Καιρός: «Στον κλίβανο» αύριο η χώρα – «Καυτές» μπόρες κατά τόπους

Καιρός: Τα θερμά κύματα αέρα  θα συναντήσουν νεφώσεις οι οποίες θα φέρουν ..καλοκαιρινές καταιγίδες την Κυριακή 23 Ιουνίου 2019. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού.

Καλοκαιρινές μπόρες κατά τόπους

Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με το meteo τις θερμές ώρες της ημέρας κατά τόπους στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις οι οποίες θα δώσουν όμβρους ή καταιγίδες τοπικού χαρακτήρα σε ορεινά τμήματα της και πιθανόν σε πεδινές περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας.

Αλ. Τσίπρας στο CNN Greece: Κρύβεται αίμα πίσω από τις μεταρρυθμίσεις Μητσοτάκη (vid)

Σε συνέντευξή του στο CNN Greece και τους δημοσιογράφους Αδάμο Ζαχαριάδη και Κώστα Τσιτούνα, ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας εκτίμησε ότι για να εφαρμοστούν οι φοροαπαλλαγές που υπόσχεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης, θα χρειαστούν περικοπές δαπάνες ύψους 5,5 δισ. ευρώ. «Πίσω από τις μεταρρυθμίσεις του κ. Μητσοτάκη κρύβεται ανθρώπινο αίμα», είπε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός.
Ο κ. Τσίπρας προσέθεσε ότι η επιστροφή στον κανόνα ένα προς πέντε για τις προσλήψεις στο Δημόσιο που επιδιώκει η ΝΔ, σημαίνει λιγότερους δασκάλους, γιατρούς και νοσηλευτές. «Ο κ. Μητσοτάκης έχει το know how των απολύσεων από όταν ήταν υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης», τόνισε.

Πέθανε ο Ροβέρτος Σπυρόπουλος, ιδρυτικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Πέθανε σε ηλικία 72 ετών ο πρώην διοικητής του ΙΚΑ και στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Ροβέρτος Σπυρόπουλος.
Ο ίδιος αισθάνθηκε αδιαθεσία ενώ βρισκόταν σε παραλία της Εύβοιας και κατέληξε λίγη ώρα αργότερα, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.
Διακομίστηκε στο νοσοκομείο Κύμης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Τα αίτια του θανάτου του δεν έχουν αποσαφηνιστεί.
Ο Ροβέρτος Σπυρόπουλος ήταν Έλληνας πολιτικός και συνδικαλιστής, ιδρυτικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ.

Αυθημερόν στην Κύπρο ο A.Τσίπρας για την κηδεία Χριστόφια

  Φόρο τιμής στον Δημήτρη Χριστόφια αποτίει ο Αλέξης Τσίπρας.
Ο Έλληνας Πρωθυπουργός θα παραστεί στην κηδεία του τέως Προέδρου και όπως ενημερώνεται το SigmaLive η επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα θα γίνει αυθημερόν ενώ θα συνοδεύεται από διαπιστευμένους δημοσιογράφους.
Ο Έλληνας Πρωθυπουργός, με ανακοίνωσή του χθες βράδυ ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «με θλίψη αποχαιρετούμε τον Δημήτρη Χριστόφια, έναν γνήσιο ηγέτη του Κυπριακού λαού, έναν μεγάλο αγωνιστή της Αριστεράς, πάντοτε μπροστάρη στους κοινωνικούς αγώνες και ιδιαίτερα στον αγώνα για την επανένωση της Κύπρου και την ειρηνική συμβίωση όλου του Κυπριακού λαού. Το σπουδαίο έργο του θα μείνει παρακαταθήκη για το μέλλον.

«Στο καλό... Στο καλό αδικημένε μας σύντροφε…» (pic)

  Με μια συγκινητική ανάρτηση αποχαιρέτισε τον τέως πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Δημήτρη Χριστόφια, ο Ευρωβουλευτής του ΑΚΕΛ, Γιώργος Γεωργίου.

Συγκεκριμένα έγραψε στο Facebook:
Στο καλό...
Στο καλό αδικημένε μας σύντροφε.
Των πικρών καιρών αλλά όχι της απελπισίας.
Εσύ που βίωσες την απόλυτη πολιτική βαρβαρότητα.
Πληρώνοντας ασήκωτο κόστος για όλους μας.

Σ.Στεφάνου στο ΣΙΓΜΑ: Ο πνευματικός και ο πολιτικός μου πατέρας

Στο συνεργείο του ΣΙΓΜΑ και στον Νέστορα Βασιλείου μίλησε ο Στέφανος Στεφάνου, όχι ως Εκπρόσωπος του ΑΚΕΛ αλλά ως ο «μικρός» της παρέας, ο στενός του συνεργάτης και ένας απ’ τους ανθρώπους που τον έζησαν από κοντά.

Ο Στέφανος Στεφάνου, έκανε λόγο για έναν πνευματικό και πολιτικό πατέρα ενώ είπε πως ο Δημήτρης Χριστόφιας ήταν ο άνθρωπος που έλαβε πολιτικές αποφάσεις για το κόμμα αλλά και για την Κύπρο χωρίς να υπολογίζει και το πολιτικό κόστος πολλές φορές.