Το σεξ στο μπαλκόνι οδήγησε σε πτώση και διασυρμό

Μία άτυχη σύζυγος πλήρωσε ακριβά τις στιγμές πάθους σε ξενοδοχείο τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου.Από μία ηλικία και μετά, τα..

Justin Timberlake: Ο άνθρωπος που έκανε πολλά

Για τον 30χρονο άνθρωπο ορχήστρα της βιομηχανίας του θεάματος έχουν γράψει πολλά και πει περισσότερα. Ενα αμφίσημο κομπλιμέντο, ας πούμε, είναι ότι «το πρόσωπό του δεν είναι από αυτά που μένουν..

Τα 10 πιο sexy μακριά και καλλίγραμμα πόδια που έχει να προσφέρει το Hollywood!


Athensbars αφιέρωμα.. Τα 10 πιο sexy μακριά και καλλίγραμμα πόδια που έχει να πρ
Είναι γυναίκες που σε κάνουν να τρελάινεσαι στο πέρασμά τους.. Ειδικά όταν φοράνε και μίνι φούστα..

Στην πρεμιέρα Γιάννη Πάριου - Έλενας Παπαρίζου στην Πύλη Αξιού στη Θεσσαλονίκη

Εκείνος τραγουδάει τον έρωτα για περισσότερο από τριάντα χρόνια, έχει γράψει, συνθέσει και ερμηνεύσει μερικές από τις μεγαλύτερες ελληνικές επιτυχίες όλων των εποχών. Εκείνη εμφανίστηκε στη ποπ μουσική σκηνή περίπου δέκα χρόνια πριν, νέα, όμορφη, πολυτάλαντη, με μια πολύ δυνατή φωνή να τη συνοδεύει, αγαπήθηκε σύντομα από τους νέους και απέκτησε το δικό της φανατικό κοινό..

Αλκηστις Πρωτοψάλτη: «Με πειράζει βαθιά το ότι δεν χαµογελάει πια ο Ελληνας»

Σε ένα διάλειµµα από τις πρόβες για τις νέες παραστάσεις της στο «Παλλάς», η τραγουδίστρια µιλάει στο «Βήµα» για τη «βάναυση» εποχή που ζούµε και για το µπαχάρι ως µέσο... εξορκισµού του κακούΕπειτα από 25 χρόνια «επίσηµης»..

Το «Αστρο των Χριστουγέννων» στο Ψηφιακό Πλανητάριο

Η παράσταση «Το Άστρο των Χριστουγέννων» ξεδιπλώνει ιστορικά και επιστημονικά δεδομένα σχετικά με το άστρο που οδήγησε τους μάγους στο νεογέννητο Χριστό (φωτ.αρχείου,πηγή..

Ο ταλαντούχος ηθοποιός Κώστας Κρομμύδας, ο γνωστός σε όλους μας "Σωτήρης" από την πολύ επιτυχημένη σειρά του Mega, Η ζωή της άλλης", σκηνοθετεί έναν μονόλογο με δυνατή συγκίνηση που καταδύεται βαθιά στον ψυχισμό του ανθρώπου..

Πρεμιέρα για το Φεστιβάλ Εθνογραφικού Κινηματογράφου - διαβάστε τη συνέντευξη

Ξεκινά σήμερα το 2ο Εθνογραφικό Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας, το οποίο θα παρουσιάσει συνολικά 28 ταινίες μέσα στις 3 επόμενες ημέρες στον κινηματογράφο Nixon στον..

"Δε μου ήταν δύσκολο να κάνω την bitch"

Στο γραμμένο από τη Ντιάμπλο Κόντι φιλμ του Ράτμαν, τέταρτο του σκηνοθέτη του Up in the Air, υποδύεται μια μάλλον αντιπαθητική όμορφη συγγραφέα, που επιστρέφει στη μικρή..

Μπαλέτο της Όπερας του Κιέβου-Καρυοθραύστης: Μαγικά Χριστούγεννα στο θέατρο Badminton

Το διάσημο Μπαλέτο της Όπερας του Κιέβου μετά τις 13 sold out παραστάσεις της Σταχτοπούτας στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών το
2009, έρχεται και πάλι στην Αθήνα, στο Θέατρο Badminton, για να μαγέψει μικρούς και μεγάλους με το ωραιότερο παραμύθι των Χριστουγέννων, τον ΚΑΡΥΟΘΡΑΥΣΤΗ!..

Ποτέ το σκοτάδι δεν ήταν τόσο λαμπερό! Το Μαύρο Θέατρο της Πράγας στο Badminton

Το θέατρο Badminton παρουσιάζει το εξαιρετικό, φαντασμαγορικό Μαύρο Θέατρο της Πράγας και την παράσταση «Afrikania» στις ..

Τα μυστικά του «ιπτάμενου Νταλί»

Οι φωτογράφοι του πρακτορείου Magnum κατάφεραν να απαθανατίσουν ορισμένες από τις σημαντικότερες εικόνες και προσωπικότητες του 20ού αιώνα. Ενα νέο λεύκωμα αποκαλύπτει το παρασκήνιο πίσω από κάθε καρέΤα εμβληματικά ενσταντανέ του Magnum, λέει ο σχετικός κανόνας, είναι μοναδικά. Να, λοιπόν, που το ίδιο το..

