«Μαγικό» ξεκίνημα για τον Ολυμπιακό στο Champions League: 3-2 την Ατλέτικο Μαδρίτης! (Φωτό+Βίντεο)

Το 1-0 για τους «ερυθρόλευκους» με γκολ του Μαζουάκου στο 12' - Το δεύτερο γκολ ο Αφελάι στο 31' - Μείωσαν οι Μαδριλένοι με τον Μάντζουκιτς στο 38' - Ο Μήτρογλου «κλειδώνει» το ματς για τους Πειραιώτες στο 73'μείωσε ο Γκριεζμάν στο 86'
 Σε εξέλιξη βρίσκεται η μεγάλη αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Ατλέτικο Μαδρίτης (21:45, Novasports 2), στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής των ομίλων των Champions League.

Είδηση της ημέρας: 28η, δηλαδή ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ, η Ελλάδα στους δείκτες κοινωνικής δικαιοσύνης: Φτώχια, υγεία, δικαιοσύνη μεταξύ των γενεών! 1η η Σουηδία, 7η Γερμανία!

Η ΕΕ βρίσκεται αντιμέτωπη με την απειλή της κοινωνικής διάσπασης Βορρά-Νότου, ως συνέπεια της οικονομικής κρίσης που μαστίζει τις χώρες της κρίσης. Το χάσμα έχει διευρυνθεί και απειλεί τη συνοχή της Ευρώπης.
Το χάσμα των ευκαιριών κοινωνικής συμμετοχής μεταξύ των πλουσίων χωρών του Βορρά και των φτωχότερων χωρών του ευρωπαϊκού Νότου

Αυτός είναι Πάπας! Πάντρεψε 20 ζευγάρια ήδη με παιδιά εκτός γάμου (Φωτό-Βίντεο)

Σε μια σπάνια κίνηση για έναν ποντίφικα, ο πάπας Φραγκίσκος πάντρεψε σήμερα 20 ζευγάρια Ιταλών, περιλαμβανομένων ακόμα και ορισμένων που είχαν ήδη αποκτήσει παιδιά εκτός γάμου και ζούσαν μαζί προτούν παντρευτούν.

105 εκ € για να γίνει η Πανεπιστημίου - Champs Elysées και με τόσα φυτά που θα ρίξουν την θερμοκρασία 2 βαθμούς

Η ζωή των Αθηναίων στο κέντρο της πρωτεύουσας θα είναι καλύτερη μετά την ολοκλήρωση της ανάπλασης της Πανεπιστημίου, τονίζει ο γγ Δημοσίων Εργων, Στράτος Σιμόπουλος, περιγράφοντας, παράλληλα, καρέ-καρέ το πώς θα γίνει το έργο.

Mε αυτόν τον τρόπο ένας Ιταλός ευρωβουλευτής ζήτησε να μην επιβληθούν κυρώσεις στη Ρωσία

Άσεμνες χειρονομίες μέσα στο Ευρωκοινοβούλιο - «Αν σπάσουν τα αρχ… του Πούτιν τότε θα περάσουμε το χειμώνα μέσα στο κρύο», «Εδώ δεν υπάρχουν ευρωσκεπτικιστές, αλλά ευρω-ηλίθιοι!», τόνισε ο Μπουονάνο της Λέγκας του Βορρά  

Χρυσόψαρο υποβλήθηκε σε επέμβαση στον εγκέφαλο Δείτε φωτογραφίες

Πρόκειται για τον 10χρονο Τζορτζ, το πιο γενναίο χρυσόψαρο του κόσμου
Αναρρώνει στη γυάλα του ο Τζόρτζ, το χρυσόψαρο, έπειτα από λεπτή επέμβαση αφαίρεσης όγκου στον εγκέφαλο, στην οποία υποβλήθηκε στη Μελβούρνη από τον κτηνίατρο Τριστάν Ριτς.

Αλίνα Καμπάεβα Η ερωμένη του Πούτιν «αυτοκράτειρα» των ρωσικών ΜΜΕ

Η Αλίνα Καμπάεβα αποφάσισε να εγκαταλείψει την καριέρα της στην πολιτική βάζοντας πλώρη για μεγαλύτερα πράγματα - Η Καμπάεβα διετέλεσε τα τελευταία έξι χρόνια βουλευτής του κόμματος του Κρεμλίνου «Ενωμένη Ρωσία»
Το κορίτσι-λάστιχο που «έκλεψε» την καρδιά του ισχυρού άνδρα του Κρεμλίνου, τώρα ετοιμάζεται να διευθύνει τον μεγαλύτερο ιδιωτικό μιντιακό όμιλο της Ρωσίας.

