Το Infiniti Vision GT κάνει το άλμα από τον ψηφιακό κόσμο ( picture+video )

Το Infiniti Vision GT, που αρχικά φτιάχθηκε για το παιχνίδι Gran Turismo 6 παρουσιάσθηκε πρόσφατα στην πραγματική του εκδοχή.
Ένα πανομοιότυπο μοντέλο, με το ψηφιακό που φτιάχτηκε για τις ανάγκες του παιχνιδιού  Gran Turismo 6, κατασκεύασε πρόσφατα η Infiniti και του έδωσε την ονομασία concept Vision GT.

Η νέα Bugatti Chiron θα «χτυπάει» ταχύτητα 463 χλμ./ώρα! vds

Πρόκειται για το μοντέλο που θα αντικαταστήσει την περίφημη Veyron και οι φήμες θέλουν να κινείται από κινητήρα 1.500 ίππων, να επιταχύνει από τα 0 στα 100 χλμ./ώρα σε 2 δευτερόλεπτα!

Τα στοιχεία που αφορούν στο νέο δημιούργημα της Bugatti έφερε το βρετανικό περιοδικό CAR.

Ο πιο ιδιαίτερος «σκαραβαίος» του κόσμου (φωτό)

Το πολύχρωμο VW Beetle του 1995 ζωγράφισε ένας καλλιτέχνης στο Μοντερέι προκειμένου να παρουσιαστεί σε μία έκθεση στο Εθνικό Μουσείο Ιστορίας της περιοχής.
Ο Ρένε Πένια είναι ο ιδιοκτήτης το πιο ιδιαίτερου ίσως σκαραβαίου.
Το πολύχρωμο VW Beetle του 1995, που στην περιοχή ονομάζεται «Vocho», ζωγράφισε ένας καλλιτέχνης της περιοχής

Περιβάλλον-Η σφαγη των ρινόκερων: Το νέο «ματωμένο διαμάντι» της Αφρικής Λαθροθηρία ( picture+video )

Ρεκόρ στις σφαγές ρινόκερων σημειώθηκε το περασμένο έτος, καθώς 1.215 ρινόκεροι σκοτώθηκαν στη Νότια Αφρική. Την ίδια στιγμή, έχουν σκοτωθεί και 42 λαθροκυνηγοί από φύλακες και αστυνομία. Όλα στο όνομα μιας εσφαλμένης πεποίθησης στην Ασία, ότι το κέρατο του ρινόκερου μπορεί να θεραπεύσει τον καρκίνο. Επιμέλεια: Μικαέλα Κόλλια.

Οι δέκα πιο επικίνδυνοι δρόμοι του κόσμου Διαβάστε γιατί (pics+vid)

Χρειάζεται μεγάλη τόλμη για να περπατήσεις σε αυτούς τους δρόμους. Διαβάστε γιατί
Επικίνδυνοι δρόμοι που κόβουν την ανάσα λόγω υψόμετρου, των επικίνδυνων στροφών και των γκρεμών. Δεν είναι όμως μόνο αυτό. Τα θύματα

10 φορές που φτάσαμε κοντά στη συντέλεια του κόσμου (vid)

Η απειλή του πυρηνικού πολέμου, επιδημίες και πανδημίες αλλά και εξωγήινη απειλή είναι μόνο μερικές από τις δέκα φορές στην ιστορία της ανθρωπότητας που η ολοκληρωτική καταστροφή του κόσμου, όπως τον ξέρουμε, παρ' ολίγον δεν έγινε πραγματικότητα

Τραμπουκισμοί στο συνέδριο της ΠΟΕ-ΟΤΑ... Ο Μπαλασόπουλος επιτέθηκε σε συνδικαλιστές του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ

Ένταση στο συνέδριο της ΠΟΕ-ΟΤΑ. Τι καταγγέλλει ο επικεφαλής της ΑΣΚ-ΟΤΑ Βασίλης Γκιτάκος (Pics)
Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν χθες το απόγευμα στο εν εξελίξει 43 συνέδριο της ΠΟΕ-ΟΤΑ καθώς, όπως καταγγέλλει ο επικεφαλής της ΑΣΚ-ΟΤΑ Βασίλης Γκιτάκος με συνέντευξή του στην aftodioikisi.gr, αλλά και με ανακοίνωσή της η ίδια η συνδικαλιστική παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ, δέχθηκε επίθεση με μπουκάλι και ποτήρι από τον απερχόμενο πρόεδρο της Ομοσπονδίας Θέμη Μπαλασόπουλο.

