Η NERA φέρνει μια νέα εποχή στον τρόπο κατασκευής μοτοσυκλετών

Η NERA παρουσιάστηκε επίσημα στην έκθεση τεχνολογίας Formnext στη Φρανκφούρτη και είναι μια αντισυμβατική μοτοσυκλέτα. Για την ακρίβεια αποτελεί την πρώτη πλήρως λειτουργική ηλεκτρική μοτοσυκλέτα που κατασκευάστηκε σε τρισδιάστατο εκτυπωτή.

Στις 15 – 16 Δεκεμβρίου ο 3ος Αγώνας Πρωταθλήματος Ταχύτητας 2018

Οι οδηγοί του Πρωταθλήματος Ταχύτητας και του HTTC, ετοιμάζονται για τον επόμενο αγώνα στο Αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων, το Σαββατοκύριακο 15-16 Δεκεμβρίου.
Μετά το θέαμα που απόλαυσαν όσοι παρακολούθησαν τον προηγούμενο αγώνα, η συνέχεια αναμένεται «καυτή». Άλλωστε ο επόμενος αγώνας, μπορεί να αποτελεί το φινάλε του φετινού Πανελλήνιου Πρωταθλήματος, αλλά είναι μόνο ο 2ος αγώνας της Super Season η οποία περιλαμβάνει και τους τέσσερις αγώνες της επόμενης χρονιάς και θα αναδείξει τον Υπερπρωταθλητή 2018-2019.

Η Ουκρανή Μέγκαν Φοξ ψάχνει τον… δάσκαλό της Δείτε τις φωτογραφίες

Την αποκαλούν Μέγκαν Φοξ της Ουκρανίας και δεν έχουν άδικο. Από την πρώτη, κιόλας, ματιά μπορεί κανείς να διαπιστώσει την εκπληκτική ομοιότητα του μοντέλου με την Αμερικανίδα σταρ. Αλλά η Dasha Dereviankina έχει και άλλα χαρίσματα, πέρα από το πανέμορφο πρόσωπό της, όπως το καλλίγραμμο κορμί της.
Το μοντέλο από την Ουκρανία είναι 24 χρόνων έχει πάρει μέρος σε καμπάνιες γνωστών εταιρειών, ενώ πλέον έχει ανοίξει τα φτερά της σε μία διεθνή καριέρα. Πλέον, ζει στην Ιταλία, όπου δοκιμάζει την τύχη της στο χώρο του θεάματος, γενικότερα.

Το καυτό στριπτίζ χορεύτριας στον Διονύση Σαββόπουλο

Ήταν το 2004, όταν στο Ηρώδειο σε παράσταση του Διονύση Σαββόπουλου είχε πηδήσει μέσα από μία τούρτα η Καλομοίρα, η οποία του ευχήθηκε, τότε, για τα γενέθλια του τραγουδώντας το «Happy Birthday, Mister President» α λα Μέριλιν Μονρόε. Οι αντιδράσεις για την εμφάνιση της νεαρής νικήτριας του «Fame Story2» στο Ηρώδειο ήταν ποικίλες. Άλλοι την είχαν βρει χαριτωμένη και άλλοι έπνεαν τα μένεα.
Και τώρα, 14 χρόνια μετά ο σπουδαίος τραγουδοποιός κάνει πάλι την ανατροπή κι ένα στριπτίζ (κανείς δεν έχει καταλάβει αν ήταν μόνο για την πρεμιέρα ή αποτελεί μέρος του προγράμματος) γίνεται και πάλι θέμα συζήτησης.

