Η τηλεοπτική σταρ της Γερμανίας υπέρ των ελληνικών θέσεων Η... αντιΜέρκελ που μας αγάπησε

Είναι νέα, ωραία και μία από τις μεγαλύτερες σταρ της γερμανικής τηλεόρασης. Εδώ και μερικές εβδομάδες έχει ξεκινήσει εκστρατεία υπέρ της Ελλάδας, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για τους Ελληνες και κατακεραυνώνοντας ως άλλος Τράγκας, αλλά στο πιο κομψό και διακριτικό, την Ανγκελα Μέρκελ και την πολιτική της..
  Η Αν-Μαρί Βαρνκρός ή «βασίλισσα της απογευματινής ζώνης», όπως την αποκαλούν, είναι αυτή τη στιγμή η καλύτερη σύμμαχός μας στα γερμανικά media. Και όταν μία από τις πιο εκρηκτικές και όμορφες παρουσιάστριες της γερμανικής τηλεόρασης τάσσεται στο πλευρό των Ελλήνων, η μεταστροφή της γερμανικής κοινής γνώμης γίνεται πιθανότερη, αφού η Αν-Μαρί έχει τον τρόπο της να πείθει...

Η 34χρονη παρουσιάστρια εργάζεται στο δίκτυο PROSIEBEN, όπου παρουσιάζει το καθημερινό απογευματινό lifestyle show «Taff» με αντικείμενο κυρίως τα νέα του Χόλιγουντ, αλλά και το εβδομαδιαίο live show «Red» κάθε Πέμπτη βράδυ στο οποίο φιλοξενεί celebrities. Εκτός από εντυπωσιακή, η Αν-Μαρί Βαρνκρός είναι και πολυτάλαντη, αφού έχει συμμετάσχει ως guest star σε αρκετές τηλεοπτικές σειρές, έκανε χρόνια μπαλέτο και υπήρξε μέλος στο γερμανικό ποπ συγκρότημα Bellini. Στη χώρα της είναι ιδιαιτέρως δημοφιλής και όταν τα γερμανικά περιοδικά τη φιλοξενούν στο εξώφυλλό τους, ξεπουλάνε αμέσως. 






 
Πριν από λίγες ημέρες η Γερμανίδα παρουσιάστρια βρέθηκε στο Λος Αντζελες για να καλύψει την απονομή των βραβείων Οσκαρ και φυσικά δεν πέρασε απαρατήρητη από τα φλας των φωτορεπόρτερ. Εκτός από τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, όμως, την εντόπισαν και τα ομογενειακά και οι Ελληνες δημοσιογράφοι ήταν αδύνατον να μη ζητήσουν την άποψή της για την Ελλάδα, την οικονομική κρίση και τα μέτρα που επιβάλλει η Γερμανίδα καγκελάριος.

Η απαστράπτουσα Αν-Μαρί με το αφοπλιστικό της χαμόγελο τάχθηκε στο πλευρό των Ελλήνων και άσκησε δριμεία κριτική στην πολιτική της Μέρκελ. Οπως ανέφερε: «Η Μέρκελ είναι σκληρή γυναίκα, όπως σκληρή είναι και η πολιτική της. Είμαστε όλοι Ευρωπαίοι, είμαστε όλοι φίλοι και πρέπει να υπάρχει αλληλεγγύη μεταξύ μας. Πρέπει να βοηθάει η μία χώρα την άλλη. Δεν πιστεύω ότι φταίνε οι Ελληνες για την κατάσταση που βιώνουν σήμερα. Εξάλλου, αυτό που δεν πρέπει να ξεχνάμε είναι πως η κρίση στην οικονομία είναι διεθνής και δεν αφορά μόνο την Ελλάδα. Δεν πρόκειται να επιζήσει ούτε η Γερμανία αν η οικονομία της Ελλάδας καταρρεύσει. Ολοι πληρώνουμε φόρους. Εμείς ειδικά πληρώνουμε φόρους, μέρος των οποίων δίνονται ως δάνειο στην Ελλάδα. Ετσι είναι όμως η οικονομία». Η γνώμη της 34χρονης Γερμανίδας για τους Ελληνες είναι η καλύτερη, αν και δεν κατάφερε ακόμα να επισκεφθεί τη χώρα μας: «Αρκετοί αστειεύονται με την άσχημη οικονομική κατάσταση της Ελλάδας, αλλά πραγματικά οι περισσότεροι δεν έχουν αρνητικά συναισθήματα για τους Ελληνες. Οι διαφορές δεν είναι μεταξύ των λαών. Η μητέρα μου έρχεται σχεδόν κάθε καλοκαίρι στην Ελλάδα και φέτος θα έρθω κι εγώ ώστε να συμβάλω στον τουρισμό της χώρας». Για τον ανδρικό πληθυσμό, πάντως, που μπορεί να περιμένει με ανυπομονησία την επίσκεψή της στη χώρα μας, τα νέα δεν είναι και τόσο ευχάριστα, καθώς η Αν-Μαρί Βαρνκρός είναι αρραβωνιασμένη με γνωστό Γερμανό ηθοποιό.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...