Συνεχίζεται η επιδημία της εποχικής γρίπης Οι συμβουλές των γιατρών

Άλλοι τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους το περασμένο Σαββατοκύριακο από επιπλοκές της γρίπης, ενώ 39 παραμένουν οι νοσηλευόμενοι σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας. Τα στοιχεία του ΚΕΕΛΠΝΟ δείχνουν ότι από την αρχή της εμφάνισης της εποχικής γρίπης και μέχρι σήμερα έχουν νοσηλευθεί συνολικά σε ΜΕΘ 57 ασθενείς που εμφάνισαν επιπλοκές λόγω της φετινής γρίπης.

Αλλαγές στο ωράριο σχολείων στη Β. Ελλάδα λόγω του χιονιά

Αλλαγές στο ωράριο λειτουργίας δεκάδων σχολείων στη Βόρεια Ελλάδα φέρνουν και αύριο Τρίτη ο παγετός και οι χιονοπτώσεις, που εκδηλώθηκαν από το απόγευμα της Κυριακής ακόμη και σε ημιορεινές και πεδινές περιοχές. Σύμφωνα με όσα είχαν ανακοινωθεί μέχρι τις 7.30 το βράδυ της Δευτέρας, στις περισσότερες περιπτώσεις, το κουδούνι των σχολείων όλων των βαθμίδων θα χτυπήσει αύριο περίπου μία ώρα αργότερα, σε σχέση με το κανονικό ωράριο

Η πιο έξυπνη τηλεόραση είναι ελληνική Κάνει τα πάντα με τη φωνή σου, σκέφτεται και μιλάει ελληνικά

Η γνωστή ελληνική εταιρία τεχνολογίας MLS κάνει πάλι το θαύμα της και μας συστήνει τις τηλεοράσεις Super SmartTV.
Πρόκειται για μια σειρά τηλεοράσεων που όχι μόνο μας προσφέρουν μια εκπληκτική εμπειρία FULL HD εικόνας και ήχου, αλλά συγχρόνως μας λύνουν και τα χέρια στην κυριολεξία. Κι αυτό γιατί οι πρωτοποριακές Super Smart τηλεοράσεις της MLS διαθέτουν τη γνωστή MAIC.

Η μεγάλη αλλαγή στο WhatsApp που θα χαροποιήσει τους χρήστες

Μια ευχάριστη εξέλιξη περιμένει τους χρήστες του WhatsApp, της δημοφιλούς εφαρμογής για επικοινωνία μέσω δωρεάν μηνυμάτων εφόσον υπάρχει σύνδεση στο διαδίκτυο.
Το WhatsApp ουσιαστικά είναι μια εφαρμογή μηνυμάτων διαθέσιμη για Android και άλλα smartphones που χρησιμοποιεί τα δεδομένα του κινητού σας (4G/3G/EDGE ή Wi-Fi, όταν διαθέσιμα) για να στέλνει μηνύματα, φωτογραφίες, βίντεο και φωνητικά μηνύματα δωρεάν.

Ταϊβάν: Νέο κατασκεύασμα της σύγχρονης αρχιτεκτονικής σε σχήμα ψηλοτάκουνου παπουτσιού

Σίγουρα δεν είναι ιδανικός τόπος προσευχής, παραδέχτηκαν οι αρχές της πόλης Τσιάγι στη νότια Ταϊβάν, τελώντας τα αποκαλυπτήρια του τεράστιου γυάλινου παπουτσιού που αποκαλούν εκκλησία.
Δεν θα υπάρχει ιερέας για λειτουργία, θα τελούνται ωστόσο γάμοι, διευκρίνισαν οι αρμόδιοι.

Τέλος στην εσώκλειστη φοίτηση των σπουδαστών στην Σχολή Αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ αποφάσισε ο Ν. Τόσκας

Τέλος στην εσώκλειστη φοίτηση των δευτεροετών, τριτοετών και τετραετών σπουδαστών της Σχολής Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας, δόθηκε με απόφαση του αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Νίκου Τόσκα.
Ο αναπληρωτής υπουργός, επισκέφθηκε σήμερα την Σχολή στην Αμυγδαλέζα και ανακοίνωσε ο ίδιος την απόφασή του στους σπουδαστές, την οποία υπέγραψε πριν από δύο μέρες.

