Στο σφυρί το πατρικό της Δούκισσας της Κορνουάλης, Camilla, έναντι £3,15 εκατ.

Είναι το σπίτι όπου ο πατέρας της ήρθε αντιμέτωπος με τον πρίγκιπα Κάρολο και τον ρώτησε με αυστηρό ύφος: «Ποιες είναι οι προθέσεις σας για την κόρη μου;»
Και τώρα, το επτά υπνοδωματίων πατρικό της, που κάποτε είχε περιγράψει η Camilla, Δούκισσα της Κορνουάλης, ως «τέλειο από κάθε άποψη», βγήκε στην αγορά για 3,15 εκατομμύρια λίρες.

Evan Spiegel: Η χλιδάτη ζωή του νεότερου δισεκατομμυριούχου στον κόσμο

Ο Evan Spiegel είναι ο συνιδρυτής και o CEO της εφαρμογής για τα κινητά Snapchat η αξία της οποίας συνεχώς αναβαίνει. Ο ίδιος θεωρείται επίσημα ο νεότερος δισεκατομμυριούχος στον κόσμο σύμφωνα με το Forbes, αφού είναι μόλις 24 ετών ενώ πολλοί θα ήθελαν να κάνουν την πολυτελή ζωή του.

Αποφασισμένη η Μέρκελ να στηρίξει ανορθόδοξες λύσεις για να αποφύγει το Grexit

Θα μπορούσε ακόμα και να δώσει το «πράσινο φως» για την αύξηση του ορίου έκδοσης των εντόκων γραμματίων ή την πρόωρη εκταμίευση μέρους της δόσης, εάν χρειαστεί, γράφει το MNI
Η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ είναι αποφασισμένη να αποφύγει το "Grexit" τονίζουν ανώτατοι αξιωματούχοι της γερμανικής κυβέρνησης, όπως μεταδίδει το MNI Euro Insight.

Συνέντευξη της Ιταλίδας συμπροέδρου των Ευρωπαίων Πρασίνων: Στηρίζουμε την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και το αίτημα για τη μείωση του χρέους

Για τις εντυπώσεις της από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και για τις διαπραγματεύσεις με τους εταίρους μίλησε η Ιταλίδα συμπρόεδρος των Ευρωπαίων Πρασίνων, Μόνικα Φρασόνι, η οποία εξέφρασε τη στήριξη της στην κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα, κάνοντας παράλληλα έκκληση τόσο στην ελληνική πλευρά όσο και στη γερμανική πλευρά να σταματήσει αυτός ο διπολισμός.

Χωρίς Εποπτικό Συμβούλιο η επαναλειτουργία της ΕΡΤ * Αναλυτικά η τροπολογία για την επαναλειτουργία της ΕΡΤ

Καταργείται το Εποπτικό Συμβούλιο της ΝΕΡΙΤ, με τροπολογία που κατατέθηκε σήμερα, Παρασκευή, στο νομοσχέδιο για την επαναλειτουργία της ΕΡT, και το σύνολο των αρμοδιοτήτων του ανατίθεται στο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας.

Ορκίστηκε Πρόεδρος της Δημοκρατίας ο Προκόπης Παυλόπουλος

Ορκίστηκε ενώπιον της Ολομέλειας της Βουλής των Ελλήνων, ο νέος Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος. Κατέθεσε στεφάνι στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη και ακολούθως μετέβη στο Προεδρικό Μέγαρο για την ανάληψη των καθηκόντων του.

Συμφωνία για κοινοτικούς πόρους και θέσεις εργασίας

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, συμφώνησαν για στενή συνεργασία και συντονισμό μεταξύ της Ε.Ε. και της ελληνικής κυβέρνησης με στόχο τη βέλτιστη αξιοποίηση των κοινοτικών πόρων, αλλά και τη δημιουργία θέσεων απασχόλησης, κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους στις Βρυξέλλες.

Η θερμή αγκαλιά Γλέζου-Τσίπρα στις Βρυξέλλες

Ο Αλέξης Τσίπρας βρίσκεται στις Βρυξέλλες όπου συναντήθηκε τον Ζ. Γιούνκερ. Εκεί είδε και τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Μ. Γλέζο, σε μια πολύ φιλική ατμόσφαιρα.
«Πιστεύω ότι θα λυθεί η διαφορά απόψεων. Να καταπιούν τη γλώσσα τους όσοι λένε ότι είμαι απέναντι στην κυβέρνηση»

Ο Ρόμπερτ Ντάουνι δίνει ένα βιονικό χέρι σε ένα 7χρονο

Σε συνεργασία με έναν φοιτητή Πανεπιστημίου, που δημιουργεί βιονικά χέρια ο ηθοποιός έκανε ένα 7χρονο αγοράκι πολύ χαρούμενο

Ο μικρός είχε γεννηθεί με ατροφικό το ένα του χέρι. Ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ τον επισκέφθηκε καθώς είναι φανατικός θαυμαστής του Iron Man, για να του φέρει ο ίδιος το βιονικό χέρι που έχει δημιουργήσει ένας φοιτητής Πανεπιστημίου.

Κόστα Ρίκα: Ξύπνησε το ηφαίστειο, εκκενώνονται χωριά

Έκλεισε το αεροδρόμιο ενώ και αρκετά χωριά εκκενώθηκαν στην Κόστα Ρίκα, μετά τις εκρήξεις του ηφαιστείου Τουριάλμπα

Το αεροδρόμιο του Σαν Χοσέ έκλεισε και αρκετά χωριά εκκενώθηκαν στην Κόστα Ρίκα, εξ αιτίας της τέφρας από το ηφαίστειο Τουριάλπμα που έφθασε στην πρωτεύουσα, ανακοίνωσαν οι αρχές.