Μια νύχτα στο Μουσείο

Ο Οδυσσέας Ελύτης παραλαμβάνει το βραβείο Νομπέλ. Στα πόδια του, μια ομάδα παιδιών ξαπλωμένα σε στρώματα, αγκαλιάζουν τα αρκουδάκια τους. Είναι μια βραδιά διαφορετική από τις άλλες στο Ιδρυμα Θεοχαράκη...

Την πρώτη φορά που επισκέφθηκα μουσείο θα 'μουν - δεν θα 'μουν..

Φίλιπ Ροθ «Δεν ψηφίζω Ρεπουμπλικανό ούτε για μπόγια»

Παρά τη σκοτεινιά, τη μυρωδιά του θανάτου, την ανθρώπινη απόγνωση που αποπνέουν τα τελευταία βιβλία του, ο σημαντικότερος εν ζωή αμερικανός συγγραφέας είναι σε μεγάλα κέφια. Στα 78 του, εξακολουθεί να γράφει σαν πολυβόλο και αγωνιά για την οικονομική κρίση. Δεν φοβάται ότι η Αμερική θα χρεοκοπήσει, αλλά ότι μπορεί ο Μπαράκ Ομπάμα να χάσει τις επόμενες εκλογές. «Είναι μακράν ό,τι καλύτερο μπορεί να δώσει η Αμερική», λέει..

Μπαζάκα - Βερελής

Κύριε Βερελή, επειδή δεν μπορούμε πια να συζητάμε παρά μόνο για ό,τι συμβαίνει πολιτικά στην Ελλάδα και στον κόσμο ολόκληρο, και επειδή χρηματίσατε υπουργός ΠΕΧΩΔΕ και Μεταφορών, τι θεωρείτε ότι είναι το ζητούμενο,..

Κυκλοφόρησε το πρώτο παιδικό βιβλίο για την κάνναβη

Σάλο έχει προκαλέσει στη Βρετανία το πρώτο παιδικό βιβλίο για την κάνναβη με τίτλο «Είναι απλώς ένα φυτό», που κυκλοφόρησε πρόσφατα στα..

Σεργκέι Στάνισεφ: Ο νέος πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος

"Μεγάλη τιμή και ευθύνη" για τον ίδιο και το κόμμα του χαρακτήρισε ο Σεργκέι Στανίσεφ, ο οποίος ηγείται των Βούλγαρων Σοσιαλιστών, την εκλογή του στο αξίωμα του προέδρου του..

Ευρώπη πολλών ταχυτήτων με συνοπτικές διαδικασίες

Μια νέα Ευρώπη δύο ή και τριών ταχυτήτων που θα διαπερνά ακόμα και την ευρωζώνη είναι ο δεδηλωμένος πλέον στόχος Γερμανίας και Γαλλίας με τις..

Ελλάδα μπορεί να χάσει 2.012 στόχο ρευστοποιήσεις λόγω της κρίσης της ΕΕ

(Reuters) - Ελλάδα μπορεί να μην επιτύχουν τον στόχο της για τα έσοδα από ιδιωτικοποιήσεις το επόμενο έτος λόγω της επιδεινούμενο οικονομικό κλίμα στην Ευρώπη, ο επικεφαλής της υπηρεσίας υπεύθυνο για την πώληση κρατικών περιουσιακών στοιχείων, δήλωσε σε..

Πετρελαϊκός τρόμος στην Ελλάδα μέσω Ιράν

Έντονη ανησυχία στην Ελλάδα, καθώς η Ευρωπαϊκή Ένωση ετοιμάζεται να βαδίσει στα βήματα των ΗΠΑ επιβάλλοντας αυστηρές κυρώσεις στο Ιράν. Τι σημαίνει πιθανό μπλόκο στις εισαγωγές πετρελαίου. Πώς θα..

Ο Πούτιν επιστρέφει στην προεδρία της Ρωσίας

Με διάλειμμα, μία τετραετία οπότε και άλλαξε ρόλους με τον Ντμίτρι Μεντβέντεφ, ο "Τσάρος" της Ρωσικής Κοινοπολιτείας έβαλε και επίσημα μπρος για την επιστροφή του στον προεδρικό θώκο..

Απάντηση Παπουτσή στις βολές Πάγκαλου

Αιχμηρή απάντηση επιφύλαξε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Χ. Παπουτσής στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Θ. Πάγκαλο για όσα του καταλόγισε μέσω συνέντευξης του σε κυριακάτικη εφημερίδα.
Ο Θ. Πάγκαλος, μιλώντας στην..

Σχέδιο διάσωσης της Ιταλίας ετοιμάζει το ΔΝΤ, σύμφωνα με την La Stampa

Πακέτο διάσωσης της ιταλικής οικονομίας, που μπορεί να αγγίξει και τα 600 εκατ. ευρώ, φέρεται να επεξεργάζεται το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα «La Stampa»..