και γιγάντιο "ιπτάμενο φρούριο" των Σοβιετικών [φωτο-βίντεο]

Στη δεκαετία του 1930 οι ένοπλες δυνάμεις της Σοβιετικής Ένωσης είχαν την… έμπνευση να κατασκευάσουν γιγάντια πολεμικά αεροπλάνα.

Βεβαίως για να πετάξουν αυτά τα ιπτάμενα φρούρια χρειάζονταν όσες περισσότερες προπέλες ήταν δυνατόν, μιας και η αεριοπροώθηση δεν είχε εφαρμοστεί ακόμα τότε.

Αττάλεια Με... μάρμαρα κουζίνας ανακαίνισαν αρχαίο ελληνικό θέατρο οι Τούρκοι!

Άλλη μια εγκληματική κακοποίηση ενός περικαλλούς δείγματος του αρχαιοελληνικού πολιτισμού, διέπραξαν οι Τούρκοι και αυτή την φορά το σκάνδαλο είναι τόσο μεγάλο που και ο ίδιος ο τουρκικός τύπος το έβγαλε στην δημοσιότητα προφανώς γιατί πλήττει τον τουρκικό τουρισμό.

Σε θέση μάχης κυβέρνηση - περιβαλλοντικές οργανώσεις για την κατασκευή λιγνιτικής μονάδας της ΔΕΗ

Το πρώτο μεγάλο κρας τεστ της νέας κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝ.ΕΛΛ. με τις περιβαλλοντικές οργανώσεις – και όχι μόνο – θα γίνει με αφορμή την κατασκευή της νέας λιγνιτικής μονάδας της ΔΕΗ στην Πτολεμαΐδα.
 
Και λέμε «και όχι μόνο» γιατί για το θέμα της κατασκευής της λιγνιτικής μονάδας έχουν αντιδράσει σφόδρα και οι Οικολόγοι Πράσινοι, που και σε αυτές τις εκλογές συμμετείχαν στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ,

Ο Καμμένος για την σύλληψη Λιακουνάκου: Ο πρώτος συνελήφθη

Με μια ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Τwitter, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος αναφέρεται στην σύλληψη του επιχειρηματία Θωμά Λιακουνάκου σχετικά με την υπόθεση των εξοπλιστικών.

Συγχαρητήρια Ομπάμα σε Τσίπρα: 'Good job Alexis!'

Συνάντηση με τον Αμερικανό πρόεδρο Μπάρακ Ομπάμα είχε ο Αλέξης Τσίπρας στο γεύμα που παρέθεσε ο γενικός γραμματέας του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη
Την πρώτη συνάντηση με τον Μπάρακ Ομπάμα είχε ο Αλέξης Τσίπρας στο γεύμα που παρέθεσε ο Μπαν Κι Μουν.

Καμία αλλαγή στα τέλη κυκλοφορίας των ΙΧ φέτος

Τι διαβεβαιώνουν αρμόδιοι του υπουργείου Οικονομικών για τα τέλη κυκλοφορίας. Δεν θα υπάρξουν αλλαγές φέτος
Η αντίστροφη μέτρηση για την επίτευξη των στόχων του προϋπολογισμού του 2015, έχει ήδη ξεκινήσει.

Ξεκίνησαν με 300 δολάρια και 'έβγαλαν' 60 εκατομμύρια σε δύο χρόνια

Για κάποιους έχει μεγαλύτερη σημασία η εμπειρία που κερδίζεις μέσα απ’ τη δουλειά σου, απ’ ότι το τελικό αποτέλεσμα. Γι αυτό και μια μεγάλη μερίδα ατόμων υποστηρίζει πώς μπορείς να γίνεις πολύ καλύτερος μέσα απ’ την αποτυχία. Κάπως έτσι, οι νέοι επιχειρηματίες «επιτρέπεται» να αποτύχουν και μια και δυο, ακόμα και τρεις φορές μέχρι να βρουν αυτή την ιδέα που θα κάνει τη διαφορά.