Επιστήμη - Τεχνολογία- Νέο αντιβιοτικό: Το μέλι κλείνει τις πληγές

Το πληγωμένο πόδι ενός αλόγου δεν ανταποκρίθηκε σε καμία θεραπεία. Η πληγή δεν έκλεινε και οι κτηνίατροι ήταν απαισιόδοξοι.
Επέλεξαν όμως να δοκιμάσουν μια νέα θεραπεία με 13 βακτήρια γαλακτικού οξέος από το στομάχι μελισσών. Τα βακτήρια αναμιγνύονται με μέλι, νερό και ζάχαρη. Το μίγμα παράγει ανθεκτικά αντιβιοτικά που σκοτώνουν τα μικρόβια.

Οι τηλεπικοινωνίες της Ρουμανίας έχουν χρώμα... πορφυρό

Οι δύο εταιρείες συνενώθηκαν «εις σάρκαν μίαν» κάτω από το brand Telekom Romania και πλέον θα χρησιμοποιούν το διάσημο logo της γερμανικής τηλεπικοινωνιακής εταιρείας. Παράλληλα, το μότο «Life’s for sharing» μεταφράστηκε στα ρουμανικά: «Experiente Impreuna».

Google: Android One smartphone με 80 ευρώ

Το πρόγραμμα Android One για smartphone παρουσιάζει η Google στην Ινδία.
Στόχος το χαμηλών εισοδημάτων, αλλά τεράστιο σε όγκο, αγοραστικό κοινό της Ασίας.

Πέτρος Νομικός: Ο εφοπλιστής σβήνει το χρέος μέσω του οργανισμού Greece Debt Free (Ελλάδα Χωρίς Χρέος) και κερνάει μπίρες.

Ξαναβρέθηκε στην επικαιρότητα όταν τον Αύγουστο μέσω του οργανισμού Greece Debt Free (Ελλάδα Χωρίς Χρέος), τον οποίο ο ίδιος ίδρυσε, ξεχρέωσε μέρος του εθνικού μας δανεισμού. Σαραντάρης, κοσμοπολίτης και επιτυχημένος επιχειρηματίας, κινείται μεταξύ Λονδίνου, Αθήνας και Νέας Υόρκης και μεταδίδει την αγάπη του για τη Σαντορίνη μέσωτης ελληνικής μπίρας Volkan.

Ερχονται 50.000 iPhone 6 για την ελληνική αγορά

Υπολογίζεται ότι οι τιμές θα ξεκινούν από τα 750 ευρώ, χωρίς τυχόν επιδότηση συμβολαίου
Επί ποδός είναι οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας και στην ελληνική αγορά, προκειμένου να ανταποκριθούν στην αυξημένη ζήτηση για τα νέα iPhones της Apple.

Τα «φθηνά» smartphones κάνουν παιχνίδι

Η είσοδος νέων παικτών, η συνεχιζόμενη πτώση της μέσης αξίας και η ισχυρή ανάδειξη μίας χαμηλότερης κατηγορίας τιμών, με ανώτατο όριο τα 99 ευρώ, αναδιαμορφώνουν το περιβάλλον στην εγχώρια αγορά των smartphones.

Δείτε πώς θα είναι τα νέα Windows -Δείτε Βιντεο

Eίναι προφανές ότι η Microsoft αναπτύσσει ένα λειτουργικό σύστημα το οποίο απευθύνεται τόσο στους χρήστες που θέλουν να εργάζονται με πληκτρολόγιο και ποντίκι, όσο και σε εκείνους που επιχειρούν τη μετάβαση στο περιβάλλον αλληλεπίδρασης με την αφή .

Αυστρία: Πώς δύο έφηβες πήγαν στη Συρία για να πολεμήσουν με τους τζιχαντιστές

Νέες ανησυχητικές πληροφορίες αναφέρουν ότι μια από τις κοπέλες είναι νεκρή
Στις 10 Απριλίου του 2014, η 16χρονη Samra Kesinovic και η 15χρονη η Sabina Selimovi εγκατέλειψαν τις οικογένειές τους και τα σπίτια τους στη Βιέννη της Αυστρίας και ταξίδεψαν ως τη Συρία με μοναδικό σκοπό να πολεμήσουν στο πλευρό των τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους.