Ο λόγος τώρα ανήκει στον Λευκό Οίκο, Apple vs Samsung: σημειώσατε 2

Η νέα δικαστική διαμάχη ανάμεσα στους κολοσσούς κινητών τηλεφώνων και tablet Apple και Samsung βρίσκει νικήτρια τη νοτιοκορεατική εταιρία.

Κινέζοι κυβερνοκατάσκοποι έκλεψαν μυστικά 40 χωρών

Η ρωσική εταιρεία Kaspersky Lab που ασχολείται στον τομέα της ασφάλειας των πληροφοριών, αποκάλυψε ένα κατασκοπευτικό δίκτυο, θύματα του οποίου έγιναν 350 και πάνω κρατικοί οργανισμοί και εταιρείες σε 40 χώρες.

Αναζωπύρωση της πυρκαϊάς στο μετρό της Μόσχας-Φωτό.

Εμφανίστηκε και πάλι καπνός στον κλάδο Σοκολνίτσεσκαγια του μετρό της Μόσχας. Η κίνηση των συρμών διεκόπη και πάλι, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του γραφείου τύπου του μετρό.Το πρωί της Τετάρτης, στο μεσοδιάστημα μεταξύ των σταθμών Βιβλιοθήκη Λένιν και Οχότνι ριαντ ανεφλέγη καλώδιο υψηλής τάσης.

Το ΓΕΣ διερευνά τα αίτια της τραγωδίας Πώς σκοτώθηκε ο πεζοναύτης στον Ωρωπό

Στο πένθος βυθίστηκαν οι ένοπλες δυνάμεις από τον τραγικό θάνατο 20χρονου πεζοναύτη, την ώρα που το σύνολο του στρατεύματος βρίσκεται σε κατάσταση ετοιμότητας λόγω της πραγματοποίησης της άσκησης του Πολεμικού Ναυτικού «Καταιγίδα» που διεξάγεται παράλληλα με την άσκηση της Πολεμικής Αεροπορίας «Ηνίοχος».

Στους 17 ανέρχονται οι τραυματίες Πανικός στο μετρό της Μόσχας από πυρκαγιά

Περισσότεροι από 4.500 επιβάτες απομακρύνθηκαν από τους χώρους του μετρό της Μόσχας μετά την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στη σήραγγα μεταξύ των σταθμών Οχτότνι Ριάντ και Μπιμπλιοτέκα Ιμενι Λένινα, στο κέντρο της ρωσικής πρωτεύουσας, ενώ τουλάχιστον 17 άνθρωποι νοσηλεύονται, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Εκτάκτων Καταστάσεων.

Έγγραφο-«φωτιά» «τελειώνει» τον Παπακωνσταντίνου

Την χαριστική βολή στον ήδη ποινικά εκτεθειμένο Γιώργο Παπακωνσταντίνου αλλά και στους διάτρητους ισχυρισμούς του δίνει νέο έγγραφο που αποκαλύπτει ότι η λίστα Λαγκάρντ ζητήθηκε επίσημα από τους Γάλλους επι της δικής του θητείας στο Υπουργείο Οικονομικών.

Τι σημαίνουν οι δηλώσεις Σκορδά Θέμα χρόνου το ξεπάγωμα των πλειστηριασμών

«Δεν μπορεί κάποιοι να χρωστάνε 500 χιλιάδες ευρώ και να μην πληρώνουν δίχως συνέπειες, όταν κάποιοι άλλοι με συνέπεια αποπληρώνουν τις υποχρεώσεις τους αλλά ταυτόχρονα βλέπουν τις περιουσίες και ιδιοκτησίες τους να χάνουν καθημερινά την αξία τους».

Στην Κάθριν τα ρίχνει η «πρώην» για την ασθένεια του Μάικλ Ντάγκλας

Το 2010 ο Μάικλ Ντάγκλας είχε παραδεχθεί δημόσια πως...παίρνει Viagra για να μπορεί να ικανοποιεί σεξουαλικά την κατά 25 χρόνια νεότερη γυναίκα του, Κάθριν Ζέτα Τζόουνς. Τώρα, ο διάσημος ηθοποιός τραβά ξανά τα φώτα της δημοσιότητας με μία δήλωση, η οποία κατάφερε μέσα σε λίγες ώρες να προκαλέσει σάλο...

30 κρούσματα στην Ελλάδα από τη «νόσο του Ντάγκλας» σε μία μόνο κλινική

Πίσω από το 15% με 20% των περιστατικών καρκίνου του ωτορινολαρυγγικού συστήματος «κρύβεται» ο ιός των ανθρωπίνων θηλωμάτων (Human Papilloma Virus,HPV), και δη το στέλεχος 16, γνωστό πλέον και από το ογκογόνο φορτίο που «μετέφερε» στον αμερικανό ηθοποιό Μάικλ Ντάγκλας.

Οι φυτοφάγοι ζουν περισσότερα χρόνια από τους κρεατοφάγους, σύμφωνα με έρευνα Ως «vegetarian», ίσως ζήσετε λιγάκι παραπάνω...

Η φυτοφαγική διατροφή μπορεί να χαρίσει σε κάποιον μερικά ακόμα χρόνια ζωής, σύμφωνα με μια νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα, που υποστηρίζει ότι οι φυτοφάγοι έχουν κατά μέσο όρο 12% μικρότερο κίνδυνο πρόωρου θανάτου σε σχέση με τους κρεατοφάγους.

Μεγάλη εταιρεία προφυλακτικών αναζητά τους πιο «δραστήριους» εραστές

Είναι οι Γάλλοι οι καλύτεροι εραστές; Είναι οι ξανθές είναι πιο διασκεδαστικές; Τι προϋποθέτει το τέλειο σεξ; Και τι σημαίνει τελικά τέλειο σεξ;

Σε αυτές και πολλές άλλες ερωτήσεις επιχειρεί να λάβει -και να δώσει- απαντήσεις γνωστή εταιρεία προφυλακτικών, μέσω μιας «ζωντανής» έρευνας που υλοποιεί και η οποία «εμβαθύνει» σε πραγματικό χρόνο στην ερωτική πράξη.