"Το ζωντανό τρόπαιο του Κιμ Γιονγκ-ουν": πώς ένας Αμερικανός διέφυγε στη ΛΔΚ, τι του συμβαίνει τώρα Ο 23χρονος Αμερικανός στρατιώτης Τράβις Κινγκ παραδόθηκε στον Κιμ Γιονγκ Ουν και έγινε πονοκέφαλος για τον Τζο Μπάιντεν

 «Το ζωντανό τρόπαιο του Κιμ Γιονγκ Ουν » ονομάζεται ο 23χρονος Αμερικανός στρατιώτης Τράβις Κινγκ, ο οποίος στις 18 Ιουλίου με δική του ελεύθερη βούληση πέρασε από τη Νότια Κορέα στη Βόρεια Κορέα και παραδόθηκε στα χέρια των συνόρων της ΛΔΚ. φύλακες. 

Πού είναι τώρα ο στρατιώτης των ενόπλων δυνάμεων των ΗΠΑ, που αποφάσισαν με έναν τόσο ασυνήθιστο τρόπο να αποφύγουν να τον στείλουν σπίτι για καυγάδες στη Σεούλ, γιατί το Πεντάγωνο δεν έχει ακόμη ανακηρύξει τον Βασιλιά λιποτάκτη - στο υλικό NEWS.ru.

Προφίλ αποκαλύπτει εάν η φωτογραφία της φυλακής Τραμπ είναι σκηνοθετημένη Προφίλ Davydov: Η φωτογραφία της φυλακής του Τραμπ είναι ξεκάθαρα στημένη λόγω των φρυδιών

 Η φωτογραφία που τραβήχτηκε από τον πρώην Πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ στη φυλακή είναι ξεκάθαρα στημένη, ο profiler Denis Davydov μοιράστηκε αυτήν την άποψη με το NEWS.ru. 

Ο ειδικός σημείωσε ότι η εικόνα έχει σκοπό να δώσει στον θεατή την αίσθηση ότι το εικονιζόμενο άτομο είναι θυμωμένο με κάτι, συγκεντρωμένο και εστιασμένο σε κάτι.

Η φωτογραφία είναι σκηνοθετημένη, σχεδιασμένη για να δώσει στον θεατή την αίσθηση ότι ο Τραμπ είναι θυμωμένος, συγκεντρωμένος, στοχεύει σε κάτι. Το κύριο χαρακτηριστικό είναι τα μειωμένα φρύδια και οι κάθετες πτυχές. 

Ο Λαβρόφ είπε ότι η Ρωσία δεν θέλει να «καταστρέψει » το δολάριο

 Η Ρωσία δεν πρόκειται να καταστρέψει το δολάριο, αλλά οι ίδιες οι αρχές των Ηνωμένων Πολιτειών έπαψαν να παρέχουν το ρόλο του εθνικού νομίσματος, δήλωσε ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ σε συνάντηση με μαθητές και καθηγητές του MGIMO. 

Σύμφωνα με τον ίδιο, που επικαλείται το TASS, η Ρωσία δεν προσπαθεί να οικοδομήσει την πολιτική της σε αντίθεση με τις χώρες της Δύσης και τις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά οι θέσεις των κρατών διίστανται πραγματικά.

Την 1η Σεπτεμβρίου 1983, ένα κορεατικό επιβατικό αεροπλάνο καταρρίφθηκε από τη σοβιετική αεράμυνα πάνω από τη Σαχαλίνη. Και οι 269 επιβαίνοντες πέθαναν.

 Διαβαστε το αρθρο να δείτε πώς οι Αμερικανοι δεν προβληματίζονται προβληματίζονται για το πόσοι ανθρωποι θα πεθάνουν αρκει να φτάσουν στόν στόχο τους.το αεροπλάνο έπεσε με ευθήνη των Αμερικανών...

Οι αρχές της δεκαετίας του 1980 είναι μια άλλη κορύφωση του Ψυχρού Πολέμου. Η αντιπαράθεση μεταξύ των δύο υπερδυνάμεων, ΗΠΑ και ΕΣΣΔ, συνεχίστηκε σε όλο τον πλανήτη. 

Κάθε απρόσεκτο βήμα θα μπορούσε να καταλήξει σε τραγωδία. 

Και έτσι συνέβη την 1η Σεπτεμβρίου 1983, όταν σοβιετικά αεροσκάφη αεράμυνας κατέρριψαν ένα κορεατικό επιβατικό Boeing στον εναέριο χώρο της Σαχαλίνης. Και οι 269 επιβαίνοντες σκοτώθηκαν. 