Το κολαστήριο που μετατράπηκε στον απόλυτο τουριστικό προορισμό

Ένα στρατόπεδο συγκέντρωσης του Β' Παγκοσμίου πολέμου αλλάζει οριστικά μορφή, προσπαθώντας να αποτινάξει από πάνω του τη σκοτεινή του ιστορία, με τον εγκλεισμό των κρατουμένων, τον βασανισμό τους και τις εκτελέσεις τους (Pics)
Adtech Ad
Η κυβέρνηση του Μαυροβουνίου αποφάσισε να μετατρέψει ένα, κατά τα άλλα, μαγευτικό μέρος,

Ruggie: Ένα πατάκι-ξυπνητήρι που θα σε σηκώσει σίγουρα από το κρεβάτι [Video]

Όσα χρόνια και να περάσουν, το πρωινό ξύπνημα θα εξακολουθήσει να ταλαιπωρεί την πλειοψηφία των εργαζόμενων (και όχι μόνο). Γι’ αυτό απαιτείται μια δραστική λύση που θα εξασφαλίζει ότι θα σηκωθείτε σίγουρα από το κρεβάτι, αφού τα 5 λεπτά του “snooze” συνήθως γίνονται…60 με τα συνεχή πατήματα.

Μια καλή πρόταση είναι να βάζεις το ξυπνητήρι επάνω στην ντουλάπα, έτσι ώστε να χρειαστεί να σηκωθείς για να το κλείσεις, αλλά αν θέλετε κάτι πιο “τεχνολογικό”, τότε ρίξτε μια ματιά στο Ruggie.

Εγκρίθηκε η πώληση της Finansbank

Εγκρίθηκε η πώληση της Finansbank από τους μετόχους της Εθνικής. Βελτίωση των θεμελιωδών μεγεθών μετά την ολοκλήρωση της πώλησης. Η χρηματοδότηση υγιών επενδυτικών και επιχειρηματικών πρωτοβουλιών, ο πρώτος στόχος της ΕΤΕ
Adtech Ad
Με έγκριση από τους μετόχους στο πλαίσιο Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης επικύρωσε η διοίκηση της ΕΤΕ την πώληση της τουρκικής

Οι ευχές του Ομπάμα στη Μισέλ για τα γενέθλια της (Video)

Με μια ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Facebook ο Αμερικανός πρόεδρος εύχεται στην Πρώτη Κυρία για τα 52α γενέθλιά της.
Όπως έγραψε χαρακτηριστικά: Χαρούμενα Γενέθλια στην Πρώτη Κυρία- Σε ευχαριστώ που εμπνέεις εκατομμύρια....

Κωστής Χατζιδάκης και Άδωνις Γεωργιάδης οι νέοι αντιπρόεδροι της Νέας Δημοκρατίας

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποφάσισε για τους νέους αντιπρόεδρους του κόμματος, οι οποίοι αναλαμβάνουν άμεσα τους ρόλους που τους ανέθεσε ο νεοεκλεγείς πρόεδρος.
Ο Κωστής Χατζηδάκης θα έχει ως βασική αρμοδιότητα τη σύνταξη του κυβερνητικού προγράμματος ενώ ο Άδωνις Γεωργιάδης θα έχει ως βασικό του μέλημα τον συντονισμό του κοινοβουλευτικού έργου.

Νεκρός 58χρονος χειριστής μηχανήματος αποχιονισμού στο Καρπενήσι

Ο θάνατος ενός 58χρονου χειριστή μηχανήματος που ήταν υπάλληλος στο δήμο Καρπενησίου διαπιστώθηκε κατά την διάρκεια του αποχιονισμού στην Ευρυτανία. Στις 7 το πρωί ο χειριστής ξεκίνησε με το μηχάνημα τον αποχιονισμό δρόμων στην Ανατολική Ευρυτανία στην περιοχή της Δομνίστας.
Λίγο μετά τις 9 το πρωί επικοινώνησε με τους αρμόδιους του δήμου Καρπενησίου όπου τους παραπονέθηκε ότι «αισθάνεται πόνο στην πλάτη».

Σε εξέλιξη μεγάλη φωτιά σε εργοστάσιο χαρτιού στην Κόρινθο (Video)

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη φωτιά στο εργοστάσιο χαρτιού της Carton Pack Hellas, που βρίσκεται στην περιοχή της Αρχαίας Κορίνθου.
Η φωτιά εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 7 το πρωί από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία στις αποθήκες του εργοστασίου της Carton Pack Hellas και λόγω των υλικών που υπήρχαν εκεί επεκτάθηκε γρήγορα και καίει ακόμα, προκαλώντας τεράστια καταστροφή.