Globe and Mail -Ευθύνεται η Γερμανία για τον ανηφορικό δρόμο της Ελλάδας γράφει καναδική εφημερίδα…

Με τίτλο «Η Γερμανία ευθύνεται για τον ανηφορικό αγώνα της Ελλάδας» ο ανταποκριτής της καναδικής εφημερίδας Globe and Mail στην Ευρώπη, Eric Reguly, επισημαίνει ότι παρά τα όσα γράφονται, σχετικά με την αξιοποίηση των ταμειακών διαθεσίμων των δήμων και των περιφερειών από την ελληνική κυβέρνηση αλλά και το ενδεχόμενο χρεοκοπίας και Grexit, τελικά τίποτα δεν θα συμβεί και η Ελλάδα δεν θα γίνει νέα Αργεντινή.

Σκωτία: Το εθνικό κόμμα σε ρόλο «ρυθμιστή» στις επερχόμενες εκλογές

Το Εθνικό Κόμμα της Σκωτίας (SNP) ενδέχεται να κερδίσει όλες τις έδρες που αντιστοιχούν στη Σκωτία στο βρετανικό κοινοβούλιο κατά τις εκλογές της επόμενης εβδομάδας, σύμφωνα με προβλέψεις που βασίστηκαν σε δημοσκόπηση και δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα.

Πρωτοφανείς αλλαγές στη διαδοχή του θρόνου στη Σαουδική Αραβία,photo album Αζίζ αλ Σαούντ Αμπντάλα.

Πρωτοφανείς χαρακτηρίζονται οι αλλαγές που ανακοινώθηκαν στην ανώτατη διοικητική βαθμίδα της Σαουδικής Αραβίας, του μεγαλύτερου παραγωγού πετρελαίου στον κόσμο.
Ο βασιλιάς Σαλμάν μπιν Αμπντουλαζίζ αλ-Σαούντ αντικατέστησε τον πρίγκιπα διάδοχο Μουκρίν, που είναι ετεροθαλής αδελφός του,

Συνάντηση Γ. Βαρουφάκη με τον Γενικό Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης Λ. Ρακιντζή

Σημαντικές παρεμβάσεις στο Δημόσιο προανήγγειλε ο υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης, μετά από τη συνάντησή του στο υπουργείο Οικονομικών, με τον Γενικό Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης, Λέανδρο Ρακιντζή.
Ο υπουργός έκανε συγκεκριμένα λόγο, για:

Τσίπρας: Πυλώνες ασφάλειας στην περιοχή Ελλάδα - Κύπρος - Αίγυπτος

Ελλάδα, Κύπρος και Αίγυπτος αποτελούν πυλώνες ασφάλειας σε μία ευρύτερα αποσταθεροποιημένη περιοχή ανέφερε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στις δηλώσεις του μετά την ολοκλήρωση της τριμερούς διάσκεψης Κορυφής Ελλάδας-Κύπρου-Αιγύπτου στην Λευκωσία.

Ολοκληρώθηκε η τριμερής Κύπρου, Αιγύπτου και Ελλάδας

Ελλάδα, Κύπρος και Αίγυπτος αποτελούν πυλώνες ασφάλειας σε μία ευρύτερα αποσταθεροποιημένη περιοχή ανέφερε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στις δηλώσεις του μετά την ολοκλήρωση της τριμερούς διάσκεψης Κορυφής Ελλάδας-Κύπρου-Αιγύπτου στην Λευκωσία.

Dimitris Pavlidis- Η Ελλάδα των δύο μέτρων και των δύο σταθμών

Επειδή η υπομονή έχει και τα όριά της όπως μάλλον και η μνήμη μερικών Ελλήνων… Ας ξεκινήσουμε:
Το 1988 εις εκ των πρωτεργατών της Χούντας ο Γεώργιος Ζωιτάκης βρέθηκε εκτός φυλακής λόγω προβλημάτων υγείας…δεν μίλησε κανείς ούτε από τη δημοκρατική δεξιά… ούτε κάποιος πέραν του Ατλαντικού… και δικαίως… ανθρωπιστικοί οι λόγοι…

Σαμαράς: Οι φιλο-ευρωπαϊκές δυνάμεις θα κρατήσουν την Ελλάδα στην ευρωζώνη ΔΕΙΤΕ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ

Ολέθρια για την Ελλάδα θα ήταν η αποχώρησή της από την υπόλοιπη Ευρώπη, υποστήριξε ο πρόεδρος της Ν.Δ., Αντώνης Σαμαράς. Όπως τόνισε, «οι ανοικτά φιλο-ευρωπαϊκές δυνάμεις στην Ελλάδα, ανάμεσά στις οποίες η Νέα Δημοκρατία, είναι η μεγάλη πλειοψηφία, θα κάνουμε τα πάντα για να κρατήσουμε την Ελλάδα στην Ευρώπη και στην ευρωζώνη», κλείνοντας ουσιαστικά το μάτι σε ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι.