Μικρό αεροπλάνο τραυμάτισε σκιέρ στις Άλπεις

Πολωνή σκιέρ τραυματίστηκε στις Άλπεις όταν χτυπήθηκε από μικρό αεροσκάφος

Κατέβαινε τις πλαγιές στις Άλπεις κάνοντας σκι. Η γυναίκα από την Πολωνία τραυματίστηκε όταν το μικρό αεροσκάφος δεν κατάφερε να απογειωθεί σωστά και έπεσε στην πίστα του σκι.

Σε κλοιό κυκλώνων το Βανουάτου νησιωτικό κρατίδιο του νότιου Ειρηνικού.

Με ανέμους ταχύτητας μέχρι και 185 χιλιόμετρα την ώρα τρεις διαφορετικοί τροπικοί κυκλώνες ετοιμάζονται να «χτυπήσουν» τα νησιά Βανουάτου
Τρεις τροπικοί κυκλώνες «οδεύουν» προς το νησιωτικό κρατίδιο του νότιου Ειρηνικού, Βανουάτου, με καταστροφικούς ανέμους ταχύτητας μέχρι 185 χλμ την ώρα και ισχυρές βροχοπτώσεις ανακοίνωσε η τοπική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Αυστραλία: Χρυσάφι αποδείχτηκε η γκρίνια της συζύγου

Έφυγε από το σπίτι για να γλιτώσει τη γκρίνια της γυναίκας του και βρήκε… χρυσάφι, η αξία του οποίου ξεπερνά τις 135.000 δολάρια!

Έφυγε από το σπίτι του για να κάνει μια βόλτα, να ξεμουδιάσει και να δραπετεύσει από την γκρίνια της γυναίκας του και «έπεσε» πάνω... σε ένα κομμάτι χρυσού 2,4 κιλών.

26 και 27 Μαΐου Posidonia Sea Tourism Forum ...Μεγάλο φόρουμ για την κρουαζιέρα το Μάιο στην Αθήνα

Οι προοπτικές ανάπτυξης της κρουαζιέρας και του yachting στην Ανατολική Μεσόγειο θα βρεθούν στο επίκεντρο της διοργάνωσης του 3ου Posidonia Sea Tourism Forum που θα πραγματοποιηθεί στις 26 και 27 Μαΐου στο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών.

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της νέας υπόθεσης «Μανωλάδας» που αποκαλύφθηκε χθες στην Αχαΐα.

Οι Αρχές συνέλαβαν τον 51χρονο ιδιοκτήτη μεγάλης πτηνοτροφικής μονάδας στην περιοχή Πρέβεδο Φαρρών και έναν 41χρονο επιστάτη, ρουμανικής υπηκοότητας, ενώ εντόπισαν και το ποσό του 1,6 εκατ. ευρώ σε κρυφό εντοιχισμένο χρηματοκιβώτιο, το οποίο ερευνάται αν προέρχεται από νόμιμες δραστηριότητες.

Εικόνες Αποκάλυψης στην Ηλεία - Η γη «καταπίνει» σπίτια ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟ ΚΑΤΟΛΙΣΘΗΤΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ

Εικόνες Αποκάλυψης κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός στην Ανάληψη Αμαλιάδας. Σπίτια καταρρέουν σαν χάρτινοι πύργοι και οι δρόμοι σχίζονται στα δύο από το κατολισθητικό φαινόμενο που εξελίσσεται ραγδαία στην περιοχή.
Εικόνες Αποκάλυψης στην Ηλεία - Η γη «καταπίνει» σπίτια

Μοναδική ευκαιρία για να ρυθμίσουν σε έως 100 δόσεις όλες τις ληξιπρόθεσμες οφειλές τους στην εφορία

Της Μαρίας Βουργάνα
Μοναδική ευκαιρία για να ρυθμίσουν σε έως 100 δόσεις όλες τις ληξιπρόθεσμες οφειλές τους στην εφορία ακόμη και τις τελευταίες δόσεις του ΕΝΦΙΑ, τις οφειλές ΦΠΑ και χρέη που εκκρεμούν στα δικαστήρια και να «σβήσουν» έως και 100% τα πρόστιμα και τις προσαυξήσεις έχουν περισσότεροι από 4,1 εκατομμύρια οφειλέτες του Δημοσίου.

Κανονικά η καταβολή της δεύτερης δόσης προς το ΔΝT ΥΨΟΥΣ 348 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ

Στην καταβολή 348 εκατ. ευρώ περίπου που αντιστοιχούν στη δεύτερη δόση του Μαρτίου προς το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο προχώρησε σήμερα Παρασκευή ο Οργανισμός Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους (ΟΔΔΗΧ).

Η Ισλανδία αποσύρει την υποψηφιότητά της για ένταξη στην ΕΕ

Η Ισλανδία δεν θα ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με την Ευρωπαϊκή Ένωση σχετικά με την ένταξη της στο μπλοκ των 28 κρατών μελών, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Εξωτερικών στο Ρέικιαβικ, επισημοποιώντας την προεκλογική υπόσχεση του κυβερνώντος κεντροδεξιού κόμματος από το 2013- όταν και ήρθε στην εξουσία- για πάγωμα των ενταξιακών συνομιλιών.

Μέτρα για φοροδιαφυγή και τριγωνικές συναλλαγές στο ν/σ για τις 100 δόσεις

Τρεις άμεσες νομοθετικές πρωτοβουλίες ετοιμάζει η κυβέρνηση προκειμένου α) να λύσει το πρόβλημα της ρευστότητας στο δημόσιο ταμείο και β) να αντιστρέψει την εικόνα επικοινωνιακής «κόπωσης» δίνοντας μία σαφή εικόνα της πολιτικής της.