Φιλοκυβερνητικά sites δημοσίευσαν κατά λάθος το σκονάκι του Μαξίμου

 

Μια γκάφα ή πίεση για περισσότερα χρήματα εν όψει της νέας λίστας Πέτσα;

Δεν γνωρίζουμε τι μπορεί να κρύβεται πίσω από την δημοσίευση της ομιλίας του Κυριάκου Μητσοτάκη στου υπουργικό συμβούλιο το πρωί της πέμπτης, μαζί με το σκονάκι που φαίνεται ότι τους έστειλε το Μαξίμου…

Το prothema.gr και το liberal.gr δημοσίευσαν δύο έξτρα παραγράφους που δεν υπήρχαν στην ομιλία του πρωθυπουργού:

Σε κλοιό η Θεσσαλονίκη

 

Προς lockdown φαίνεται πως οδεύει η Θεσσαλονίκη έπειτα από το νέο τραγικό ρεκόρ κρουσμάτων Covid-19.

Η συμπρωτεύουσα αναμένεται να εισέλθει στο επίπεδο 4 αυξημένου κινδύνου, μετά την αλματώδη αύξηση κρουσμάτων που εντοπίστηκαν στην πόλη, αλλά και σε ολόκληρη τη χώρα τις τελευταίες 24 ώρες.

Μετά το θλιβερό ρεκόρ των 1.547 κρουσμάτων κορωνοϊού στη χώρα και των 384 κρουσμάτων στη Θεσσαλονίκη,

Βαρύτατη «καμπάνα» 300.000 ευρώ σε ινστιτούτο αισθητικής για πολλαπλές… ατασθαλίες

 

Ειδικότερα, το πρόστιμο επιβλήθηκε στην επιχείρηση «COSMEDICAL ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι.Κ.Ε.» από τη γενική γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, μετά τη διερεύνηση των καταγγελιών σε βάρος της επιχείρησης.

Οι καταγγελίες αφορούσαν κυρίως τις παραπλανητικές και επιθετικές εμπορικές πρακτικές που υιοθέτησε η επιχείρηση κατά το χρονικό διάστημα της διετούς λειτουργίας της, καθώς και τις παραλείψεις που είχε τόσο κατά τη

Απόφαση-σοκ! Αποφυλακίζονται 6,5 χρόνια μετά τη σύλληψη αν και καταδικάστηκαν για τους 2,1 τόνους ηρωίνης του “Noor 1”

 

Συμμετείχαν σε εγκληματική οργάνωση για τη μεταφορά 2,1 τόνων ηρωίνης, του μεγαλύτερου φορτίου του “λευκού θανάτου” που έφτασε ποτέ στην Ευρώπη και όμως αποφυλακίζονται μόλις 6,5 χρόνια μετά τη σύλληψη τους.


Ο λόγος για τον Ευθύμιο Γιαννουσάκη, στη βίλα της συζύγου του οποίου στη Φιλοθέη πέρασε πάνω από ένας τόνος ηρωίνης, το ναυλωτή του “Noor 1” Γεώργιο Μπουρδούβαλη και τους τρεις Τούρκους που συσκεύαζαν το “λευκό θάνατο” σε αποθήκη στο Κορωπί για να διακινηθεί στην Ευρώπη.


"Μαύρη Πέμπτη" στο Χρηματιστήριο.

 

Μια από τις χειρότερες συνεδριάσεις των τελευταίων ετών βίωσε σήμερα το Χρηματιστήριο Αθηνών που βυθίστηκε σε λίγες ώρες σε χαμηλά έξι μηνών.

Οι επενδυτές δεν μπόρεσαν να διαχειριστούν το μπαράζ πωλήσεων σχεδόν σε όλο το φάσμα του ταμπλό, που πυροδότησε ο φόβος για ένα δεύτερο lockdown στη χώρα εξαιτίας της εκθετικής αύξησης των κρουσμάτων κορωνοϊού και τη "σχετική διστακτικότητα", που δείχνει η κυβέρνηση.

Ποιος εμποδίζει την εισαγωγή του ρωσικού εμβολίου στην Ελλάδα...

 

Την άδεια εισαγωγής 50.000 δόσεων του ρωσικού εμβολίου Sputnik-V κατά του Covid-19 εξασφάλισε η φαρμακευτική εταιρεία ΚΑΖΗΣ ΕΛΛΑΣ Α.Ε. Ωστόσο δεν είναι ακόμη σε θέση να αποκτήσει την ειδική άδεια από τον Ελληνικό Οργανισμό Φαρμάκων (ΕΟΦ), καθώς, κατά τον ελληνικό οργανισμό, αναγκαστική συνθήκη για την έγκριση κυκλοφορίας του εμβολίου αυτού είναι η έγκρισή του -κατ’ αρχάς- από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων (European Medicines Agency-EMA).