Γηροκομείο Αθηνών: Ο υπόδικος αρχιμανδρίτης καρατόμησε μέλος που «ξεσκέπασε» τα σκάνδαλα

Ο υπόδικος αρχιμανδρίτης Μπούμπας κατάφερε τελικά να διαγράψει από μέλος του Γηροκομείου Αθηνών άτομο το οποίο συνέδραμε στο να αποκαλυφτεί το τεραστίων διαστάσεων «όργιο κακοδιαχείρισης» στο ίδρυμα. Ένα «όργιο» το οποίο μεταφράζεται σήμερα σε χρέη άνω των 35 εκατομμυρίων ευρώ.

Μεγαλύτερες οι ζημίες για την Τηλέτυπος μετά την αναγκαστική επανασύνταξη Οικονομικών Καταστάσεων

Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς υποχρέωσε την εταιρεία Τηλέτυπος, ιδιοκτήτρια του καναλιού Mega Channel, να ξαναδημοσιεύσει οικονομικές καταστάσεις 9μήνου Ιανουαρίου-Σεπτεμβρίου 2015. Με βάση τις παρατηρήσεις της, η εταιρεία εμφανίζει διεύρυνση ζημιών στα 31,3 εκατ. ευρώ και το σημαντικότερο ληξιπρόθεσμα δάνεια 116 εκατ. ευρώ.

Σάμος: Εντυπωσιακές εικόνες από τους δυνατούς ανέμους (φώτος)

Πολύ δυνατοί άνεμοι «σάρωσαν» τη Σάμο το Σάββατο.
Τα κύματα σκέπασαν προβλήτες και προκυμαίες και οι εντυπωσιακές εικόνες απαθανατίστηκαν από επαγγελματίες, αλλά κι ερασιτέχνες φωτογράφους του νησιού.

Το Pirate Bay επιτρέπει streaming ταινιών και επεισοδίων

Παρά τις αντιξοότητες και το "κυνήγι" που είχε δεχθεί, το Pirate Bay επιστρέφει και κάνει άνω κάτω τον κόσμο του διαδικτύου με την νέα λειτουργία του
Adtech Ad
Τον Δεκέμβριο του 2014 οι Σουηδικές αρχές έκλεισαν το Pirate Bay κάνοντας έφοδο στα γραφεία του. Προχώρησαν σε κατάσχεση των servers, ενώ είχε συλληφθεί και ο Χανς Φρέντρικ Λέναρτ Νέιγ, συνιδρυτής του torrent tracker.

Οι Γερμανοί ψάχνουν το τσουνάμι, που απειλεί την Κρήτη

Απειλείται η Κρήτη από τσουνάμι; Μπορεί να κινδυνεύσει από το υποθαλάσσιο ηφαίστειο Κολούμπο που βρίσκεται βορειοανατολικά της Σαντορίνης; Θα επαναληφθεί η ιστορία; Και τι μέτρα παίρνουμε για όλα αυτά;
Adtech Ad
Πόσο κινδυνεύουμε από το Κολόμπους στα βάθη της Σαντορίνης; Μια απάντηση ή…απαντήσεις θα επιχειρήσει να δώσει μια επιστημονική ομάδα, που ετοιμάζει με το γερμανικό κανάλι ZDF,

Super Bowl: Η Beyonce τα 'έσπασε' στο ημίχρονο ντυμένη αλά Michael Jackson (Pics+Vid)

Η Beyonce ξεσήκωσε τους πάντες στο ημίχρονο του Super Bowl, ενώ ανακοίνωσε και την περιοδεία της (Pics+Vid)
Adtech Ad
Η Beyonce έκλεψε την παράσταση στον τελικό του αμερικανικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, το λεγόμενο Superbowl. Η σέξι τραγουδίστρια με ένα μαύρο κορμάκι και ένα δερμάτινο τζάκετ αλά Michael Jackson ανέβηκε στη σκηνή και προκάλεσε πανικό στο ημίχρονο του αγώνα.

Πιστοποιητικά μ' ένα κλικ. Ποια έγγραφα μπορείτε να παραλάβετε στον υπολογιστή σας

Ποιοι έχουν πρόσβαση στις υπηρεσίες της Κεντρικής Διαδικτυακής Πύλης της δημόσιας διοίκησης. Ποια πιστοποιητικά βγαίνουν με ένα κλικ, πού μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν οι πολίτες
Adtech Ad
Σε εννέα ανέρχονται μέχρι στιγμής τα πιστοποιητικά που το Δημόσιο μπορεί να παρέχει στους πολίτες με ένα απλό κλικ στον υπολογιστή τους.

Χρηματιστήριο: 'Μαύρη' Δευτέρα με κατάρρευση των τραπεζικών μετοχών

Το 8% πλησίασε η πτώση του Γενικού Δείκτη Τιμών με οδηγό το "ξεπούλημα" των τραπεζικών μετοχών. Γιατί όλοι βλέπουν ότι τα χειρότερα είναι μπροστά, την ώρα που επικρατεί αβεβαιότητα για το ζήτημα της αξιολόγησης και ενώ οι αντιδράσεις στην κοινωνία για ασφαλιστικό και φορολογικό είναι σφοδρές

Δραματική πτώση κατέγραψαν οι τιμές των μετοχών στη χρηματιστηριακή αγορά,

Στην Τουρκία η Μέρκελ για το προσφυγικό – Στόχος η μείωση των προσφυγικών ροών προς την Ευρώπη

Επίσκεψη στην Άγκυρα πραγματοποιεί σήμερα Δευτέρα η Άνγκελα Μέρκελ, η οποία θα συναντηθεί με τον Τούρκο πρωθυπουργό, Αχμέτ Νταβούτογλου. Στόχος της Καγκελαρίου της Γερμανίας είναι η μείωση των προσφυγικών ροών από την Τουρκία στην Ευρώπη.

Υπογραφή συμφωνιών στην Τεχεράνη και θερμά λόγια για την αναθέρμανση των σχέσεων Ελλάδας-Ιράν

Τη βούληση των κυβερνήσεων της Ελλάδας και του Ιράν να αναβαθμίσουν με ταχείς ρυθμούς τη μεταξύ τους συνεργασία επιβεβαίωσαν οι Αλέξης Τσίπρας και Εσάκ Τζαχανγκίρι. Για «επίσκεψη ορόσημο» μίλησε ο Ιρανός πρώτος αντιπρόεδρος και «συνεργασία στρατηγικού χαρακτήρα», ο Έλληνας πρωθυπουργός.
Των δηλώσεων, προηγήθηκε η τελετή υπογραφής των συμφωνιών για την αναβάθμιση των διπλωματικών σχέσεων από τους υπουργούς Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά και Τζαβάντ Ζαρίφ, που προβλέπουν: