Η Ελιζαβέτα Γκολοβάνοβα από το Σμολένσκ ανακηρύχθηκε την προηγούμενη Παρασκευή η «Μις Ρωσία-2012»

Η Ελιζαβέτα Γκολοβάνοβα από το Σμολένσκ ανακηρύχθηκε την προηγούμενη Παρασκευή η «Μις Ρωσία-2012»..

Συνέντευξη στο περιοδικό Harper’s Bazaar. Mila Kunis: «Μετά τον "Μαύρο κύκνο" το σώμα μου άλλαξε για πάντα»

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Mila Kunis ήταν πάντα αδύνατη. Όμως από τότε που έχασε 9 κιλά για τον ρόλο της στην ταινία «Μαύρος κύκνος», το σώμα της δεν ήταν ποτέ ξανά το ίδιο..

Στην περιοχή του Τουρνέ Βέλγιο: Χωρίς ρεύμα 100.000 σπίτια λόγω πυκνών χιονοπτώσεων

Περίπου 100.000 νοικοκυριά στην περιοχή του Τουρνέ στο δυτικό Βέλγιο έμειναν χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα σήμερα, εξαιτίας της πυκνής χιονόπτωσης..

"Είναι ψεύτικες" λέει το φιλικό περιβάλλον της ηθοποιού Και η Olivia Munn γυμνή στο Διαδίκτυο;

Μετά τις Scarlett Johansson και Christina Hendricks και η διάσημη ηθοποιός Olivia Munn φέρεται να έχει πέσει θύμα χάκερ με αποτέλεσμα «καυτές» φωτογραφίες της να κάνουν τις τελευταίες ώρες το γύρο του Διαδικτύου..

Μία νύφη έζησε την πιο ντροπιαστική στιγμή στη ζωή μίας γυναίκας, μία στιγμή που ούτε καν φανταζόταν ότι θα ζούσε.

Μία νύφη έζησε την πιο ντροπιαστική στιγμή στη ζωή μίας γυναίκας, μία στιγμή που ούτε καν φανταζόταν ότι θα ζούσε. Λαμπερή κι ευτυχισμένη..

Η νέα σειρά της Victoria's Secret


Φέτος, η τάση της μόδας θέλει πολύ χρώμα, από..

Στο κόμμα του Πάνου Καμμένου η Έλενα Κουντουρά μέσω Facebook

Η ανεξάρτητη βουλευτής Ελενα Κουντουρά προσχώρησε στους «Ανεξάρτητους Έλληνες» του Πάνου Καμμένου. Ο κ. Καμμένος γνωστοποίησε την προσχώρηση της κ. Κουντουρά με ανάρτηση στο λογαριασμό του στο Facebook.«Έλενα Κουντουρά καλώς όρισες στους 'Ανεξάρτητους Έλληνες'» αναφέρεται στην ανάρτηση.

Πιθανότατα το καλοκαίρι Η Jennifer Aniston θα παντρευτεί στην Κρήτη!

Τουλάχιστον έτσι αναφέρουν τα τελευταία δημοσιεύματα στα περιοδικά του Hollywood!..

Στην Γαλλία Χτίζουν εκκλησία για να παντρευτούν οι Brangelina

Πολλά έχουν ειπωθεί σχετικά με το αν ο Brad Pitt και η Angelina Jolie θα ανέβουν ή όχι τα σκαλιά της εκκλησίας..

Η τηλεοπτική σταρ της Γερμανίας υπέρ των ελληνικών θέσεων Η... αντιΜέρκελ που μας αγάπησε

Είναι νέα, ωραία και μία από τις μεγαλύτερες σταρ της γερμανικής τηλεόρασης. Εδώ και μερικές εβδομάδες έχει ξεκινήσει εκστρατεία υπέρ της Ελλάδας, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για τους Ελληνες και κατακεραυνώνοντας ως άλλος Τράγκας, αλλά στο πιο κομψό και διακριτικό, την Ανγκελα Μέρκελ και την πολιτική της..

ΓΕΡΜΑΝΙΑ Αόρατος ευεργέτης μοιράζει φακέλους με 10.000 ευρώ!

Κάποιοι πιστεύουν ότι πρόκειται για έναν σύγχρονο Ρομπέν των Δασών. Αλλοι θεωρούν πιθανότερο να είναι ένας εύπορος Σαμαρείτης, που θέλει προτού πεθάνει να μοιράσει την περιουσία του..

Δεν εκπλήσσει τον Ολάντ το προεκλογικό «μποϊκοτάζ» των Ευρωπαίων ηγετών

Την έντονη αντίδραση των Γάλλων σοσιαλιστών έχει προκαλέσει αναφορά στον γερμανικό Τύπο πως κορυφαίοι Ευρωπαίοι ηγέτες έχουν συμφωνήσει να «μποϊκοτάρουν» τον υποψήφιο για τη γαλλική προεδρία Φρανσουά Ολάντ εξαιτίας της αντίθεσής του στο Δημοσιονομικό Σύμφωνο..

«Επίδειξη» ενότητας, αλλά... Οι ισραηλινές απειλές κατά Ιράν σκιάζουν τη συνάντηση Ομπάμα-Νετανιάχου

Διαβεβαιώσεις ότι είναι αδιάρρηκτη η σχέση της Αμερικής με το Ισραήλ και θα υπερασπίζεται πάντα την ασφάλειά του έδωσε ο Μπαράκ Ομπάμα ενώπιον του Μπέντζαμιν Νετανιάχου..

Οι φαρμακοποιοί διαμαρτύρονται για τις ελλείψεις φαρμάκων «Λουκέτο» στα φαρμακεία Πέμπτη και Παρασκευή

Κλειστά θα είναι τα φαρμακεία όλης της χώρας την Πέμπτη και τη Παρασκευή, με τους επαγγελματίες του κλάδου να διαμαρτύρονται για την υποβάθμιση της..

Δηλητηριώδη βέλη εναντίον Πούτιν από ΜΜΕ στις ΗΠΑ

Δηλητηριώδη βέλη εναντίον Πούτιν από ΜΜΕ στις ΗΠΑ Ιδιαίτερα επικριτικά είναι τα σημερινά σχόλια του αμερικανικού τύπου για την εκλογή Πούτιν. Δημοσιεύματα κάνουν λόγο για «νοθευμένες εκλογές», για μια «στέψη προγραμματισμένη από καιρό», ενώ μερικοί προχωρούν περισσότερο, διαπιστώνοντας το «τέλος του πουτινισμού»..

ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ Συμβιβασμός BP- εναγόνωτων για την έκρηξη στον κόλπο του Μεξικού

Συμβιβασμός BP- εναγόνωτων για την έκρηξη στον κόλπο του Μεξικού Σε εξωδικαστικό συμβιβασμό ύψους 7,9 δισεκατομμυρίων δολαρίων με την Επιτροπή Εναγόντων προχώρησε η BP..

5 ΡΙΧΤΕΡ ΜΕΤΑΞΥ ΑΘΩ ΚΑΙ ΣΙΘΩΝΙΑΣ Επιφυλακτικοί οι σεισμολόγοι για τη δόνηση στη Χαλκιδική

Επιφυλακτικοί οι σεισμολόγοι για τη δόνηση στη Χαλκιδική Φειδωλοί σε εκτιμήσεις είναι οι σεισμολόγοι για τη σεισμική δραστηριότητα του τελευταίου 20ημέρου στη Χαλκιδική..

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΕΜΥ Χαλαζόπτωση στην Αθήνα

Χαλαζόπτωση στην Αθήνα Δυνατό χαλάζι έπληξε το απόγευμα σήμερα την πρωτεούσα, με αποτέλεσμα να προκληθούν προβλήματα στην κυκλοφορία των αυτοκινήτων και στις μετακινήσεις των πεζών.

Ο Ινιέστα ήταν ο ηγέτης της Μπαρτσελόνα

Ο Μέσι απουσίαζε, αλλά ο Ινιέστα ήταν αυτός που οδήγησε την Μπαρτσελόνα στη νίκη επί της Σπόρτιγκ Χιχόν (3-1) στην
26η αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος..

Η Ρεάλ προχωρά ακάθεκτη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Ισπανία.

Η Ρεάλ προχωρά ακάθεκτη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Ισπανία. Η ομάδα του Μουρίνιο, έδωσε νέα παράσταση στο «Μπερναμπέου» και συνέτριψε την Εσπανιόλ με το εντυπωσιακό 5-0..

Μάχη κολοσσών για τον θησαυρό των 4 δισ. ευρώ

Μάχη κολοσσών για τον θησαυρό των 4 δισ. ευρώ Μεγάλες εταιρείες προσφέρουν τα αντίγραφα σκευάσματα μέχρι και 90% φθηνότερα σε σχέση με τα πρωτότυπα, στην προσπάθειά τους να εξασφαλίσουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερο μερίδιο..

Παιχνίδια πολλών δισ. με τα φάρμακα Λαθροχειρίες ορισμένων γιατρών του ΕΟΠΥΥ απειλούν το σύστημα ηλεκτρονικής συνταγογράφησης

Μόλις πρόσφατα άλλος ένας επιστημονικός όρος μπήκε στην καθημερινότητα των πολιτών. Αυτή τη φορά ήταν ιατρικός. Μετά το «selective default» και το «collateral» ήρθε το γενόσημο. Οι συζητήσεις για το πόσο ακριβά, φθηνά ή ασφαλή είναι τα φάρμακα που..

Κλείνει η εβδομάδα μόδας στο Παρίσι Ρομαντικά λέει η Nina Ricci, σέξι 70’s η Barbara Bui, ροκ ο Balmain

Αυλαία για την  Εβδομάδα Μόδας και στο Παρίσι και ιδού οι τάσεις που έδειξαν για τον επόμενο χειμώνα οι κορυφαίοι σχεδιαστές..