Έγγραφο του προξενείου του Τορόντο διαψεύδει τους ευρωβουλευτές για τη φέτα (εικόνες)

Ένα από τα επιχειρήματα των ευρωβουλευτών που υπερψήφισαν τη συμφωνία CETA, αναφορικά με τη φέτα, είναι ότι προστατεύεται στον Καναδά η ελληνική φέτα και ότι απλά μερικοί Ελληνοκαναδοί που παράγουν μικρές ποσότητες φέτας και παρήγαγαν μέχρι τον Οκτώβριο του 2013, αυτοί θα μπορούν να συνεχίσουν να το κάνουν ανενόχλητοι.
Τα έγγραφα και τα ντοκουμέντα όμως καταδεικνύουν ότι η συμφωνία δεν είναι τόσο αθώα.

To Πατρινό Καρναβάλι στην ΕΡΤ2 – Η Μεγάλη Παρέλαση,14:00 LIVE

Σήμερα Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 14:00, θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ2 η Μεγάλη Παρέλαση του Πατρινού Καρναβαλιού 2017, μεταφέροντας σε κάθε άκρη της Ελλάδας -και όχι μόνο- τη ζωντάνια, τον παλμό, τη φρεσκάδα, την ευρηματικότητα, τη σάτιρα και όλα τα αυθεντικά χαρακτηριστικά της μεγάλης γιορτής της Πάτρας και μίας από τις μεγαλύτερες σε διεθνές επίπεδο.

Κομοτηνή: Το ξανθιώτικο καρναβάλι πόλος έλξης χιλιάδων επισκεπτών

Έντονα χρώματα. Μουσική, χορός, στολές, παιδιά, γονείς, μικροί και μεγάλοι. Φέτος στους δρόμους της Ξάνθης θα παρελάσουν περίπου 12.000 καρναβαλιστές – ντόπιοι, μέλη συλλόγων κι εκδρομείς από όλη την Ελλάδα. Επισκέπτες έχουν έρθει στη Θράκη από την Τουρκία, τη Βουλγαρία, τη Ρουμανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γερμανία. Τα ξενοδοχεία όχι μόνο της Ξάνθης, αλλά και στις υπόλοιπες πόλεις της Περιφέρειας Αν.Μ.Θράκης είναι γεμάτα.

Η Αποκριά είναι μια ευκαιρία για όλους να νιώσουν καλύτερα, να μοιραστούν, να ξεχάσουν, να ονειρευτούν..

Μπορεί ο καιρός να μην είναι «σύμμαχος» ωστόσο σήμερα χιλιάδες καρναβαλιστές αναμένεται να ξεχυθούν στους δρόμους για να γιορτάσουν την Αποκριά!
Το πατρινό καρναβάλι θα μεταδοθεί ζωντανά,ERT2
Οι Απόκριες πηγάζουν από την Αρχαία Ελλάδα και τη λατρεία του Διονύσου. Αποκριά (αποκρεά) σημαίνει αποχή από το κρέας.
Την έννοια της αποκριάς την συναντάμε για πρώτη φορά στην Αρχαία Ελλάδα,

Αυστηρό μήνυμα Καμμένου σε Τσαβούσογλου: Αν πατήσει το πόδι του στα Ίμια…

Το δικό του αυστηρό μήνυμα προς την Τουρκία έστειλε το πρωί της Κυριακής μέσω συνέντευξής του σε τηλεοπτικό σταθμό ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος. Ο κυβερνητικός εταίρος του Αλέξη Τσίπρα απάντησε στον υπουργό Εξωτερικών της χώρας, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, που είπε λίγες ώρες νωρίτερα «αν θέλαμε να ανεβούμε στα Ίμια θα μπορούσαμε» λέγοντάς του πως «αν πατήσει το πόδι του στα Ίμια θα έχει τις ανάλογες συνέπειες».