Η Μισέλ Ομπάμα δίνει συμβουλές στη μητέρα του Τζάστιν Μπίμπερ

Μετά τη σύλληψή του για οδήγηση υπό την επήρεια ουσιών και άλλα προβλήματα που είχε με το νόμο

Μπορεί για τα νεαρά κορίτσια ο Τζάστιν Μπίμπερ να αποτελεί είδωλο, όμως, τα τελευταία του παραστρατήματα έχουν αναστατώσει την Αμερική, σε τέτοιο βαθμό που συγκεντρώθηκαν πάνω από 250.000 υπογραφές ώστε ο νεαρός Καναδός να απελαθεί από τις ΗΠΑ.

H δικαιοσύνη «κατεδαφίζει» τα μνημόνια Παράνομες οι περικοπές συντάξεων - εφάπαξ σε ΙΚΑ και Δημόσιο

Ντόμινο τριγμών στην κυβέρνηση από τις αποφάσεις ΣτΕ και Ελεγκτικού Συνεδρίου - Πυρετός διαβουλεύσεων στο οικονομικό επιτελείο για την εύρεση ισοδύναμων μέτρων
Κομμάτι-κομμάτι αποκαθηλώνει η Δικαιοσύνη τα μνημονιακά νομοθετήματα που ψηφίστηκαν από τη Βουλή τα τελευταία χρόνια και ισοπέδωσαν μισθούς και συντάξεις.

Τρεις βουλευτές της Ν.Δ. έβγαλαν 3,5 εκατ. ευρώ στο εξωτερικό (Δείτε τα Ονόματα )

Δεν δικαιολογούνται από το «πόθεν έσχες»-Και 600 μεγαλογιατροί, δικηγόροι, μηχανικοί έχουν στείλει άλλα 2 δισ. ευρώ -Καλούνται για εξηγήσεις δύο γνωστοί επιχειρηματίες που φυγάδευσαν πάνω από 40 εκατ. € «μαύρα»
Τρεις βουλευτές της Ν.Δ. οι οποίοι έστειλαν με εμβάσματα σε τράπεζες του εξωτερικού το ποσό των 3,5 εκατ. ευρώ την περίοδο 2009-2012 φέρνουν στο φως οι έλεγχοι των αρμόδιων υπηρεσιών.

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ- Απόφοιτοι... πανεπιστημίου το 40% των νέων αγροτών!

Μεταβάλλεται σταδιακά το προφίλ του Ελληνα αγρότη, ο οποίος από σκέτος γεωργός, που απλά παραδίδει τη σοδειά του σε κάποιον μεσάζοντα ή σε κάποια βιομηχανία, τώρα αρχίζει να αποκτά βαθμιαία επιχειρηματική κουλτούρα επαγγελματία, ο οποίος δραστηριοποιείται στην παραγωγή αγροτοδιατροφικών προϊόντων.

Γαλλία: Γυναίκες τα δύο θύματα του εκτροχιασμού τρένου -Προκλήθηκε από την πτώση ενός βράχου πολλών τόνων

Οκτώ από τους τραυματίες, ένας από τους οποίους φέρει σοβαρά τραύματα, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Σεν-Ρος της Νίκαιας
Δύο γυναίκες, η μία από τις οποίες ήταν Ρωσίδα, σκοτώθηκαν το Σάββατο στις Άλπεις της Άνω Προβηγκίας, από τον εκτροχιασμό ενός τουριστικού τρένου που προκλήθηκε από την πτώση ενός βράχου πολλών τόνων.

Από τη Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου οι αιτήσεις για τις Πανελλαδικές!

Για πρώτη χρονιά δεν θα υπάρχει ως επιλογή η εισαγωγή σε Σχολές Αστυνομίας - Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να προμηθεύονται την αίτηση είτε από το Λύκειο, όπου φοιτούν είτε από το Διαδίκτυο στην επίσημη ιστοσελίδα του υπουργείου Παιδείας wwwminedu.gov.gr στο σύνδεσμο ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ( ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ή ΕΠΑΛ ΤΕΕ/ Έντυπα εξετάσεων)
Από τη Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου θα μπορούν οι ενδιαφερόμενοι μαθητές να υποβάλλουν τις αιτήσεις δηλώσεις συμμετοχής τους για τις πανελλαδικές εξετάσεις του 2014.