Όλη η αλήθεια για τα… αγγλικά του Τσίπρα – Γιατί δεν απάντησε στον Κλίντον

Πολύς λόγος έγινε για την παρουσία του πρωθυπουργού στην εκδήλωση με τον Μπιλ Κλίντον. Άλλοι έγραψαν ότι δεν κατάλαβε ο κ. Τσίπρας, λόγω των κακών αγγλικών του, τις παρατηρήσεις και τις ερωτήσεις του πρώην προέδρου των ΗΠΑ στο θέμα των επενδύσεων. Άλλοι ότι δεν ήξερε τι να απαντήσει ο Έλληνας πρωθυπουργός στο πως θα έρθουν ή θα ξεμπλοκάρουν οι χρηματοδοτήσεις στη χώρα μας για συγκεκριμένα έργα.

Ομπάμα: Οι ΗΠΑ έτοιμες να συνεργαστούν με Ρωσία και Ιράν στο θέμα της Συρίας (Φωτό+Βίντεο)

Ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα κατήγγειλε τη Δευτέρα από το βήμα της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ τη στήριξη που προσφέρουν ορισμένες χώρες στον πρόεδρο της Συρίας Μπασάρ αλ Άσαντ, έναν «τύραννο» που «σφαγιάζει αθώα παιδιά».

Ενώπιον της γενικής συνέλευσης του ΟΗΕ, ο Αμερικανός πρόεδρος κατήγγειλε, αναφερόμενος προφανώς στη στάση της Μόσχας,

Πούτιν: Τεράστιο λάθος η μη συνεργασία με τις ένοπλες δυνάμεις της Συρίας (Φωτό+Βίντεο)

Πιστεύουμε ότι είναι τεράστιο λάθος να μην υπάρξει συνεργασία με τις στρατιωτικές δυνάμεις του Σύρου προέδρου Μπασάρ αλ Άσαντ, οι οποίες αποτελούν τη μόνη ένοπλη δύναμη που πραγματικά πολεμά εναντίον των τζιχαντιστών της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος στη Συρία, δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν, ενώπιον της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ.

Επαφές με τον Πρόεδρο της Κίνας, Σι Τζινπίνγκ με την Πρόεδρο της Βραζιλίας Ντίλμα Ρούσεφ... με τον Κουβανό Πρόεδρο Ραούλ Κάστρο και παρεμβάσεις Αλ. Τσίπρα στις ΗΠΑ με αιχμή χρέος – επενδύσεις (vid)

Χρέος και επενδύσεις βρίσκονται στην πρώτη γραμμή των παρεμβάσεων του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στις Ηνωμένες Πολιτείες, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τη 70η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ. Ο πρωθυπουργός παραβρέθηκε στη δεξίωση που παρέθεσε ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα, ενώ είχε συναντήσεις με τους προέδρους της Κίνας, της Αιγύπτου, της Βραζιλίας, του Ισημερινού και της Κούβας,

Γιατί η Ευρώπη δεν θέλει με τίποτα μια ανεξάρτητη Καταλονία

Μια ανεξάρτητη Καταλονία θα είναι ο επόμενος πονοκέφαλος της Ευρώπης και κυρίως, της Ευρωζώνης. Οι απειλές με κατάσταση τύπου "grexit", ο ενδεχόμενος αποκλεισμός της Μπαρτσελόνα από το πρωτάθλημα της Ισπανίας και μια Ε.Ε. που "τρέμει"
Η 28η Σεπτεμβρίου του 2015, είναι μια πολύ ιδιαίτερη ημέρα για την Καταλονία

Podemos: Δημοψήφισμα για την ανεξαρτησία της Καταλονίας αν νικήσει στις εκλογές του Δεκεμβρίου

Το κόμμα Podemos της ισπανικής ριζοσπαστικής αριστεράς θα διοργανώσει ένα δημοψήφισμα για την ανεξαρτησία της Καταλονίας εάν κερδίσει στις γενικές εκλογές του Δεκεμβρίου στην Ισπανία, δήλωσε τη Δευτέρα ο επικεφαλής του κόμματος Πάμπλο Ιγκλέσιας.

Λεβέντης για όλα: Σε έξι μήνες ο γιος μου θα παραιτηθεί από βουλευτής. Έχω συναντηθεί με την τρόικα (Vids)

"Αν θέλει ο Τσίπρας την ψήφο της Ένωσης Κεντρώων, πρέπει να μειώσει τον μισθό του στο μισό" δήλωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης και προειδοποίησε πως θα ξαναπάμε σε εκλογές αν δεν το κάνει

"Ένα σύστημα αμαρτωλό με ρωτά γιατί έκανα τον γιο μου βουλευτή.