whitehouse- Νews-Video:President Obama Speaks on Technology in Schools

President Obama delivers remarks at Mooresville Middle School in Mooresville, North Carolina. The school's cutting edge curriculum that maximizes the benefits of technology and digital learning. June 6, 2013.

RussiaToday-Video-News:Putin divorce: President and wife say 'their marriage is over'

Russia's President Vladimir Putin and his wife Lyudmila have announced their "marriage is over". "It was our joint decision, our marriage is over," President Putin said in the interview to Russia24 state channel.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ «Όποιος δεν μπορεί να μου το πει» (vds)

Παρόν στο Mundial του 2014 θέλει να είναι ο Φερνάντο Σάντος όπως δήλωσε το απόγευμα της Πέμπτης (6/6) κατά τη συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε ενόψει του αγώνα της Παρασκευής με την Λιθουανία για τα προκριματικά της διοργάνωσης.

Ο Πορτογάλος τεχνικός ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει καμία δικαιολογία και ότι η Εθνική μας ομάδα θα πρέπει να κερδίσει πάση θυσία. Για την ακρίβεια έστειλε μήνυμα στους ποδοσφαιριστές του, λέγοντας πως «όποιος δεν μπορεί να δώσει αυτό που πρέπει να έρθει να μου το πει ώστε να παίξει κάποιος άλλος».

ΑΕΚ: Γήπεδο σε 17 μήνες στη Ν. Φιλαδέλφεια

H άμεση κατασκευή γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια είναι ο στόχος του Δημήτρη Μελισσανίδη. «Το γήπεδο θέλω να είναι έτοιμο σε 17 μήνες» ήταν το μήνυμα που έστειλε ο «τίγρης» στη συνάντηση που είχε χθες στα γραφεία της Aegean στον Πειραιά με τον Κώστα Νεστορίδη ο οποίος μέχρι την Κυριακή θα βρίσκεται στη θέση του προέδρου της Ερασιτεχνικής.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «101 great goals» Αυτά είναι τα 101 καλύτερα γκολ της φετινής σεζόν

«Να ‘χα εκατό καρδιές να σ’ αγαπώ εκατό φορές» ήταν η ευχή που εξέφραζε το παλιό λαϊκό άσμα.

Δεν χρειάζεται να ‘χεις… εκατό ζευγάρια μάτια όμως για να χαρείς τις (σχεδόν) ισάριθμες γκολάρες της χρονιάς.

Το μόνο που χρειάζεσαι είναι… δέκα λεπτά!