Η εξωφρενική αξία των κουταβιών του μεγαλύτερου πιτ μπουλ στον κόσμο

Τον αποκαλούν «το μεγαλύτερο πιτ μπουλ του κόσμου» και όχι άδικα, καθώς ο καλοκάγαθος γίγαντας ζυγίζει 75 ολόκληρα κιλά!
Ο Hulk είναι βέβαια και πανίσχυρος φύλακας, καθώς όπως λέει ο ιδιοκτήτης του «μπορεί να σπάσει το χέρι ενός άντρα σαν οδοντογλυφίδα».
Και τώρα είναι πατέρας 8 αξιολάτρευτων κουταβιών,

Ο πλανήτης έχασε το 60% του πληθυσμού των άγριων ζώων σε διάστημα 40 ετών SOS από τη WWF

«Είμαστε η πρώτη γενιά που γνωρίζει ότι καταστρέφουμε τον πλανήτη μας και η τελευταία που μπορεί να κάνει κάτι για αυτό», προειδοποίησε η WWF στην ετήσια έκθεσή της που δημοσίευσε σήμερα, τονίζοντας ότι ο πληθυσμός των άγριων ζώων μειώθηκε κατά 60% σε διάστημα 40 ετών.
Οι προσπάθειες που καταβάλλονται για να σωθεί η φύση δεν αρκούν και χρειάζεται «μια παγκόσμια συμφωνία»,

Δυσάρεστη εικόνα για την προστασία του περιβάλλοντος στην Ελλάδα δίνει έκθεση της WWF

Δυσάρεστη εικόνα για την προστασία του περιβάλλοντος στη χώρα αποτυπώνει η 14η ετήσια έκθεση «Η περιβαλλοντική νομοθεσία στην Ελλάδα» του Παγκόσμιου Ταμείου για τη Φύση (WWF Ελλάς), που φέτος εκδόθηκε με την υποστήριξη της μη κερδοσκοπικής εταιρείας περιβαλλοντικού δικαίου «Νόμος+Φύση» και παρουσιάστηκε σε συνέντευξη Τύπου.

Η Ρεάλ προσπέρασε τη Μπαρτσελόνα στις κατακτήσεις της… Χρυσής Μπάλας

Ο Λούκα Μόντριτς, κατακτώντας για πρώτη φορά στην καριέρα του τη Χρυσή Μπάλα, έγινε ο 7ος ποδοσφαιριστής στην ιστορία της Ρεάλ Μαδρίτης που φτάνει στην ανώτατη ατομική διάκριση, ενώ, βοήθησε και τους «μερένχες» να... προσπεράσουν τις κατακτήσεις των παικτών της Μπαρτσελόνα!

Μπλόκο της Tumblr σε κάθε είδους πορνογραφικό υλικό

Μπλόκο βάζει από τις 17 Δεκεμβρίου η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης Tumblr σε κάθε είδους πορνογραφικό περιεχόμενο.
Το Tumblr, που ανήκει στο Yahoo, έχει μια μακρά παράδοση στο διαδίκτυο ότι ανέκαθεν επέτρεπε στους χρήστες να αναρτούν και να μοιράζονται πορνογραφικό περιεχόμενο.

Μετανάστες στον Έβρο πήραν ξύλα για να ζεσταθούν και άφησαν 10 ευρώ και ένα σημείωμα

Η πράξη μίας ομάδας μεταναστών που δεν θέλησαν να κλέψουν για να ζεσταθούν αποτελεί σήμερα το κεντρικό θέμα συζήτησης στη Νέα Βύσσα στον Έβρο.
Οι μετανάστες άφησαν σε φάκελο 10 ευρώ προκειμένου να πληρώσουν για τα ξύλα που πήραν εν αγνοία του ιδιοκτήτη τους. Η ιστορία εκτυλίχθηκε χθες το βράδυ, στην παγωμένη Νέα Βύσσα, όπου η θερμοκρασία είχε πέσει κάτω από το μηδέν.
Η ομάδα των παράνομων μεταναστών έφτασε μέχρι το καφενείου του χωριού και πήρε από τα δύο τσουβάλια που υπήρχαν

Κάθειρξη 10 ετών με αναστολή στο Βίκτωρα Ρέστη

Βαριές ποινές, με αναστολή, επέβαλε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας στον εφοπλιστή Βίκτωρα Ρέστη και τέσσερις συγκατηγορουμένους του για την υπόθεση καταπάτησης 300 στρεμμάτων δημόσιας δασικής έκτασης που φέρεται να έγινε με ψευδείς βεβαιώσεις.