Στην περιοχή της Μόσχας συνελήφθη ο «βασιλιάς της ηρωίνης» με ένα αυτοκίνητο γεμιστό με σκόνη Mash: ηρωίνη αξίας 2,7 δισεκατομμυρίων ρούβλια βρέθηκε στην περιοχή της Μόσχας από έναν ιθαγενή του Τατζικιστάν

 Η αστυνομία συνέλαβε έναν ιθαγενή από το Τατζικιστάν στο Naro-Fominsk, στην περιοχή της Μόσχας, ο οποίος μετέφερε ναρκωτικά με το αυτοκίνητό του, ανέφερε το κανάλι Telegram Mash. 

Όπως αναφέρεται, συνολικά, οι αστυνομικοί εντόπισαν 270 κιλά ηρωίνης αξίας 2,7 δισεκατομμυρίων ρούβλια.

Σύμφωνα με το κανάλι, ο «βασιλιάς της ηρωίνης» με το όνομα Gulomzhon ζούσε στην επικράτεια του Shelkovik SNT στο χωριό Lobanovo. 

Ο Zelensky ανακοίνωσε την επιτυχή δοκιμή ουκρανικού πύραυλου μεγάλου βεληνεκούς

 Ο Zelensky αναφέρθηκε στο νέο πύραυλο στην καθημερινή τηλεδιάσκεψη, στην οποία, ειδικότερα, ακούστηκε η αναφορά του αρχηγού του Ουκρανικού Στρατού Valery Zaluzny

Ο Ουκρανός πρόεδρος Volodymyr Zelensky ανακοίνωσε την επιτυχή χρήση όπλου μεγάλου βεληνεκούς από τις ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις, τα οποίο, σύμφωνα με τον ίδιο, έπληξε στόχο σε απόσταση 700 χιλιομέτρων.

Ο Zelensky αναφέρθηκε στο νέο πύραυλο στην καθημερινή τηλεδιάσκεψη, στην οποία, ειδικότερα,

Απίστευτη κλοπή χαλκού στη Γερμανία - Τεράστια η ζημιά για την Aurubis

 Η Aurubis είναι ο μεγαλύτερος παραγωγός χαλκού της Ευρώπης

Στόχος μιας τεράστιας κλοπής που θα μπορούσε να οδηγήσει σε ζημίες εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ έγινε η Aurubis, ο μεγαλύτερος παραγωγός χαλκού της Ευρώπης.
Η γερμανική εταιρεία χαλκού δήλωσε αργά την Πέμπτη ότι εντόπισε αποκλίσεις στα αποθέματα και τις αποστολές μετάλλου που συνδέονται με την ανακύκλωσή της στο Αμβούργο, γεγονός που την οδήγησε στο συμπέρασμα ότι ήταν στόχος «εγκληματικής δραστηριότητας».

Οργή Kadyrov για τις κυρώσεις των ΗΠΑ κατά της μητέρας του – Όρκος στον «Παντοδύναμο» ότι δεν θα το επιτρέψει

 Δεν θα το συγχωρήσω… θα κάνω τα πάντα…, ανέφερε ο ηγέτης της Τσετσενίας

Οργισμένος κατά των ΗΠΑ εμφανίζεται ο ηγέτης της Τσετσενίας, Ramzan Kadyrov, καθώς επέβαλαν κυρώσεις κατά της μητέρας του, Aimani Kadyrova, και απαίτησε την άρση τους.
Νωρίτερα έγινε γνωστό ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες διεύρυναν τον κατάλογο κυρώσεων για τη Ρωσία εισάγοντας περιορισμούς σε 11 άτομα και στο διεθνές κέντρο παιδιών Artek.

Ιράν: Αποτυχημένη η απόπειρα σαμποτάζ του Ισραήλ - Καταγγελία για δολιοφθορά σε βαλλιστικούς πυραύλους

 Από την πλευρά του, το πολιτικό γραφείο του ισραηλινού πρωθυπουργού αρνήθηκε να σχολιάσει τον ισχυρισμό της Τεχεράνης

Το Ιράν κατήγγειλε σήμερα (31/8) το Ισραήλ ότι προσπαθεί να σαμποτάρει τον τομέα των πυραύλων του μέσω ελαττωματικών ξένων εξαρτημάτων που θα μπορούσαν να εκραγούν.
Ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας του Ιράν, Mehdi Farahi κατηγόρησε επίσης ότι εχθρικοί πράκτορες είχαν προσπαθήσει «να βάλουν ένα εκρηκτικό και μη ανιχνεύσιμο κύκλωμα» μέσα σε πυραύλους.