Επίθεση Παπανδρέου σε Βενιζέλο για την υπόθεση των Καννών

Το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών του Γιώργου Παπανδρέου προειδοποίησε τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελο Βενιζέλο, να είναι προσεκτικός όταν αναφέρεται στις Κάννες και στο δημοψήφισμα «εκεί που», όπως τονίζεται, «ο ρόλος του έγινε απόλυτα γνωστός».
Με αφορμή όσα είπε ο κ. Βενιζέλος για το συγκεκριμένο θέμα και τη συνάντηση του κ. Παπανδρέου με τον πρωθυπουργό,

Παπαμιμίκος: κοινή κάθοδος στις εκλογές Ν.Δ., Ποταμιού και ΠΑΣΟΚ

Εντείνονται οι διεργασίες για τη συγκρότηση του λεγόμενου «φιλοευρωπαϊκού μετώπου» απέναντι στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, προσπάθειες που κατά κύριο λόγο τροφοδοτούνται από την πλευρά της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Συμπόρευση της ΝΔ, του Ποταμιού και του ΠΑΣΟΚ,

Τι λέει ο Βαρουφάκης για τον προπηλακισμό στα Εξάρχεια

Ο υπουργός Οικονομικών επιβεβαιώνει ότι δέχθηκε επίθεση στο εστιατόριο όπου βρισκόταν μαζί με τη σύζυγό του. Πώς το περιγράφει και τι λέει ο ίδιος για το γεγονός.
Ο Γιάνης Βαρουφάκης βρισκόταν μαζί με τη σύζυγό του Δανάη Στράτου σε εστιατόριο των Εξαρχείων. Οπως παραδέχεται ο ίδιος γύρω στις 24:00 μια ομάδα αντιεξουσιαστών εισέβαλε στην αυλή του μαγαζιού με άγριες διαθέσεις.

Πρώην καγκελάριος της Γερμανίας, Χέλμουτ Σμιτ "Αναπόφευκτη η διαγραφή του ελληνικού χρέους"

Έχουν βάση οι απαιτήσεις της Αθήνας και για τις πολεμικές επανορθώσεις, επισημαίνει ο 96χρονος πρώην καγκελάριος της Γερμανίας, Χέλμουτ Σμιτ.
Αναπόφευκτο χαρακτηρίζει ένα νέο κούρεμα του ελληνικού δημοσίου χρέους ο πρώην  καγκελάριος της Γερμανίας Χέλμουτ Σμιτ, ενώ για τις πολεμικές επανορθώσεις επισημαίνει πως έχουν βάση οι απαιτήσεις της Αθήνας.

Στο Αλ Τσαντίρι η Ζοζεφίν η 21χρονη ακτιβίστρια που όρμησε στον Ντράγκι (Φωτό+Βίντεο)

Η 21χρονη ακτιβίστρια μίλησε για το περιστατικό με την ειρηνική επίθεση στον πρόεδρο της ΕΚΤ, αλλά και για το μείζον θέμα με τους πρόσφυγες
Μια ξεχωριστή καλεσμένη είχε στην εκπομπή του Αλ Τσαντίρι ο Λάκης Λαζόπουλος το βράδυ της Τρίτης.

Αρνήθηκε να πληρώσει μαύρο σουάπ του Σημίτη στην Deutsche Bank ο Βαρουφάκης! Να γιατί του επιτέθηκαν οι μπράβοι των Βρυξελων.

ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΣ, ΝΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ.
Εντέλει η μαζική επίθεση που δέχθηκε ο Γιάννης Βαρουφάκης από τους μπράβους των Βρυξελων αλλά και τα ντόπια υποκείμενα τους, είχε μια απλή, απλούστατη εξήγηση που ουτε ο ίδιος την κατάλαβε αμέσως.