Μακελειό στο Πακιστάν – Βομβιστική επίθεση αυτοκτονίας σε στρατιωτικό convoy με 9 νεκρούς και 5 τραυματίες

 Η επίθεση πραγματοποιήθηκε από ένα άτομο που επέβαινε σε μοτοσικλέτα, 61 χιλιόμετρα από τα σύνορα με το Αφγανιστάν, στην περιοχή Μπάνου του Βόρειου Ουαζιριστάν

Εννέα στρατιώτες σκοτώθηκαν και άλλοι πέντε τραυματίστηκαν την Πέμπτη (31/8/2023) σε βομβιστική επίθεση αυτοκτονίας εναντίον στρατιωτικής αυτοκινητοπομπής στο δυτικό Πακιστάν, ανακοίνωσε ο στρατός.
Η επίθεση πραγματοποιήθηκε από ένα άτομο που επέβαινε σε μοτοσικλέτα, 61 χιλιόμετρα από τα σύνορα με το Αφγανιστάν, στην περιοχή Μπάνου του Βόρειου Ουαζιριστάν, σύμφωνα με την ανακοίνωση του στρατού.

Σε σοκ το Βερολίνο – Στο 35% το AfD σε δημοσκόπηση στη Σαξονία, στο 22% σε όλη τη Γερμανία

 Τα υψηλότερα ποσοστά του ακροδεξιού, αντιμεταναστευτικού και αντιευρωπαϊκού κόμματος καταγράφονται στην πάλαι ποτέ ΟΔΓ, στην ανατολική Γερμανία, στην οποία ανήκε η Σαξονία

Το ακροδεξιό κόμμα Εναλλακτική για τη Γερμανία (AfD) συγκεντρώνει το 35% των προθέσεων ψήφου στο ανατολικό ομόσπονδο γερμανικό κρατίδιο της Σαξονίας, αφήνοντας πολύ πίσω τη δεξιά αντιπολίτευση, τους Χριστιανοδημοκράτες (CDU),

Έντρομοι οι αμερικανοί, προτείνουν την καταστροφή της Γέφυρας της Κριμαίας – Οι Ουκρανοί χτίζουν αμυντική γραμμή στο Kharkiv, έρχονται τα Abrams

 Andrey Marochko (Συνταγματάρχης Luhansk): Οι Ουκρανοί χτίζουν αμυντική γραμμή στο Kharkiv - Marjorie Taylor-Green (Βουλή Αντιπροσώπων ΗΠΑ): Οι ΗΠΑ έχουν ηττηθεί στην Ουκρανία

Η κατάσταση στο πεδίο της μάχης δεν έχει αλλάξει…. οι σκληρές μάχες διεξάγονται σε Bakhmut, δεν απειλείται η πόλη που κατέλαβαν οι ρώσοι αλλά η νότια κατεύθυνση, επίσης σκληρές μάχες διεξάγονται στην κατεύθυνση Zaporizhia και στο χωριό Robotyne που έγινε το νέο Bakhmut…

To εφιαλτικό σενάριο χάους – Πως το ελληνικό χρηματιστήριο από τις 1.500 μον., θα καταρρεύσει στις 900 μον. ή -40% σε λίγους μήνες

 Θα παρουσιάσουμε ένα εφιαλτικό σενάριο, ένα σενάριο χάους για το ελληνικό χρηματιστήριο…

Θεωρούμε ότι έχει καλλιεργηθεί μια πλασματική ευφορία στο ελληνικό χρηματιστήριο… έχουν δημιουργηθεί φούσκες στις μετοχές… αλλά όλα αυτά που περιγράφουμε δεν είναι αρκετά για να προκαλέσουν συστημικό σοκ… γιατί μια κατάρρευση 600 μονάδων ή πτώση 40%... δεν είναι διόρθωση αλλά συστημικό σοκ…

Θα περιγράψουμε ορισμένα ακραία σενάρια, τα οποία δεν είναι απίθανο να υλοποιηθούν.

Mεγάλου: Πώς η Τράπεζα Πειραιώς έλυσε το μεγάλο πρόβλημα των NPLs – Ποια η στρατηγική για μελλοντική ανάπτυξη

 Η κεφαλαιοποίηση της Τράπεζας Πειραιώς είναι περίπου 4 δισ. ευρώ, έναντι 1 δισ. ευρώ μόλις πριν από έναν χρόνο

Εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό The Banker έδωσε ο CEO της Τράπεζας Πειραιώς Χρήστος Μεγάλου…
Όπως επισημαίνεται στο άρθρο, «Όταν ο Χρήστος Μεγάλου έγινε Διευθύνων Σύμβουλος της Τράπεζας Πειραιώς το 2017, ήξερε ότι θα αναλάμβανε τη μεγαλύτερη πρόκληση στην 30χρονη τραπεζική του καριέρα.